Tahammül edemiyorum artık..

Bakın hem 2. Evlilik ince eledim sık dokudum demişsiniz. Hemen ardından da nişanlıyken aşağılandığınızı, nişan attığınızı yazmışsınız.
İnce elemek bu mudur? Nişan attığınız insanla evlenmek...
Neyse, keşkenin bir anlamı yok artık.
Ama yazdıklarınız gerçekse yaşlı maşlı dinlemeyip saçını eline vermelik bir kadınmış kayınvalide.
Eşinizin tamamen pasif olduğu söylenemez. Annesine karşı da gelebiliyor madem bunu zamanında yapsın.
Kadınla kesinlikle görüşmeyin.
Yedek anahtarı geri alın.
Eşinize de resti çekin, ya herro ya merro.
Evliliğinize o kadını dahil etmeyecekse, onun yüzünden sorun yaşamayacaksanız o şartla sürsün..
Çocuk da düşünmeyin.
Ama bu kadın ne kadar rahat verir bilmem..
Yani saygı bozmayacağım diye uğraşmazdım ben olsam.
En çirkef halimle tanıştırırdım çoktan.

O kadar olay olup da yaptığınız tek şey neden eşinize Whatsapp’tan yazmak.? Bir atasözü vardır sözüm meclisten dışarı, eşek olursan semer vuran çok olur derler, doğru derler. Pısırık pısırık eşinize yazana kadar ağzınız var diliniz var, verin cevabını kovun evden gitsin. Vazodan değil doğru kişiden çıkartın hıncınızı sorun çözülür. 4 çocukla ilkokul mezunu sokakta kalmış da değilsin, düzelmiyorsa boşa gitsin anasına. Bu kadar delirmeye gerek yok. Bir de ince elediğiniz adamla barışmanız inanılmaz saçma olmuş adam zaten evlenmeden belli etmiş ki kendini

Kırdığınız vazo şu M ile başlayan ünlü markanın mı :) Ya biraz fazla alıngansınız bence vazo kırmak nedir.Kendinizi yıpratıyorsunuz

Ayyy ta burda benim sinirlerim zıpladı ya ne hakla karışır evinize iyi dayanmışsınız o an… Eşiniz dengeyi kuramazsa, annesine bir dur demezse hiç çekmeyin bunları bence. Kimsenin lafına da bakmayın kimse boşanmak için evlenmiyor sonuçta, evli olup böyle insanlarla uğraşıp sağlığınızı huzurunuzu bozacağınıza boşanıp kafanız rahat yaşayın daha iyi. Gerekirse evin kilidini değiştirin.

limonlu keki kim yer ki neyse köpeklerimize veririm dedi önlerine koydu

Bunlar gerçekse ben de limonlu kekim

Kisilik haklarının sağ olarak dogdugunuzda başladı ve bu hakları ihlal ve ihmal edecek herkese karşı kendinizi korumayı öğrenmelisiniz. Eşiniz evet sizi kollamak zorunda ama bunu yapmıyorsa yaşlı, ölüm döşeğinde farkı yok hakkınızı gasp edenlere karşı tavrınızı koyacaksiniz. O yaşına başına bakmadan benim bir yanlışım olmadan bana karşı elinden geleni ardına koymadan yapacak bende onu izleyip birde minnet rica yapmamasini rica edeceğim. Bu kabul edilemez. Benim evime gelen misafire kimse karışamaz. Evler bir değildir bunu kabul etmeyeceksiniz. Evinizin büyüklüğü, ne işle meşgul olmanız mutlu olmanıza sebep olamaz. Çok güzel saraylar var içinde mutluluk barındırmayan. Ayrica anneniz bunları yaşadığınızı bilmiyor mu? Nasil bir anne kızı bunları yaşarken kızını haksız bulur... Yazdıklarınızı başkasının gözünden okuyun. Başkası bunları yazsaydı ona ne tavsiye verirdiniz. Boşanmak çözüm olmaz şu aşamada. Eşinizin annesinin önünü keseceksiniz. Olmadı uzağa tasinacaksiniz. Sizin yanınızda sizi asagiladiklarinda size cevap sırası doğuyor. Vereceksiniz cevabı bakacaksınız yolunuza.

Ay icim sisti. Bu ne boyle? Is esinizde bitiyor. Sorunu cozmezse yol verin. Yoksa hasta olursunuz stresten.

Aynen sizin söylediklerinizi eşime sakince güzel bir dille söyledim..

Eşim bana, kayınpederimin de 12 yıl önce Avustralya'ya işini bahane ederek gittiğini, kayınvalidemle aynı yatakta yatmadıklarını hatta eşimin de tahammül edemeyip kanada'ya gittiğini..dahası görümcemin de kayınvalideme dayanamayıp anadolu yakasına taşındığını anlattı

Madem annenin psikolojik problemleri vardı..ne için yakınında oturuyoruz neden anahtarı veriyorsun dediğimde o benim annem ne yapayım atsam atamam diyip duruyor

kayınvalidemin ölmesi için totem yapıyorum cidden ben de iyi değilim yani

boşanmama ramak kaldı..

Allah sabır versin size

Eşin annesiyle kızkardeşiyle görüşsün ama sen görüşmek zorunda değilsin.
Onlardan uzağa taşının. Çocuğunuz yokmuş. Tribleks ev iki yetişkin için büyük değil mi?
Eşin senden taraf. Biraz daha tepkisini belli etmeli. Senin başından bir evlilik geçmiş. Aslında daha tecrübeli olman, daha akıllıca davranman lazım. Evlilik 2 kişiyle yaşanır. Ailesi dışında bir probleminiz yoksa kendi aranızda çözebilirsiniz. Sorunsuz bir evlilik yok. Ağlayarak, vazo kırarak aşamazsın bunları.

En sevdiğiniz pahalı vazo detayı ne alaka ki onun dışında hep bu kadar kendinizi ezdirir misiniz? Veremiyor musunuz ağzının payını? yoksa da böyle devam edin tripleks evinizde ezilmeye

Vazomu seviyordum !!

Ezdirmem ..

Ancak karşımdaki insan 71 yaşında ve tansiyon hastası. Ağzımı açarsam karşımda yığılıp kalır..vay sen bizim anneciğimizi üzüntüden bayılttın derler

Tripleks diyosunuz daire kapısını süpürdü diyorsunuz ?
Daire mi yoksa müstakil yani triplex mi ?

Ne desem bilemedim.Ama böyle yaşamaya hicbir erkek için değmez.Kadin tedavi olsun diycem olmaz.Görusmeyin diycem adam sizden habersiz anahtar vermis nasil görüsmeyeceksiniz.

Evet tecrübeliyim..aldım karşıma eşimi..evlenmeden önce çok konuştum. Ben resmiyet istiyorum mıc mıc ilişkilere gelemem dedim. Tamam dedi.

Liseyi de üniversiteyi de Kanada'da okumuş makine mühendisi 45 yaşında bir adam yüksek lisansını Avustralya da tamamlamış. Kayınpederim de mühendis. Uzaktan bakıldığında eğitimli donanımlı elit insanlar gibi duruyorlardı. Görümcem kezbanın önde gideni çıktı ayol. Eğitim insanları değiştirmiyormuş acı tecrübelerle öğrendim.

Anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdiler.

Benim haklı olduğumu defalarca söyledi. Uzak durmak istiyorum..kafa dinlemek istiyorum çok şey mi istiyorum diyorum..tamam ama en azından ayda bir veya bayramlarda gel diyor

Dayanamıyorum...

Tripleks diyosunuz daire kapısını süpürdü diyorsunuz ?
Daire mi yoksa müstakil yani triplex mi ?
Tripleks daire

Nasıl desem..3 katlı
Bahçeşehirde oturuyoruz

Altımdaki daire 2 katlı dubleks

onun alt katı tek kat bahçe katı

evde kullandığınız elektrik süpürgesini daire kapısının önünü yani apartman içini süpürür müsünüz? zorla elinden aldım eşimi aradım hemen kaldıramıyorum artık kliniğe mi kapatırsınız psikolojik tedavi mi görür siz bilirsiniz ama ben mutlu olmak için evlendim dayanamıyorum sana yalvarıyorum görüştürme bizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…