Eski karısıyla önce görüşp sonra sen bir o... diyen sevgili

Eski konularına baktım. İlişkilerinde hiç seçici değilsin. Çok afedersin gerçekten üzgünüm ama bildiğin aranıyorsun. Sükunet huzur vb değil direkt erkek olsun da nolursa olsun modundasın.

Önceki konunda o kadar yazdık. Niye bizi meşgul ediyorsun? 1 arpa boyu yol katetmiyorsun. 50 yaşını aşmış pasaklı ve tuhaf bir herifle cacık yedi seviştik vb yazacak kadar mı müşkülsün? Çok mu lazım erkek ya. Bu kadınları anlamıyorum. Olmuyor mu bacım erleksiz yaşayamıyor musunuz? Rezillik diz boyu. İlişkiye bak.
😂

Eski esine, cocugunun annensine kufur eden size acir mi kuzum ?gorusmeyin ,bu yastan sonra sakin, mutlu bir evlilik yapmaniz lazim ,kafanizi bir sey kurcalamasin ugrasamazsiniz cocuklu adamla isler zor oluyor
Konu sahibine de küfür ediyormuş zaten.

Eski konularına baktım da elle tutulur tek bir yanı yok. Konu sahibi 37 yaşında iki çocuk annesi bir kadın olup nasıl bu kadar saçma bir ilişkiye devam edebilir, nasıl tecrübesizmiş gibi davranabilir anlamadım.

İkinci baharımız demiş bir konusunda ama bu resmen ikinci kış.

Konumu bilmeyenler icin özet geçiyorum.Bir yıldır görüşüyorum ikimizde olgun bir evlilik iki olgun kişiyiz Tabi olgun kelimesi ona fazla.Eski ve kızı benimle görüştüğünü duyduğundan beri ciddi düşündüğümüzü duydugundan beri rahat vermediler bize.Sevgilim engelledi yeri geldi kızını sildi ama evlat dayanamadi kızına çok duskun2bir baba.Çocuk ergenlik çağında annesinin doldurişinada geliyor.Annemle babam gorusuyor dedi hep ama bunu bana bir türlü ispatlayamadilar.Cunku gorusmuyordu en ufak bir mesaj bir durum olsa bunu hemrn kullanacallardi çünkü. Bu olaylar yıprattı bizi biraz uzak kalalim istedik sevgilimle o sirada eski esi kızı yemeğe gitmisler benden sakladi tabi.Sonra eski eşle mesajlasmislar eski es hediler almis.O mesajlarin ekran resmi bana atildi tabi.Mesajda esine tesekkur ederim yavrum , cansın yazmış en samimi konusmasi bu olmus o ksmi atti bana.Biz tekrar bayramda gorusmeye basladik o sirada eski esin telefonunu engelliyor kadında hirs yapti bana ulasti yanimda sevgilim de vardi.Bak seni kandiriyor bu biz yemege gittik gorustuk.O sirada sesi dışarı verdim sevgilimde dinledi sonra eski karisina küfürler yagdirdi geliyorum seni gebertecem sen tam bir k... o... su ama ne kufurler sen demedinmi cocugun psikolojisi bozuk goruselim haftada bir gel bende kal sen demedin mi sana hediyeler almak istiyorum maddi anlamda sana yardimci olcam falan da demis eski eş , sevgilimin aklini çelecek herseyi soylemis.Hatta o kadindan ayril nafakada almiycam senden demis.Eski eşe zaafı vardi gitti diyelim bu arada birliktelik falan olmamis olsa onuda atarlardi, peki zaafi varsa telrar istiyosa yanimda o küfürleri neden etti , neden benimle gorustukten sonra kadini engelledi, tekrar olurmu diye eski esiyle gorustu de bakti olmayacaginimi anladi.Ya kizlar been bu iliskiyi bitirdim o gun sonlandirdim hayatima bakiyorum.Ama bu soru isaretleri kafamdan gitmiyor neydi bu neyin nesiydi uykularim kaciyor dusunmekten nolur bir seyler yazin
Sizin yanınızda eski eşine küfürler ediyor. Üstelik bu kişiyle ilişkiniz devam ederse sürekli " aklı eski eşte mi konuşuyorlar mı " diye düşüneceksiniz. Olan boşanma sonrası çocuklara oluyor, ergenlik çağında kızın psikolojisi bozulmuş. Daha önceki konularda bu adamın sarımsak koktuğunu yazmıştınız galiba. O üye misiniz emin olamadım.

Tekrar barışıp hâlâ beraber olmanız hataydı aslında. Bitmesi iyi olmuş.

sirada sesi dışarı verdim sevgilimde dinledi sonra eski karisina küfürler yagdirdi geliyorum seni gebertecem sen tam bir k... o... su ama ne kufurler
Cacık konusunda dede dediğimiz için duyar kasılan herif de bu işte, hem kendi hem ağzı pismiş

Sizde ne gezer olgunluk? Eski eşten bağımsız da berbat bu bir ilişkiniz vardı ona rağmen bir yıl sürmüş.
Adam kızının annesine de ne hakaretler, küfürler etmiş. Kadının barışma umudunu bildiği için yemeğe gitmeyecekti. Etrafımda yıllardır boşanmış ve hiç görüşmeyen insanlar var çocuklarına da bir şey olmuyor. Hepsi bahane. Uyku uyutmayacak bir şey yok ortada. Sizin bu adamdan kopasınız yok.

Sevgilim sevgilim yazdığınızı gören de gencecik adam sanacak. Siz bir psikologla mı görüşseniz? Aksi türlü bu kadar rezil pis bakımsız pörsümüş adam için kendinizi heba etmezdiniz. Çocuk annesinin dolduruşuna geliyor babası da çocuğun dolduruşuna geliyor bla bla. Çocuk dediğiniz liseye giden kız. Kaç konu açacaksınız kaç defa daha soracaksınız? Kanıt gösteremediler diye elli kere yazdınız ama bence siz kanıtları yazışmaları mesajları vs gördünüz ama hırs yaptınız. Ya bari zengin malları mülkleri olan bir adam olsa herkes geleceğini düşünüyor onun için paylaşamıyorlar derim. Ağzını yüzünü yıkamayan kokan adamı kapışan kadınların tedavi olmaları gerek. Neyin soru işareti uyutmuyor sizi orayı anlamadım. Adam çok masum da iftira mı atıyorlar? Sizin arkanızdan da bırakmıyor peşimi o...pu demediğini mi sanıyorsunuz?
Adamın birçok falsosu var. Ona rağmen kıymete binmiş ben de anlayamadım. Bu kadınlar neden kendi kıymetini değerini bilmiyor. Neden ısrarla toksik ilişkilerden zevk alıyorlar. Bakımsız, ağzı kokan, yaşça büyük, küfürler eden saygısız birisi. Daha eski konularından hatırlamadığım birçok detay vardır.

Adam sirf para icin hemen eski karisina yanasmis. Gercek ortaya cikinca da suçlu psikolojisini bastirmak icin bagiris cagiris kufurler . Nerden bakarsan bak korkunc bir tip. Siz de bu korkunc tiplerin ortasinda kendinizi birakmissiniz. Basiniza dert aramiyosaniz engelleyin her yerden aklinizda da soru isareti falan kalmasin . Suan hissettiğiniz tek sey mide bulantısı olmaliydi.

Adam size de küfür ediyormuş. Size ederken sorun yok, normalmiş gibi devam edebiliyorsunuz. Eski eşine küfür edince neden garip anlamlar çıkarmaya çalışıyorsunuz? Terbiyesizin teki işte.
Kaç yaşında kadınsınız, yaşadığınız ilişkiye bir bakın ya. Bir de kızınız varmış. Kızınızı bu adamla mı muhatap edecektiniz?

Konumu bilmeyenler icin özet geçiyorum.Bir yıldır görüşüyorum ikimizde olgun bir evlilik iki olgun kişiyiz Tabi olgun kelimesi ona fazla.Eski ve kızı benimle görüştüğünü duyduğundan beri ciddi düşündüğümüzü duydugundan beri rahat vermediler bize.Sevgilim engelledi yeri geldi kızını sildi ama evlat dayanamadi kızına çok duskun2bir baba.Çocuk ergenlik çağında annesinin doldurişinada geliyor.Annemle babam gorusuyor dedi hep ama bunu bana bir türlü ispatlayamadilar.Cunku gorusmuyordu en ufak bir mesaj bir durum olsa bunu hemrn kullanacallardi çünkü. Bu olaylar yıprattı bizi biraz uzak kalalim istedik sevgilimle o sirada eski esi kızı yemeğe gitmisler benden sakladi tabi.Sonra eski eşle mesajlasmislar eski es hediler almis.O mesajlarin ekran resmi bana atildi tabi.Mesajda esine tesekkur ederim yavrum , cansın yazmış en samimi konusmasi bu olmus o ksmi atti bana.Biz tekrar bayramda gorusmeye basladik o sirada eski esin telefonunu engelliyor kadında hirs yapti bana ulasti yanimda sevgilim de vardi.Bak seni kandiriyor bu biz yemege gittik gorustuk.O sirada sesi dışarı verdim sevgilimde dinledi sonra eski karisina küfürler yagdirdi geliyorum seni gebertecem sen tam bir k... o... su ama ne kufurler sen demedinmi cocugun psikolojisi bozuk goruselim haftada bir gel bende kal sen demedin mi sana hediyeler almak istiyorum maddi anlamda sana yardimci olcam falan da demis eski eş , sevgilimin aklini çelecek herseyi soylemis.Hatta o kadindan ayril nafakada almiycam senden demis.Eski eşe zaafı vardi gitti diyelim bu arada birliktelik falan olmamis olsa onuda atarlardi, peki zaafi varsa telrar istiyosa yanimda o küfürleri neden etti , neden benimle gorustukten sonra kadini engelledi, tekrar olurmu diye eski esiyle gorustu de bakti olmayacaginimi anladi.Ya kizlar been bu iliskiyi bitirdim o gun sonlandirdim hayatima bakiyorum.Ama bu soru isaretleri kafamdan gitmiyor neydi bu neyin nesiydi uykularim kaciyor dusunmekten nolur bir seyler yazin
Evlenirsen hayatın kayacak net , bu adam seni parmağında oynatır kızıyla birlikte ...

Kızına düşkün baba kızını sildim demez
Karakterli bi adam seninle azıcık duruldu die eski eşe koşmaz
Hepsını gectım çocuğunun annesine senı gebertrcem etcem diyip küfürler saydıran seni alıp el bebek gül bebek bakar mı ?
Adam karaktersiz bir pislik ...

Eski eşine kızının annesine bunları söyleyen sizin arkanızdan neler demez ohooo. Sevgilimin aklını celecek her şeyi söylemiş kısmı da çok ucuz duruyor. Maddi yardımla aklı celinip o küfürleri ettiği kadına dönmesi çok komik olurdu😂

Eski eşe yavrum yazmış, küfürleri falan hepsi sizi kandırmaca, beyefendi yeni sultan süleyman, harem sevdasına düşmüş. Ayrılın ya bu pisden. Keşke eski eşinin de aklı olsa o da bunu silse diyeceğim ama onun bileceği iş.

Eski konularına baktım. İlişkilerinde hiç seçici değilsin. Çok afedersin gerçekten üzgünüm ama bildiğin aranıyorsun. Sükunet huzur vb değil direkt erkek olsun da nolursa olsun modundasın.

Önceki konunda o kadar yazdık. Niye bizi meşgul ediyorsun? 1 arpa boyu yol katetmiyorsun. 50 yaşını aşmış pasaklı ve tuhaf bir herifle cacık yedi seviştik vb yazacak kadar mı müşkülsün? Çok mu lazım erkek ya. Bu kadınları anlamıyorum. Olmuyor mu bacım erleksiz yaşayamıyor musunuz? Rezillik diz boyu. İlişkiye bak.

Yorumun eli olsa da öpsem. Kaçtır bu 5 para etmez adam için konu, olmuyorsa bırak artık ablacım milketi kanser verem ettin

Sarımsak kokulu çulsuz herif için neler neler yapılıyor nelere katlanılıyor Allah'ım yarebbim, demek ikinize de fazla ki o herif, ayrılmıyonuz peşinden. Yiyin birbirinizi.

Back
X