Sürekli uyuyorum-yemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öğlene bir ara ogun olarak 1 bardak kefir, kuruyemis ekleyin, ikinci ara öğün olarak da 3 4 yk yoğurt, 1 meyve.

Sürekli makarnayı yiyip durmak sizi aç hissettiriyor olmalı. Kefir, kuruyemis, meyve ve yoğurt ile iki ara öğün yapın derim. Bir deneyin.

Kahvaltıya da salatalık domates de ekleseniz miss. Bu arada yeterli su içtiğinize emin misiniz? Bazen 2 lt su içmiyor olmak da daha aç hissetmeye neden olur.

Konu sahibi, istanbul'daki üniversitelerin yemek menüsü neyine yetecek Allah aşkına. 4 çeşit çıkan yemek, porsiyonları yetersiz yemekler. Vitamin de alabilirsin. Somona 200 lira vermek yerine ev yemekleri alabilirsin, yav en kötü porsiyon döner yerdin adam gibi doyardın.

Çok garip bir karaktersin. Açıkçası 24 değil de böyle 18-20 yaşlarındaymışsın gibi geldi bana. Kan değerlerine de baktırmamışsın.

Annem mutfak alışverişini kendi kafasındaki listeye göre yapıyor

Sizin farklı bi sıkıntınız olabilir mi hekimsiniz fark ederdiniz gerçi belki tus sürecinden kendinizi ihmal etmişsinizdir tiroitlerinize bi baktırsanız diğer kan değerlerinize de. Yediklerinize kıyasen açlık hissetmeniz tuhaf

Kan değerlerim normal. Kilom az. (172cm 52 kg beden kitle endeksim 17,5) 5 kilo almam gerekiyor. Evet döner güzel yapan yerde doyurucu oluyor ama fiyat olarak onlar da öyle ver her gün yetişemeyebilirim sanırım ben arkadaşlarımla kendimi kıyasladığım için de böyle bir psikolojiye girdim zaten stresli olduğum icin de oyle yansıtmış olabilirim :/

Valla canim bana kızma ama annen ne yapsin hem calisiyor hem seni okutuyor sen sadece derslerine calisiyorsun biraz annene yardimci ol kek 5 dakkalik birsey uyuyorum demişiniz uyucaginiza gidin kek yapin yaşında kücük degil

Tereciye tere satmak gbi olucak ama makarna yesem bende aç gezerim :)) Yemeklerin yanında salata ,ev yoğurdu ya da kefir içip deneyin bence . Bir de bu saatte muz yerseniz kesin acikirsiniz ki zaten sürekli birşeyler yenirse daha çok acıkır insan . Ben doktor değilim ama kendimde gözlemlediğim şeyler bunlar .

Ne kadar üzülür annesi bilse doymuyorum dediğini, beğenmediğini
Ayrıca şunu da anlamıyorum her kadın, her anne yemek yapmayı sevmek zorunda değil ki. He bu çocuklarını aç bırakabilirsin demek değil, illa ki çözüm üretirsin ama anneler mutfaktan çıkmasın tavrı da beni çok rahatsız ediyor.

Valla canim bana kızma ama annen ne yapsin hem calisiyor hem seni okutuyor sen sadece derslerine calisiyorsun biraz annene yardimci ol kek 5 dakkalik birsey uyuyorum demişiniz uyucaginiza gidin kek yapin yaşında kücük degil
Teşekkür ederim ama üzülerek söylüyorum makarna kek börek bunlar bir çözüm değil ki beni 1 saate acıktıran bişey benim somon mantar et tavuk bu tarz şeylere ihtiyacım var

Ay 1 paket nohut alsa bir kısmını yemek, bir kısmını tavuklu pilav, bir kısmını haşlayıp çorbalara salatalara koysa kaç günlük yemeği çıkacak. Tamam her şey çok pahalı gıda enflasyonu korkunç biliyorum ama ciddi bir yoksulluktan da bahsetmedi. Çok garip.

Kıyma alın karabiber tuzla sekillendirip tavada pişirin az yağ ile, kalanı buzluğa atın .
Brokoli haşlayıp buzluğa atın. Bunların hepsini yapmak 15 dakika.
Acıkınca kalkar 4 köfte pişirir yanına azıcık brokoli çıkarır yogurtlarsiniz. Oldu bitti.

Yoğurt yemiyorsunuz anladığım kadarıyla. Akşam yemeklerinin yanına ya da öğlen bir kase mutlaka yiyin. Hem protein alırsınız hem de daha doyurucu olur.

Arkadaşlarınızla kendinizi kıyaslamayın. Ever biraz zayıf olabilirsiniz ama güzel bir fiziğiniz vardır. Kilo alınır verilir, stres yapmayın kendinize.

Doğru söylüyorsunuz.Tek öğün de dilim somona para vermek yerine tavuk alıp haşlayabilir.

Teşekkür ederim ama üzülerek söylüyorum makarna kek börek bunlar bir çözüm değil ki beni 1 saate acıktıran bişey benim somon mantar et tavuk bu tarz şeylere ihtiyacım var
Tavuk ta birsey yok ki yapmakta yavrum al marketten koy ocaga kizarsin .makarnada doyurucu bir gida dir .acaba sizin midenizde bir problem mi var yiyorsunuz yuyorsunuz doymuyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…