Kızlar evlilik yıldönümümüzün üzerinden 4 gün geçti hatırlamadı, farkında değil hala eşim geçmiş olmasının. Normalde özel gün takıntısı olan biri değilim Benim doğumgünümü unutsa bile o gün bana Özel gün unutabilir, atlamış olabilir derim unutmaz genelde yani ablam annem vs kutlar yine mutlu olurum.
Ama evlilik yıldönümü çiftlere özel o günün bir anlamı çiftler için önemi olmalı.
O gün için yemekler yaptım daha özenli giyindim işten gelip yemeğini yedi eline sağlık herşey çok güzel dedi normal bir gün gibi
ben tıraş olmaya gideceğim dedi kesin bir sürpriz var diye heyecan yaptım..
Gecelik vs seçtim hatta eve geldi duş aldı çocukla biraz oynadı, Ben kızımı uyutmaya geçtim odasına yarım saat kadar sürdü uyuması zaten odaya geldim eşim de geçmiş yatağa uyumuş bile. Ya bir çiçek, bir toka yada iki tatlı sözle kutlasaydı yine gönlüm olacaktı üstelik geçen yıl da unutmuştu... İki yıldır unutuyor daha öncesinde çiçek yollardı yemek planı yapardı güzel sözler mesajlar iki yıldır neden böyle anlam veremiyorum.!
Geçen yıl özür diledi asla unutmam nasıl farkına varamadım diye hadi gönlümü aldı bu sene yine unuttu. Sizce 9 yıllık evlilikte artık bundan sonrası böyle mi ??
Ama benim de kişiliğim bu değil hem monotonluk istemiyorum hemde benim dememle olsun anlamı kalmaz. Gerçekten kalbim kırıldı. Nasıl davranırdınız siz olsaydınız