Sürekli soğuk kadınsın diyen koca

İnan’ın zorluyorum kendimi ,haklısınız 2. Evlilik bir de uzun zaman sonra ,yapılınca insan baya bir zorlanıyor muş ,baştan erkekler biraz fazlaca abartıyor kendini , işte kafada o şekilde canlanıyor veya ona adapte ediyoruz, kendimizi ,iş gerçeğe dönünce ,destek yok aşırı ilgi var ,hep şımartılacaklar sanki çocuk gibi, peki ben nolacağım benim sıkıntılarım ,düşüncelerim yok mu ,bu durumlarda insan destek olunmasını bekliyor ,suçlayıcı laf sokucu sözler duyunca ,hepten bunalıyor insan ,ben de elimden geldiğince, gayret göstercem ,umarım düzelir her şey ,sağolun

çok sinir bozucu ya trip atıyorsa kavga çıkarıp üste çık alttan aldıkça üstüne gelecek gibi bi tip sanki.
Evet Zaten patlama noktasına geliyorum ,zaman zaman ,sabrediyorum ,kadın da kapris olur da erkekte olması gerçekten çok farklı bir durum ,şımartılmak istenen bir çocuk gibi davranıyor ,o şekilde yapmayınca laf sokmak ,trip

Arkadaşım sadece şunu bilmeni isterim, bu hayatta şikayet ettiğimiz çoğu şey aslında çözümü kendi elimizde olan şeyler. Mesela monotonlaştı diyorsun monotonluktan kurtarmak aslında senin elinde. Ben seni buralardaki çoğu insandan şanslı görüyorum çünkü karşında çabalamaya hazır (en azından görünüşte) bir adam var. Gel o da vazgeçmeden bir şeyler yapmaya çalış. Çünkü insan bi zaman sonra ne kadar severse sevsin içinde bir şeyler değişiyor ve vazgeçiyor. Mutluluğunu kendi elinin tersiyle itme.

Kendin eline boş bi kağıt al (mecazen demiyorum gerçekten al) ve bi tarafına tek başına yaparken eskiden mutlu olduğun yada yaparsan mutlu olabileceğin şeyleri yaz diğer tarafına bu evlilikte rahatsız olduğun değişmesini istediğin şeyleri yaz. Kendinde veya kocanda düzeninizde neler değişirse daha mutlu olabilirsiniz bunları yaz.(eşinin isteklerini de göz önüne alarak tabii adil olmalısın)
Sonra ilk yazdığın listeden yapabileceklerini seç ara ara listene göz at yalnızken onları yap kitap okumak dil öğrenmek bebek örmek imkanın varsa dışarıda gezmek yürüyüş değişik hobiler kuaförde bakım.. bunları yalnızken yap ki kendini motive edebilesin. Sen robot değilsin kendi modunu yükseltecek seni iyi hissettirecek şeylere ihtiyacın var.
Evliliğin hakkındaki listede de al karşına seninle ilgili değiştirebileceğin her şeyi değiştirmeye başla mesela bi günde hemen olmasa da yavaş yavaş. Eşine de onun değiştirebileceği şeyleri tek tek ara ara söyle güzellikle. Beklentilerini yada seni kıran davranışları. En rahatsızlık duyduğundan başlayarak ama teker teker söylemelisin ki aman ne çok şey istedin olmayasın. Zaten değiştireceğini düşünüyorum çünkü senin çabanı da hissedecektir.

Bütün mesajlarını okuyamadım ama bu işin altından kalkabilecek olgunlukta olduğunu sadece ufak çaplı bir depresyon geçirdiğini düşünüyorum

Evlilik zaten cok zor bisey. Bi kere ciftlerin birbirlerini degerlendirmesi icin bence mutlaka bir 4 mevsim gecmesi sart su an bu kadar erken karar vermektense esinizle durustce yasadiklarinzi konusun once ortak bir cozum yolu bulun.

Yazmamistim zaten

Evliliklerin ilk zamanlari bunlarin olmasi normal. Ben de yasadigim sehri birakip daha kucuk bir sehre tasindim esimden dolayi. O ilk bir yil yasadigim bunalimi stresi mutsuzlugu hayal kirikligini anlatamam. Zaten ilk aylar surekli bosanmayi dusunuyordum. Her sey batiyordu. Hemen her gece agliyordum. Ustelik ben esime asik evlendim. Ayrica ulke degil sadece sehir degistirmistim. Sonra hamile kalinca toparlanmaya basladim. Birbirimize alismaya birlikte yasama kulturunu oturtmaya basladik. Yani demem o ki yasadiklarin cok normal. Ancak kendini esine kapatma. Onunla en samimi halinle konus. Yasadigin uyum sorununu mutsuzlugunu anlat. Ondan destek bekledigini mutlu olmak icin evlendigini ancak bir anda bu kadar fazla.degisimin seni cok yiprattigini acikca ve samimi sekilde anlat. Eminim.seni anlayacaktir☺

başka ülkeye alışma konusu zor olabilir haklısınız ama monotonluk herkesin hayatında var. hiçkimse hergün gezmiyo eğlenmiyor. kitap okumak, film seyretmek arada dışarı çıkmak yılda bir tatil. bu monotonluğu sorun olmaktan çıkaracak, sıradan bir hayat yaşarken bile size yaşama sevinci verecek olan şey eşinize karşı hissettiğiniz aşk ve tutkudur. ne yaparsan yap aşk ile yap derler ya. siz eşinizi sevmiyorsunuz evlenmiş olmak için evlenmişsiniz. oyle olunca da herşeyi size batıyor tahammülünüz azalıyor yoksa eşiniz normal gibi anlattıklarınıza göre. sevmediğiniz biriyle çok farklı aktiviteler de yapsanız gezseniz tozsanız da yine mutlu olunmaz. sevmeye çalışın dicem de oyle kolay değil o işler. Allah kolaylık versin.

Çok güzel şeyler yazmışsınız ,gerçekten çok sevindim ,yarın dan itibaren yazcam ,liste halinde çok faydalı olacağını düşünüyorum.vakit ayırıp fikir verdiğiniz için yol gösterdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim,umarım herşey gönlünüzce olsun

Evlilik zaten cok zor bisey. Bi kere ciftlerin birbirlerini degerlendirmesi icin bence mutlaka bir 4 mevsim gecmesi sart su an bu kadar erken karar vermektense esinizle durustce yasadiklarinzi konusun once ortak bir cozum yolu bulun.
Haklısınız zor bir süreç ve zaman istiyor ,emek istiyor ,çabalamadan mutluluk ta gelmiyor sanırım çok sağolun yorumunuz için

Benzer şeyleri yaşamışsınız ,gerçekten evliliğin ilk zamanları tanıma ,alışma süreci çalkantılı geçiyor ,emek vermek lazım ,sabahtan beri küs bana iyice bunaldı bana sarmaya başladı ,akşam gelince konuşmayı düşünüyorum bakalım inşallah toparlarız,çok sağolun yorumunuz için herşey gönlünüzce olsun

Aslında sevdim kişilik olarak zaten tipmiş öyle şeylere asla takılmadım,ilk evliliğim baya sıkıntılı geçmişti 8 sene evlenmeyi aklımdan bile geçiremedim ,aşk konusuna gelince o yok olması da çok zor çünkü çok kötü şeyler yaşadım ikili ilişkiler de kalbim katılaştı aşk anlamın da ,yani bir daha boşansam sanırım evlenemem de o hale geldim ,o yüzden iyi bir adam olduğu için mücadele edicem

Ne demek, işinize yarasın da,elinden geldiğince herkes burda birbirine yardım etmeye çalışıyor bu açıdan seviyorum burayı
arada benim uyguladığım bir yöntem bu liste yöntemi

Aman sizi de uyarayım ben bir kere bir hınçla sevmediğim huylarını yazmıştım sevgilimin, sonra o kağıdı nasılsa kaybettim ama neler yazdım neler o sinirleortaya çıktığı an artık bi sevgilim olmayacak kadar hakaret dolu şeyler hatırlıyorum siz siz olun sinirle yazmayın, yazdığınıza da sahip çıkın

Aslın da normalde çok sakinim,kolay kolay sinirlenmem ,ama sinirlendimmi çok kötü ,dikkat edicem listeye ,tavsiye için teşekkürler valla baya güldürdünüz beni İyi geldi sağolun

Aslın da normalde çok sakinim,kolay kolay sinirlenmem ,ama sinirlendimmi çok kötü ,dikkat edicem listeye ,tavsiye için teşekkürler valla baya güldürdünüz beni İyi geldi sağolun
Valla bunu hatırladıkça bi gerim gerim geriliyorum, inşallah ben tek başımayken çıkar meydana yada inş sonsuzluğa karışmıştır

Bence hemen boşanmayı düşünmeyin. Altı yıldır yalnız yaşayan ve tekrar evlenmeyi düşünen birisi olarak çok iyi anlıyorum sizi. Zaten zor iki kişi aynı evde yaşamaya çalışmak siz birde ülke değiştirmişsiniz. Eşinize bunu tatlı dille anlatmaya çalışsanız. Belki çok zor gelir yapması ama Güler yüzle anlatınca anlayacaktır sizi. Bulunduğunuz şehri gezin beraber bişeyler yapın. İnşallah ruh haliniz olumlu yönde değişir.

İnşallah ben de kendimi toplamaya çalışcam ,bir de onunla güzel bir şekilde konuşmam gerekli ,sağolun inşallah toparlarım kendimi

1.yabancı ülkeye gitmeniz 2.sebepte yeterince sevmeden evlenmenin sizi bu duruma sokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…