Tahammül edemiyorum artık..

Bu konu bana geçmedi açıkcası. Gerçekçi değil. İnce eleyip sık dokudum, bir daha boşanamam diyorsunuz gidip sizi aşağılayan ailenin oğluyla evlenip “en pahalı vazonuzu” kırıyorsunuz.
aynı eve girmeden nasıl anlayabilirdim
bir insanı aynı evin içinde yaşamadan ta nı ya mı yor su nuz !!

1.5 sene görüştük. onun öncesinde de 2 sene tanışıklığımız vardı. İnce eleyip sık dokudum zaten.

Boşanmama ramak kaldı zaten avukat bile buldum eşim yalvardı

en başından beri yapmak istediğim şey buydu

oğlunun evlendiğini kabullenemiyor kayınvalidem

iki de bir ''biz artık bir eviz..burası oğlumun evi..oğlum ne için senin sigortanı ödüyor sana maaş veriyor, oğlumla çalışmana gerek ki..onun zaten muhasebecisi var '' diyip duruyor

eşime baktım o esnada

eşim dedi ki sen eve git ben biraz daha buradayım..

görümcem arıyor diyor ki sen ana oğul arasını açıyorsun

engelledim hepsini telefondan sosyal medyadan

eve de almıyorum

uykularım kaçıyor mide ağrılarından duramıyorum ben daha 5 aylık evliyim..

bir yere gitsek 5 kez arıyor hava karardı eve dönün niye oraya bensiz gittiniz diye..

müthiş bencil ve kibirli bir insan

hayatımda kendini böylesine öven bir insan görmedim

Büyük ihtimal yakınız. Sanırım siz kulelerde oturuyorsunuz. Gölet ile aramızda arabayla 5 dakikalık mesafe var. Bahar sokaktayım. Bir devlet adamının oturduğu sitedeyim. Daha fazla ayrıntı vermeyeyim. özelden tanışmak isterseniz belirtebilirim.

En azından bayramlarda gelirsin, hiç mi gelmeyeceksin diyip duruyor.

Cenazede bile laf soktu aşağıladı.

Ne denir nasıl davranılır baş edemiyorum bu histerik kadınla

ölse de kurtulsam

gerçekten bazı insanların ölmesi diğerlerinin selameti açısından faydalı
Tabii özelden konuşalım neden olmasın çok sevinirim. 🌺
Ben yaş olarak senden büyüğüm. 2. Evliliğimde Flört dönemimde kısa sürdü 5 ay kadar. Kayınvalidemin bu kadar arıza olduğunu bilseydim vazgeçerdim ama iyi ki öğrenmemişim. Ben eşime herhangi bir şey demedim. O kendi hazmedemedi. Ben tüp bebek tedavisi görürken kayınvalidem “O yaşlı boşuna uğraşıyorsunuz. Çocuğu olmaz” demiş. O lafın üzerine eşim görüşmeme kararı aldı. Benim çocuğum oldu geçen sene. Kayınvalidemin ömrü bebeğimi görmeye yetmedi. 🤷🏻‍♀️
Sende bir anda kızıp yorgan yakma. Daha sakin davran. Eşin belli ki seni seviyor. Kaybetme korkusu yaşarsa daha kesin çözümler bulabilir bence.

Pahalı vazoyu kıracağına kvyi kırsaydın ya 🥴
Kv gelecek geceliklerimi ve annemin dantellerini çöp poşetine koyacak bende izleyeceğim 😌 eşine pasif diyorsun da senin de kalır yanın yok. Kv uzaktan kumandalı oyuncak mı whatsapptan eşine yazınca olayın seyrinin nasıl değişeceğini düşündün? Fazla iyi şartlarda yaşayan biri için aşırı mantıksız tepkilerin var malesef.

en başından beri yapmak istediğim şey buydu

oğlunun evlendiğini kabullenemiyor kayınvalidem

iki de bir ''biz artık bir eviz..burası oğlumun evi..oğlum ne için senin sigortanı ödüyor sana maaş veriyor, oğlumla çalışmana gerek ki..onun zaten muhasebecisi var '' diyip duruyor

eşime baktım o esnada

eşim dedi ki sen eve git ben biraz daha buradayım..

görümcem arıyor diyor ki sen ana oğul arasını açıyorsun

engelledim hepsini telefondan sosyal medyadan

eve de almıyorum

uykularım kaçıyor mide ağrılarından duramıyorum ben daha 5 aylık evliyim..

bir yere gitsek 5 kez arıyor hava karardı eve dönün niye oraya bensiz gittiniz diye..

müthiş bencil ve kibirli bir insan

hayatımda kendini böylesine öven bir insan görmedim
Allah' yardimcn olsun vala zor..

Tahammül edemiyorum artık.

Sinirden yeni aldığım ve en sevdiğim pahalı vazoyu kırdım az önce.

Hadi sakinleşeyim dedim. Papatya çayı aldım elime. Elimdeki bardağı da pat diye düşürdüm. Elim ayağım titriyor sinirden.

5 aylık evliyim. 2.evliliğim. 2.kez evlenirken 2.5 sene eşimle görüşerek evlendim. 2.kez hata yapma şansım yok dedim. İnce eledim, sık dokudum. Bu arada iki evliliğimden de çocuğum yok. Bilerek çocuk yapmadım.

İstanbul'un en nezih ve en güvenilir semtinde tripleks evde oturuyorum. Evden yoğun çalışıyorum.

Eşimin ailesinin apartmanı ile bizim ev arasında işlek bir cadde ve bir apartman var. Onlar sitede oturuyor.

Nişanlandığım günden beri aşağılanıyorum. Nişanı attım. Eşim yalvardı. Ailem baskı yaptı, bir kez boşandın üstüne bir kere de nişan atacaksın olmaz artık v.s v.s dediler.

Eşim olanları görüyor. Ancak zamanında ve yerinde tepki vermiyor, veremiyor pasif.

Eşimin ailesi sonradan görme insanlar. Görümcem ve kayınvalidem defalarca beni kendi akrabalarının yanında aşağıladı. Hiç cevap vermedim. Eşim de hiç cevap vermedi. Eşimin teyzeleri ve yengeleri bile eşime tepki gösterdiler. Eşim de senin yanın yanında tartışmam uyarmam, anamla bacımla yalnızken konuşuyorum uyarıyorum zaten diyor.

Uyarsaydın böyle olmazdı diyorum.

Görümcem 39 yaşında ve çocuğu olmuyor. Evlenmeden önce çocuğunun hiçbir zaman olmayacağına eşine söylemediği için eşi tepkili ve de evliliği sallantıda. Hatta eşinin gözü de dışarıda. Görümcem kendi hayatına odaklanmak yerine bana saldırıyor. Kendisi huzursuz mutsuz umutsuz..Yeni evlisiniz çocuk yapmayın..evliliğinizin devam edeceğine inanmıyorum gibi söylemlerde bulunuyor.

Kayınvalidem zorla evine çağırıyor. Oğluna 15 sene önce layık gördüğü kızların resimlerini onları överek ve beni yererek gösteriyor.

Gözümde yaş kalmadı.

Gerizekalı eşim, kayınvalideme anahtarı vermiş. Evimizin yedek anahtarı.

Bundan 1 ay kadar önce duştan çıktım. Kurulanıyorum..saçlarımı kurutacağım. Alt kattan gürültüler geldiğini fark ettim..müthiş korktum.
Havlumu yere atıp üzerime tişört pantolon geçirdim ve o esnada merdivenlerde düştüm kaydım..belim hala acıyor. Bir baktım ki mutfakta kayınvalidem !!! kafasına göre girmiş..neden şaşırdın ki biz bir eviz artık alış artık oğluma poğaça yapmaya geldim hamur makinesini de getirdim demez mi !!

Yetmedi..yatak odamıza girdi. Fantazi geceliklerimi karıştırdı. Bunların modası geçti dedi. Aldı eline çöp torbası. Annemin dantellerini de geceliklerimi de mavi büyük çöp torbasının içine koydu. Bu dantellerin modası geçti annene geri götür dedi. Kendi sararmış solmuş beze dantel diktirdiği örtüleri yaydı.

Eşime yazdım whatsuptan..durum bu dedim. Sen niye yedek anahtarı verdin..

Evin içinde kullandığım elektrikli süpürgemle dışarısını daire kapısı önünü süpürmeye kalktı. Binbir rica ve kalp sıkışmasıyla elinden alabildim ama çok bozuldu.

Süpürgeyi neden gömme dolaba koyuyorsun diyerek 5 parçaya böldü, antredeki uzun dar küçük dolabın içine koydu.

Ben sadece sandalyeye oturdum eşime yazıyorum, ayağa kalkacak gücüm yok başım fır fır dönüyordu.

Evde kullandığım çaydanlıktan, çeyizimdeki havlulara, tepsilere kadar yerini değiştirdi. Benim eşyalarımı merdivenin altına tozlu yere çöp torbasıyla koydu.

Nikah günü demez mi senin annenin taktığı bilezik sahte gibi duruyor diye..

Sapanca tarafında evleri var. Oraya gittiğimizde bana dedi ki '' evet size ayrı odada ayrı yatak yaptım bir akşam da oğlum rahat etsin'' demez mi? Pazartesi sabahtan dönecektik zorla tutturdu hayır gidemezsiniz çarşamba dönersiniz.

Hastaneye gidiyoruz, ben de geleceğim diye tutturuyor. Büyükadaya gittik balayına çıktık defalarca aradı neden bana söylemediniz diye.

Başka olaylar da var ama bugunkü olay beni delirtti..

Güvenliğe tembihledim. Hiçbirşekilde içeriye almayacaksın bana bilgi vermeden. Daha önceden alıyordunuz ama artık almayacaksınız diye.

Güvenlik aradı 2 saat kadar önce. İçeriye asla almıyorsunuz, ama benim almadığımı söylemiyorsunuz. Bana ulaşamadığınızı söyleyin dedim.

Eşimi aradım. Artık dayanacak gücüm kalmadı. İstiyorsan bitirelim, 2.kez boşanmaktan korkmuyorum vicdanım rahat..sen annenle evlisin öncelik her zaman senin annen ve annenin 5.dereceden akrabaları..

Eşimin amcasının kızı Polonya'da üniv.okudu..bize geldi 2 gün kaldı..kızcağızı çağırdım diye kayınvalidem niye çağırıyorsun diye kıyameti kopardı. Meğerse eşinin tarafıyla da konuşmuyormuş. Ayrıca bayramda niye ailemin yaşadığı şehre gidiyormuşuz oğlu yorulurmuş direksiyon tepesinde. Kendisi oğlunu şöför gibi kullanıyor.

Eşimle birlikte çalışıyoruz. Neymiş ne gerek varmış zaten eşimin mali müşaviri varmış. Bana orada ihtiyaç yokmuş kendime iş aramalıymışım.

Neden ehliyetim yokmuş, bilmem kimin gelinin ehliyeti ve X model arabası varmış. Kayınvalidesini gezdiriyormuş. Ben kadınsı giyinmiyormuşum .Neden saçlarım erkek gibi kısaymış..çevresine rezil ediyormuşum utandırıyormuşum..

Ne şeytanı gör ne salavat getir minvalinde ne arıyorum ne gidiyorum. Hayatımdan tamamen sildim. Bayramda bile gitmem artık işine geliyorsa dedim eşime.

Yüzlerine bir kelime olumsuz laf etmedim. Acı acı gülümsedim yüzlerine. Sadece baktım.

Eşim ofisten ayrılmış..kayınvalideme gitmiş. Müthiş bir kavgaya tutuşmuş rahat bırak artık bizi diye.

Kayınvalidem sinir hapları kullanan kıskanç bir kadın. Kendi kızkardeşleri bile kendisiyle görüşmüyor. Eşimin teyzeleri defalarca beni uyardı uzak dur kızım diye.

Kayınvalidem 71 yaşında...65 yaşındayım diye yalan söylüyor sürekli beni küçümsüyor..eşimle aramda 13 yaş fark var lakin beni yaşlı buluyor, genç kadın her zaman iyiymiş..kayınpederim kayınvalidemden 15 yaş genç duruyor. Bunu da takıntı yapıyor her şey gibi.

Annem de beni aradı. Niçin kayınvalideni üzüyorsun zaten yaşlı kadın gönlünü al diye..izah ediyorum durumu..ne yapsın o onun anası atamaz satamaz..iyi de bana ne ?! ben mutlu huzurlu olmak için evlendim...kendi annem beni haksız buluyor..

Sizlerin dışında konuşabileceğim kimse yok.

Evlilik danışmanına gittik. Eşim terapiste benim sonuna kadar haklı olduğumu ve annesinin psikolojik olarak son derece sorunlu olduğunu, herkes ile didişip aşağılayıp hor gördüğü için kimsenin annesiyle görüşmediğini belirtti.

Daha pek çok hadise var yazmaya enerjim yok.

Bir an için kendi kendime dedim ki..yemyeşillik bir yerde cenneti yaşıyorum. Eşimle çalışıyorum. Evim harika. Hobilerim var. Sanal ortam da olsa sizlerle iletişim halindeyim..yorumlarımı ister beğenin ister beğenmeyin malzeme bu işte..

Yaptığım imla hataları, devrik cümleler, anlam bozuklukları için affola

Ağlamaktan başım çatladı

Eve gelen misafirime (ki gelen misafirler eşimin amcasının kızları ve yengeleri) , evime gelen temizlikçiye, kıyafetime, banyoda neden kese ve onun istediği çeşit banyo terliği kullanmadığıma kadar laf söyleyen bir insan..

Sabırla okuyanlara teşekkür ederim
Anladığom, kadarıyla güçlü ve mantıklı birisiniz ve kazanan siz olacaksınız gibi geldi. Yüzlerine gülüp geçmeniz ama tavrınızı d akoymanı iyi olmuş. Çünkü en ufak kötü laf o tipleirn işine gelir. Güçlü olmanız, güçlü durmanız soğukkanlı olmanız gerekiyor sadece ki zaten öyle yapıyorsunuz. Eşinizin terapiste gelmiş olmasıda büyük bir adım..ve farkında olması. Çünkü o enne büyüttü onu, ve insanın anneisnin hatalarını görmesi çok kolay olmuyor ama farketmiş ve zamanla o da gereken tepkiyi gösterecektir diye düşünüyorum. Anlattıklarınız eve girip kafasına göre davranması, sizin eşyalalrınızı çöp torbasına koyması vs ciddi saygısızlık. Nedem bilmiyorum ama siz bu durumların hepsini toparlayacakmışsınız gibi geldi bana. Rabbim en kısa zamanda sizi feraha çıkarsın. 🌸

Okuduğum yerde daraldım, eşin olacak gamsızı karşına al ve ona "ya aklını başına al, ya da ben gider" de. Bunlar ailecek seni delirtir, Allah sabır versin.

aynı eve girmeden nasıl anlayabilirdim
bir insanı aynı evin içinde yaşamadan ta nı ya mı yor su nuz !!

1.5 sene görüştük. onun öncesinde de 2 sene tanışıklığımız vardı. İnce eleyip sık dokudum zaten.

Boşanmama ramak kaldı zaten avukat bile buldum eşim yalvardı
Nişanlandığım günden beri aşağılanıyoruz yazan sensin. Demekki anlaşılıyormuş.
Mantıklıl ve tutarsız hareketlerin var. Konu bana geçmedi üzgünüm

Tahammül edemiyorum artık.

Sinirden yeni aldığım ve en sevdiğim pahalı vazoyu kırdım az önce.

Hadi sakinleşeyim dedim. Papatya çayı aldım elime. Elimdeki bardağı da pat diye düşürdüm. Elim ayağım titriyor sinirden.

5 aylık evliyim. 2.evliliğim. 2.kez evlenirken 2.5 sene eşimle görüşerek evlendim. 2.kez hata yapma şansım yok dedim. İnce eledim, sık dokudum. Bu arada iki evliliğimden de çocuğum yok. Bilerek çocuk yapmadım.

İstanbul'un en nezih ve en güvenilir semtinde tripleks evde oturuyorum. Evden yoğun çalışıyorum.

Eşimin ailesinin apartmanı ile bizim ev arasında işlek bir cadde ve bir apartman var. Onlar sitede oturuyor.

Nişanlandığım günden beri aşağılanıyorum. Nişanı attım. Eşim yalvardı. Ailem baskı yaptı, bir kez boşandın üstüne bir kere de nişan atacaksın olmaz artık v.s v.s dediler.

Eşim olanları görüyor. Ancak zamanında ve yerinde tepki vermiyor, veremiyor pasif.

Eşimin ailesi sonradan görme insanlar. Görümcem ve kayınvalidem defalarca beni kendi akrabalarının yanında aşağıladı. Hiç cevap vermedim. Eşim de hiç cevap vermedi. Eşimin teyzeleri ve yengeleri bile eşime tepki gösterdiler. Eşim de senin yanın yanında tartışmam uyarmam, anamla bacımla yalnızken konuşuyorum uyarıyorum zaten diyor.

Uyarsaydın böyle olmazdı diyorum.

Görümcem 39 yaşında ve çocuğu olmuyor. Evlenmeden önce çocuğunun hiçbir zaman olmayacağına eşine söylemediği için eşi tepkili ve de evliliği sallantıda. Hatta eşinin gözü de dışarıda. Görümcem kendi hayatına odaklanmak yerine bana saldırıyor. Kendisi huzursuz mutsuz umutsuz..Yeni evlisiniz çocuk yapmayın..evliliğinizin devam edeceğine inanmıyorum gibi söylemlerde bulunuyor.

Kayınvalidem zorla evine çağırıyor. Oğluna 15 sene önce layık gördüğü kızların resimlerini onları överek ve beni yererek gösteriyor.

Gözümde yaş kalmadı.

Gerizekalı eşim, kayınvalideme anahtarı vermiş. Evimizin yedek anahtarı.

Bundan 1 ay kadar önce duştan çıktım. Kurulanıyorum..saçlarımı kurutacağım. Alt kattan gürültüler geldiğini fark ettim..müthiş korktum.
Havlumu yere atıp üzerime tişört pantolon geçirdim ve o esnada merdivenlerde düştüm kaydım..belim hala acıyor. Bir baktım ki mutfakta kayınvalidem !!! kafasına göre girmiş..neden şaşırdın ki biz bir eviz artık alış artık oğluma poğaça yapmaya geldim hamur makinesini de getirdim demez mi !!

Yetmedi..yatak odamıza girdi. Fantazi geceliklerimi karıştırdı. Bunların modası geçti dedi. Aldı eline çöp torbası. Annemin dantellerini de geceliklerimi de mavi büyük çöp torbasının içine koydu. Bu dantellerin modası geçti annene geri götür dedi. Kendi sararmış solmuş beze dantel diktirdiği örtüleri yaydı.

Eşime yazdım whatsuptan..durum bu dedim. Sen niye yedek anahtarı verdin..

Evin içinde kullandığım elektrikli süpürgemle dışarısını daire kapısı önünü süpürmeye kalktı. Binbir rica ve kalp sıkışmasıyla elinden alabildim ama çok bozuldu.

Süpürgeyi neden gömme dolaba koyuyorsun diyerek 5 parçaya böldü, antredeki uzun dar küçük dolabın içine koydu.

Ben sadece sandalyeye oturdum eşime yazıyorum, ayağa kalkacak gücüm yok başım fır fır dönüyordu.

Evde kullandığım çaydanlıktan, çeyizimdeki havlulara, tepsilere kadar yerini değiştirdi. Benim eşyalarımı merdivenin altına tozlu yere çöp torbasıyla koydu.

Nikah günü demez mi senin annenin taktığı bilezik sahte gibi duruyor diye..

Sapanca tarafında evleri var. Oraya gittiğimizde bana dedi ki '' evet size ayrı odada ayrı yatak yaptım bir akşam da oğlum rahat etsin'' demez mi? Pazartesi sabahtan dönecektik zorla tutturdu hayır gidemezsiniz çarşamba dönersiniz.

Hastaneye gidiyoruz, ben de geleceğim diye tutturuyor. Büyükadaya gittik balayına çıktık defalarca aradı neden bana söylemediniz diye.

Başka olaylar da var ama bugunkü olay beni delirtti..

Güvenliğe tembihledim. Hiçbirşekilde içeriye almayacaksın bana bilgi vermeden. Daha önceden alıyordunuz ama artık almayacaksınız diye.

Güvenlik aradı 2 saat kadar önce. İçeriye asla almıyorsunuz, ama benim almadığımı söylemiyorsunuz. Bana ulaşamadığınızı söyleyin dedim.

Eşimi aradım. Artık dayanacak gücüm kalmadı. İstiyorsan bitirelim, 2.kez boşanmaktan korkmuyorum vicdanım rahat..sen annenle evlisin öncelik her zaman senin annen ve annenin 5.dereceden akrabaları..

Eşimin amcasının kızı Polonya'da üniv.okudu..bize geldi 2 gün kaldı..kızcağızı çağırdım diye kayınvalidem niye çağırıyorsun diye kıyameti kopardı. Meğerse eşinin tarafıyla da konuşmuyormuş. Ayrıca bayramda niye ailemin yaşadığı şehre gidiyormuşuz oğlu yorulurmuş direksiyon tepesinde. Kendisi oğlunu şöför gibi kullanıyor.

Eşimle birlikte çalışıyoruz. Neymiş ne gerek varmış zaten eşimin mali müşaviri varmış. Bana orada ihtiyaç yokmuş kendime iş aramalıymışım.

Neden ehliyetim yokmuş, bilmem kimin gelinin ehliyeti ve X model arabası varmış. Kayınvalidesini gezdiriyormuş. Ben kadınsı giyinmiyormuşum .Neden saçlarım erkek gibi kısaymış..çevresine rezil ediyormuşum utandırıyormuşum..

Ne şeytanı gör ne salavat getir minvalinde ne arıyorum ne gidiyorum. Hayatımdan tamamen sildim. Bayramda bile gitmem artık işine geliyorsa dedim eşime.

Yüzlerine bir kelime olumsuz laf etmedim. Acı acı gülümsedim yüzlerine. Sadece baktım.

Eşim ofisten ayrılmış..kayınvalideme gitmiş. Müthiş bir kavgaya tutuşmuş rahat bırak artık bizi diye.

Kayınvalidem sinir hapları kullanan kıskanç bir kadın. Kendi kızkardeşleri bile kendisiyle görüşmüyor. Eşimin teyzeleri defalarca beni uyardı uzak dur kızım diye.

Kayınvalidem 71 yaşında...65 yaşındayım diye yalan söylüyor sürekli beni küçümsüyor..eşimle aramda 13 yaş fark var lakin beni yaşlı buluyor, genç kadın her zaman iyiymiş..kayınpederim kayınvalidemden 15 yaş genç duruyor. Bunu da takıntı yapıyor her şey gibi.

Annem de beni aradı. Niçin kayınvalideni üzüyorsun zaten yaşlı kadın gönlünü al diye..izah ediyorum durumu..ne yapsın o onun anası atamaz satamaz..iyi de bana ne ?! ben mutlu huzurlu olmak için evlendim...kendi annem beni haksız buluyor..

Sizlerin dışında konuşabileceğim kimse yok.

Evlilik danışmanına gittik. Eşim terapiste benim sonuna kadar haklı olduğumu ve annesinin psikolojik olarak son derece sorunlu olduğunu, herkes ile didişip aşağılayıp hor gördüğü için kimsenin annesiyle görüşmediğini belirtti.

Daha pek çok hadise var yazmaya enerjim yok.

Bir an için kendi kendime dedim ki..yemyeşillik bir yerde cenneti yaşıyorum. Eşimle çalışıyorum. Evim harika. Hobilerim var. Sanal ortam da olsa sizlerle iletişim halindeyim..yorumlarımı ister beğenin ister beğenmeyin malzeme bu işte..

Yaptığım imla hataları, devrik cümleler, anlam bozuklukları için affola

Ağlamaktan başım çatladı

Eve gelen misafirime (ki gelen misafirler eşimin amcasının kızları ve yengeleri) , evime gelen temizlikçiye, kıyafetime, banyoda neden kese ve onun istediği çeşit banyo terliği kullanmadığıma kadar laf söyleyen bir insan..

Sabırla okuyanlara teşekkür ederim
2. Evliliginiz de bitse ne olacak dünya mı duracak? Mesleğiniz var, akliniz başınızda birine de benziyorsunuz.

Hayat bu neler başlayıp neler bitiyor böyle tehlikeli psikopat insanlari çekmeye ne sabır ne zaman kalıyor..

Farkli bir iş yerine girip bosansaniz nafaka da alırsınız, aileniz de onaylamazsa onaylamasin, eşinizin tutumuna bakılırsa gorusmeseniz de onlardan kurtulacak gibi görünmüyorsunuz..

Aynen sizin söylediklerinizi eşime sakince güzel bir dille söyledim..

Eşim bana, kayınpederimin de 12 yıl önce Avustralya'ya işini bahane ederek gittiğini, kayınvalidemle aynı yatakta yatmadıklarını hatta eşimin de tahammül edemeyip kanada'ya gittiğini..dahası görümcemin de kayınvalideme dayanamayıp anadolu yakasına taşındığını anlattı

Madem annenin psikolojik problemleri vardı..ne için yakınında oturuyoruz neden anahtarı veriyorsun dediğimde o benim annem ne yapayım atsam atamam diyip duruyor

kayınvalidemin ölmesi için totem yapıyorum cidden ben de iyi değilim yani

boşanmama ramak kaldı..
O sizi delirteceğine siz onu delirtin. Hayatınızı doyasına yoğun yaşayın zor lacak ama duymayın kaşdırıdpı, örtüyü tekrar serin, kilidideğiştirin o en sonunda kendini imha eder muhtemelen 😂

Tabii özelden konuşalım neden olmasın çok sevinirim. 🌺
Ben yaş olarak senden büyüğüm. 2. Evliliğimde Flört dönemimde kısa sürdü 5 ay kadar. Kayınvalidemin bu kadar arıza olduğunu bilseydim vazgeçerdim ama iyi ki öğrenmemişim. Ben eşime herhangi bir şey demedim. O kendi hazmedemedi. Ben tüp bebek tedavisi görürken kayınvalidem “O yaşlı boşuna uğraşıyorsunuz. Çocuğu olmaz” demiş. O lafın üzerine eşim görüşmeme kararı aldı. Benim çocuğum oldu geçen sene. Kayınvalidemin ömrü bebeğimi görmeye yetmedi. 🤷🏻‍♀️
Sende bir anda kızıp yorgan yakma. Daha sakin davran. Eşin belli ki seni seviyor. Kaybetme korkusu yaşarsa daha kesin çözümler bulabilir bence.

Müsade ederseniz size özelden mesaj yazmak istiyorum. Bana güvenirseniz eğer tanışmak isterim. Migros ve onur marketin yukarısında oturuyorum. Bayır yukarı çıkarken..eczane var evimizin biraz aşağısında çok sessiz sakin güzel yemyeşil bir yer..

Eşimi seviyorum ama o beni seviyor mu emin değilim artık..kayınpederim,eşimin teyzeleri,eşimin amcasının kızları çok sevimli, hanımefendi beyefendi insanlar. Onlarla sohbet ettiğim zaman ufkum genişliyor. Hepsi yurtdışında eğitim görmüş oturmasını kalkmasını bilen mütevazi güleryüzlü şahsiyetler ama kayınvalidem ve görümcem ruh hastası !! kendi teyzeleri amcaları bile böyle söylüyor. Kaostan didişmekten zevk alıyorlar.

Eşiniz ne güzel görüşmeme kararı almış. İmrendim resmen.

Ben eşime dedim ki o senin annen. Görüş. Buna karışmaya hakkım yok. Ama senin de bana karışmaya hakkın yok.

Ben tango istiyorum halay değil. Ben, sana söz verdim nikah masasında. Ailene sülalene değil.

Çok şanslısınız. Yoksa kayınvalideniz bebeğinizi görme bahanesine yine huzurunuzu bozardı.

Darısı başıma desem...

Ben annenize hak verdim,70 yaşında huysuz bir kadın gönlünü hoş tutmanız lazım neticede kayınvalideniz hem eğitim olarak hem görgü-kültür olarak sizden farklı bir kadın sizin gelin olarak her lafına sözüne alınıp onu kendinize rakip olarak görmeniz kabahat. Siz de biraz sinirli bir kişiye benziyorsunuz yazdıklarınızdan bu intibayı aldım.Biraz geniş olun bazı şeylere he deyip geçin
Hayat okadar uzun mu ya neden böyle bir muameleyi hoş görsün. Yaşı olabilir ama bu saygısız davranmasını haklı göstermez. Hakeden insana hürmet edilir. Böylesi düşmana bile vermesin

İlginç!!!
Zengin damatlar da pasif olabiliyormuş.
Dizilerdeki hayatlar gibi…
Kendi annen bile sana hak vermiyor.
Zengin de olsan kayınvalide sorunu insanı hasta ediyor.

Allahım yardımcınız olsun inşallah.

Dedim..

Elinden aldım.

Azarlamaya bağırmaya başladı. Yatak odasına geçtim kilitledim kapımı ağlayarak eşimi aradım.

71 yaşındaki histerik hasta bir kadınla baş edemedim

O kendi bildiğini yapıyor etrafındaki kimseyi duymuyor
Ya bak fırsat geçmiş eline o kaldırısn, örtüleri sen sakşnce al şarkı, mırıldanark ser, o diğeirni kaldırırken seen diğerini ser, bırak bağırısn delirsin 😂 sonra ambulans çağırın falan. Şaka yapıyorum ama bir bakıma umırsamamak ve bildiğini okumak en doğrusu sanki.

2. Evliliginiz de bitse ne olacak dünya mı duracak? Mesleğiniz var, akliniz başınızda birine de benziyorsunuz.

Hayat bu neler başlayıp neler bitiyor böyle tehlikeli psikopat insanlari çekmeye ne sabır ne zaman kalıyor..

Farkli bir iş yerine girip bosansaniz nafaka da alırsınız, aileniz de onaylamazsa onaylamasin, eşinizin tutumuna bakılırsa gorusmeseniz de onlardan kurtulacak gibi görünmüyorsunuz..

Boşanmaktan korkmuyorum açıkçası. Maddi manevi kendime yetebilirim.

Ben sadece annelik duygusunu tatmak, sevmek sevilmek, değer görmek istedim.

Saygıda hiç kusur etmedim. Aradığım tek şey huzurdu. Evlenmeden önce defalarca eşimi karşıma aldım konuştum. Hem de defalarca..bir erkekte ve bir evlilikte istediğim / istemediğim şeyleri tek tek izah ettim.

Beni çileden çıkaran kişi aslında eşim. Madem böylesine sorunlu annesi var, ne diye baştan beni uyarmadı ? Niçin ona yedek anahtarı verdi ?

Bu soruları eşime sorduğumda başını önüne eğiyor, yerdeki halı desenlerini inceliyor gözleriyle, bana hiç bakmıyor, yüzü düşüyor.

Hayatımda hiçkimseyi ama hiçkimseyi böylesine ötekileştirmedim beddua etmedim kalp kırmadım ama can-ı gönülden kayınvalidemin tez zamanda vefatını diliyorum

Bunu da düşündüm...

Ve benim annem ne diyor biliyor musunuz?

Bayramda kayınvalideme gitmezsem ona da gelmeyecekmişim..o yaşlı ve hastaymış idare edecekmişim

kendi öz annem bile alttan al diyip duruyor
Ya anneler olımsuz gaz vermemiş oşmak, içi böyle konuşuyorlar. Sana hal verdiğine emiim ama söyleyemiyordur. Bemim annem olsa o da aynı, yorumu, yapardı kesin.

İlginç!!!
Zengin damatlar da pasif olabiliyormuş.
Dizilerdeki hayatlar gibi…
Kendi annen bile sana hak vermiyor.
Zengin de olsan kayınvalide sorunu insanı hasta ediyor.

Allahım yardımcınız olsun inşallah.

Annem ve eşim arkamda olsaydı kayınvalidem ve görümcem böyle hadsizlikler yapamazdı. Sanırım bu iş boşanmaya kadar gidecek..

Kayınvalidem sadece benimle değil herkesle didişiyor, mesela 20 gün kadar önce Edirne'De kardeşi vefat etti. Yoğun bakımda kaldı bir süre eşimin dayısı. Eşimin yengesine de bana yaptıklarının aynısını yapmış. Eşimin yengesi, eşini yoğumbakımda başında beklerken biricik kayınvalidem burası kardeşimin evi diyerek evi temizleme bahanesine evdeki eşyaları değiştirmiş, kendisine hatıra kalsın diye yengesine sormadan bazı eşyaları almış..ki görseniz eşimin yengesi çok naif güzel eğitimli bir kadındır..

hatta yine bana inanmayacaksınız biliyorum ama eşimin dayısı vefat ettiğinde, rahmetlinin istediği yere gömülmesine müsade etmedi kayınvalidem..büyük tartışmalar çıktı cenazede..bu detaya ne gerek var diyeceksiniz belki ama işte böyle bir şahsiyet düşünün

hatta eşimin de tahammül edemeyip kanada'ya gittiğini..
Bu konuda eşiniz çok hatalı. Zamanında anneden uzaklaşmak için kanada'ya kaçabilmişken şimdi neden bırakıp gidemiyor. Ben söyleyeyim, anne kendine gelin adında yeni bir kurban buldu, tüm enerjisini onda tükettiği için oğluna sıra gelmiyor. Ayrıca geçmişte anneden kaçmanın içten içe pişmanlığı da var. Sessiz kalarak, anahtar vererek bir nevi içini rahatlatıyor @neselimeseodunu da ne haltı varsa görsün

Suc sende..niye sussuyorsunuz bu kadar?!

Kayınvalidem sakinleştiriciler, sinir hapları ve tansiyon hapı alıyor. Yüksek tansiyon problemi de var. Ağzımı açmamak için dişlerimi sıkıyorum. Dişlerim ağrıyor sızlıyor sıkmaktan..herhangi bir şey olursa sen annemize zarar verdin demelerinden korkuyorum ve ölmesi için her gun dua edıyorum kavga edersem ağzımdan çok çirkin kelimeler çıkacak

avukatımla 3 kere konuştum..kayınvalideme hakaret edersem ya da fiziksel olarak zarar verirsem haklıyken haksız konuma ben düşerim bir de üstüne tazminat öderim

galiba tek seçenek boşanmak
bunları kaldıracak gücü kendimde göremiyorum

X