Sürekli uyuyorum-yemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibini bilmem ama 2 arkadaşım uyku dışında sadece çalışıyorlardı. Hatta 1 tanesi daha fazla su çay kahve içtiği için sadece verdiği tuvalet molası diğerinden 40 dk fazlaydı. Anlayın ne kadar çalıştıklarını. Biri göz diğeri cildiye kazandı
Evet de burada öyle bir disiplin yok işte. Burada annem bana avokado almadı :KK43: var

En az 8 saat çalışıyorlar. Ama şu an mesela düşününce 10 da başlasan 18.00 a kadar 8 saat yaparsın hadi molalar vs 20.00 a kadar 8 saati görürsün ne var ki bunda gibi bakmayınız lütfen. Verimli 8 saat çalışabilmek için sabah 9-akşam 11 çalışmam gerekiyor

Konu sahibini bilmem ama 2 arkadaşım uyku dışında sadece çalışıyorlardı. Hatta 1 tanesi daha fazla su çay kahve içtiği için sadece verdiği tuvalet molası diğerinden 40 dk fazlaydı. Anlayın ne kadar çalıştıklarını. Biri göz diğeri cildiye kazandı
Fizik öğretmeniyim,bizde atama zordur.. atandığım yıl Tr geneli 100 kişi alınmıştı ve 5.olarak atandım.. günde 1000 soru çözüp,toplamda 8 saatten fazla çalışıyordum yani... size yukarda da demiştim konu sahibesi,sizin sorununuz yemek değil..

Eski konularınıza da baktım,maddi sıkıntısı olan bir hayatınız da yok. Burda insanlar size nasıl yardim ederiz diye yazıp duruyor,maddi açıdan uygun fikirler sunmaya çalışıyor bir de.. neyse dilerim atadığınız hastaneye yolu düşmez gerçekten şifa bekleyen bi hastanın

Eminim tus sınavına girmişsinizdir üzerine radyoloji cildiye göz gibi bir bölüm kazanmışsınızdır
Hayır hanımefendi girmedim ve saydığınız bölümleri aşağılamanız çok çirkin.
Savunduğunuz konu sahibinin konularına bakmanızı öneririm enerjinize yazık🙃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X