EŞİM ÇOK UMURSAMAZ

Ban yemeseydi sana da kahrol düşman al sana bombe derdi.
Bana da yüzsüz dedi çünkü 🙄 üstelik sadece paragrafsız ve karmaşık yazdığını imâ ettiğim için. Ha bu arada kendisini Zeki Müren sanıyor. Bu da son bilgi 😏
Haklısın.sonradan okuyunca savunduğuma pişman oldum.kadınların da derdi var işte moraller bozuk olunca sinir basıyor.

ben bugun kuaföre gidecegım biraz sen ilgilen derim veririm çıkarım çoçukları anlamıyorsa enribaki yapmak lazım

Ban yemeseydi sana da kahrol düşman al sana bombe derdi.
Bana da yüzsüz dedi çünkü 🙄 üstelik sadece paragrafsız ve karmaşık yazdığını imâ ettiğim için. Ha bu arada kendisini Zeki Müren sanıyor. Bu da son bilgi 😏
arkadaş sizin profil resminden korktu mu ne hemen bişiler dedi kaçtı :)

Haklısın.sonradan okuyunca savunduğuma pişman oldum.kadınların da derdi var işte moraller bozuk olunca sinir basıyor.

İyide gitsin kocasına atar yapsın. Burda kaç kişiyi haşlamış. Sanki biz dedik evlen diye. 🙄 hakaret etmedim birşey demedim bana yüzsüz diyor bir de şikayet edecekmiş. 😄 Sonra yedi banı. Gelince sorucam ona nooldu yaa foton gitti. 😏

Aynen erkek gibi bir uye bence de...Erkek kadar acimasiz yorumlari her konuda..Belki de erkektir...Baska uyuyle karistirip ona gore laf sokuyor sonra da karistirmisim ne var bunda diye devam ediyor, kontrolsuz uremissiniz diyor ama ne derse desin banlanmiyor onun delirttigi kisiler tabi laf soyluyorlar ve banlaniyorlar...herkesin secerisini cikarir arkadas dibine kadar gomer hemcinslerini bosver...kadinsa tabi
Belki tespitlerinizde haklısınızdır ama bunun yorumlarını beğenenleri anlamıyorum asıl. Belki boşanmış aldaltılmış mutsuz depresif tipler bunlar. Bi adamdan ayrılmaya bu hale gelip burda kadınlara carlamaları da trajik. Hayır olmadı boşarız adamları da ona buna çemkirmeyiz sonrasında da. Bunun gibilerdeki öfke kompleks ne böyle garip iş.

Evet çok doğru söyledin arkadaşım, ailesi görüşmüyor eşim istedi görüşmek ama aile istemiyor yani samimiyet yok şuan için ilerisini tabiki bilemem ama dediğim gbı bünyem değil ama kafam çok yoruldu buraya yazmak yine içimi rahatlattı bir nebze dertleşmek
Belki ailesi ile görüşmek için sizi harcıyor olabilir mi ? Sizin sinirlerinizi yıpratarak sizin ayrılmanızı isteyebilir. Ama eşiniz çok saygısız. Seven insan Kesinlikle böyle olmaz. İsteklerine cevap vermeyin. Gerçekten seviyorsa kendini düzeltir. İşi kavgaya, dövüşe götürürse niyeti bozuk demektir

X