- 12 Nisan 2012
- 4.842
- 7.267
- 358
Valla suan 10 yillik esimle ulke degistirsem , ayni durumda olabilirim . Ayni sehirede semt degistirdim psikolojim bozuldu. Haklisin seni anliyorum .Evet gerçekten evliliğe alışma süreci üstüne bir de ülke değiştirmek tamamen psikolojim alt üst oldu ,ister istemez eşime yansıyor ,fakat oda sürekli beni suçlar şekilde soğuksun vs deyince iyice bunalıyorum ,yani beni anlamıyor aşırı ilgi bekliyor ,8 senedir bekardım böyle aşırı ilgi ,aşırı cinsellik beklentileri beni o kadar zorluyorki anlatamam ,inşallah toparlarız ,ama pek iyi bir gidiş yok
Çok teşekkür ederimumarım herşey gönlünüzce olur
Sağolun ,yorumunuz için ben de elimden geldiğince çaba göstericem .Valla suan 10 yillik esimle ulke degistirsem , ayni durumda olabilirim . Ayni sehirede semt degistirdim psikolojim bozuldu. Haklisin seni anliyorum .
Ama senin de esini anlaman lazim . Birbirinize destek olmaniz lazim . Bunun icin cabalamalisin . Kendine ugrasak seyler bulmalisin . Esinle eglenebilecegin seyler bulmalisiniz . Mutluluklar dilerim
Sürekli aynı konuyu değil konuyla bağlantılı durum ve sorunu yAzdım ,fakat, bakın demek işe yarıyor ,,İsveç’ten bir arkadaş yardımcı olmak için aramıza katılmış ve yardımcı olmaya çalıştı sağolsun ,demem o ki durduk yere burda kimse konu açmaz ,bir yardım yeni bir fikir çıkabiliyor ,eski konularla bağlantı kurup rahatsız olan da yazmasın mademSiz sürekli aynı konuyu yazıyorsunuz
Ne diyebiliriz ki
Sevmiyorsan ayrıl
Ayrılmıyorsan da eşine ilgi göster biraz
Erkekler ilgili kadın sever
Cilve vs insanın içinden gelen birşey
Eşin ona yanaşmadığını söylüyor cilve yap falan diye
Yani ne bilim
Yabancı bir ülkede yaşamak zor olabilir ama yeni evlisin ve anladığım kadarıyla eşin kötü biri değil daha yakın ol yada ayrıl
Ya seni adamın koynuna zorla mı sokucaz?Sürekli aynı konuyu değil konuyla bağlantılı durum ve sorunu yAzdım ,fakat, bakın demek işe yarıyor ,,İsveç’ten bir arkadaş yardımcı olmak için aramıza katılmış ve yardımcı olmaya çalıştı sağolsun ,demem o ki durduk yere burda kimse konu açmaz ,bir yardım yeni bir fikir çıkabiliyor ,eski konularla bağlantı kurup rahatsız olan da yazmasın madem
Siz her şeyin seks mum Işık’ların da romantizm olduğunu düşünebilirsiniz ,ben de biliyorum o şekilde yapmışlığım da oldu ,fakat her şey seksten ve romatizimden ,ibaret değil ,maalesef, zira yaşamadan ,uzaktan yorumlar yapmak ,oldukça basit geliyor insanlara ,bir kadının ruhunu anlamadan ona destek olmadan ,romantizm beklemek kadar yersiz bir tabiatta olan bencil egoist çe bir yaklaşım ve beklentide olmak ,ne kadar mantıklıdır acaba tartışılır .sırf bu yüzden kötü gününde destek yerine aldatma gibi basit bir duruma sokan erkeğin beni bırakmasından önce ,ben bırakacak kadar ,gururluyum merak etmeyinYa seni adamın koynuna zorla mı sokucaz?
Burdakilerden ne bekliyorsun?
Hep aynı konu bağlantılı falan değil
Kocama soğuğum İsveç te yaşıyorum
Konu bu
İyi yardımcı olabildiyse güzel senin adına
İnşş ısınırsın
Yoksa adam yakında boşanmak isteyecek kendiliğinden
Sonrada ah vah deme
Senin evliliğini kurtarma adına yazıyorum
Biraz ilgili ol sıcak ol süprizler yap
Git güzel bir alışveriş yap kendine güzel seksi şeyler al
Güzel bir akşam yemeği hazırla
Mum ışığı falan
Güzel kokular sür güzel seksi giyin evde
Hem kendini hem eşini havaya sok
Bunları da artık yapmıyorsan eşim beni aldattı bırakıyor deme burda
İnsanlar hayatlarındaki insanların sonradan kıymetini anlıyor
Senin ruhunu biz çözemedik bacımSiz her şeyin seks mum Işık’ların da romantizm olduğunu düşünebilirsiniz ,ben de biliyorum o şekilde yapmışlığım da oldu ,fakat her şey seksten ve romatizimden ,ibaret değil ,maalesef, zira yaşamadan ,uzaktan yorumlar yapmak ,oldukça basit geliyor insanlara ,bir kadının ruhunu anlamadan ona destek olmadan ,romantizm beklemek kadar yersiz bir tabiatta olan bencil egoist çe bir yaklaşım ve beklentide olmak ,ne kadar mantıklıdır acaba tartışılır .sırf bu yüzden kötü gününde destek yerine aldatma gibi basit bir duruma sokan erkeğin beni bırakmasından önce ,ben bırakacak kadar ,gururluyum merak etmeyin
Buradan bir insanın ruhunu çözmek ne kadar mümkün ?acaba ,beni uyardığınız için sağolun da zaten farkındayım ,yolun da gitmeyen şeylerin olduğunun ,kadın nedir sizin için dövülecek ,sövülecek bir nesnemi ,olayı basite indirgemek çok yanlış ,erkek kadını döver ,isterse söver ,isterse aldatır ,valla kaçıncı yüzyıldayız hangi kadın kendine böyle bir muameleye razı gelirki ,kaybetme konusuna gelince ben kaybedersem oda kaybedecektir, kimse kimsenin vazgeçilmezi değildir yani bu kadar basitSenin ruhunu biz çözemedik bacım
Eşin ne yapsın
Ne biliyorsan onu yap
Daha da sana yazmam
Sonunu görürsün
Seni uyarmak için yazdım
Adam dövmüyor sövmüyor aldatmıyor ilgi istiyor sadece ya
Yazık acıdım
Adamı kaybetme diye konuştum sonra ağlama diye
Fikir verincede kızıyor hanfendiNerdeyse aynı konuyu gecen gunler acmistiniz.
Demek ki ne yazsalar zaten yapmıyor ve onemsemiyorsunuz ki ayni soruyu sormussunuz.
Madem öyle neden sorup duruyorsunuz
öyle Mi demek istedimBuradan bir insanın ruhunu çözmek ne kadar mümkün ?acaba ,beni uyardığınız için sağolun da zaten farkındayım ,yolun da gitmeyen şeylerin olduğunun ,kadın nedir sizin için dövülecek ,sövülecek bir nesnemi ,olayı basite indirgemek çok yanlış ,erkek kadını döver ,isterse söver ,isterse aldatır ,valla kaçıncı yüzyıldayız hangi kadın kendine böyle bir muameleye razı gelirki ,kaybetme konusuna gelince ben kaybedersem oda kaybedecektir, kimse kimsenin vazgeçilmezi değildir yani bu kadar basit
Sen benim çalışıp üretmediğimi nereden bilebilirsin geçmişimde ben Türkiye’de 2 yıl kendime ait bir spor salonu işlettim ve daha sonra devrettim ve yaklaşık 9 sene kendim çalıştım çabaladım sen benim geçmişimi nereden biliyorsun ?nasıl bir mücadele verdiğimi veya neden evlenip buraya geldiğimi bir defa konuşma seviyeni ölçerek konuş tanımadığın insanlarla alakalı yaşamlarıyla ve yaşanmışlıklarıyla alakalı bilmediğin konular, hakkında yorum yapma ,asla egolu bir insan hayatım boyunca olmadım ,kimseye tepeden bakmadım ,buraya gelmemdeki nedenleri anlaman mümkün değil ,Avrupa hayali kurup gelmem için evlenmeme gerek yoktu ,iki dayım birden 40 senedir Avrupa’nın başka ülkelerinde yaşıyor ve kendi işlerini yapıyorlar , evlenmeden de olurdu yani anlamadığın bilmediğin ,konular hakkında yorum yaparken ,daha seviyeli olsan çok iyi olur ,bacım tarzı kullandığın üslup kusura bakmada seviyeni çok güzel anlatıyorFikir verincede kızıyor hanfendi
Allah kocasına sabır versin
Hayat mum ışığı romantizmden ibaret değil diyor
Kendi eksikliklerini görmüyor bence eşinin sevgisi hanfendiyi şımartmış
Hep bi bunalım tripleri liseli kız gibi
Ama bilmiyor ki fazla naz aşık usandırır adamın canına tak eder gönderir Türkiye ye
O zaman mutlu olur belki
Eşi için anlayışsız kadın ruhundan anlamıyor tarzı şeyler söylememizi istiyor eşini haksız çıkarıp kendini haklı bulmamızı ve egosunu tatmin etme peşinde
öyle Mi demek istedim
Senden bin kat daha feminist bir insanım
Çalışıp üretiyorum
Bağımsızım
Ama sen böyle değilsin
Heerseyini satıp adamın peşine gittiğine göre sanada Avrupa vatandaşı Euro kazanan bir eş cazip gelmiş olmalı dimi
Aşk evliliği değildi diyorsun açık açık
Ben kadın dövülecek bir nesne mi dedim?sen okuduğunu anlayabiliyor musun?
Bu nasıl bir çıkarım?
Burda okuyoruz eşim beni aldattı dövdü küfür etti diye sende onlara yorum yapıyorsun
Seninki böyle biri değil diyorum sadece
Sen sürekli haklı çıkmak istiyorsun
Olay bu
Eşin anlayışsız kadın ruhundan anlamayan biri bunu mu diyelim
Herkesin kusuru vardır eşinin de seninde
Ona mükemmel demiyorum
Ama o çaba harcıyor
Sende o yok
Prenses hep mutsuz kusura bakma ama ergence
Ve son olarak Avrupa vatandaşı eşin için bir sürü alternatif olabilir ama senin için daha kısıtlı
Ben senin iyiliğin için söylüyorum ama anlamıyorsun konuyu başka yerlere çekiyorsun
Yani senin kaybedeceğin şeyler onunkinden daha fazla inan bana
Birincisi kendimi prenses olarak görmüyorum bu tarz konuşmaları hiç sevmem ,ergen psikolojisini aşalı baya bir zaman oldu ,38 yaşındayım ,kocama Allah sabır versinmiş,tasası sanamı düştü ,beni ne kadar tanıyorsun veya tanıyabilirsin,size terbiyesiz ve düşük seviyede yorum yapmadım ,fakat siz saygı boyutunu aştınız ,çok rahatsızsan konudan git başka konulara yorum yap ,burada sıkıntımızı paylaşıyoruz diye kimsenin düşük seviye yorumlarına maruz kalmak zorunda değiliz ,herkes haddini bilsinFikir verincede kızıyor hanfendi
Allah kocasına sabır versin
Hayat mum ışığı romantizmden ibaret değil diyor
Kendi eksikliklerini görmüyor bence eşinin sevgisi hanfendiyi şımartmış
Hep bi bunalım tripleri liseli kız gibi
Ama bilmiyor ki fazla naz aşık usandırır adamın canına tak eder gönderir Türkiye ye
O zaman mutlu olur belki
Eşi için anlayışsız kadın ruhundan anlamıyor tarzı şeyler söylememizi istiyor eşini haksız çıkarıp kendini haklı bulmamızı ve egosunu tatmin etme peşinde
öyle Mi demek istedim
Senden bin kat daha feminist bir insanım
Çalışıp üretiyorum
Bağımsızım
Ama sen böyle değilsin
Heerseyini satıp adamın peşine gittiğine göre sanada Avrupa vatandaşı Euro kazanan bir eş cazip gelmiş olmalı dimi
Aşk evliliği değildi diyorsun açık açık
Ben kadın dövülecek bir nesne mi dedim?sen okuduğunu anlayabiliyor musun?
Bu nasıl bir çıkarım?
Burda okuyoruz eşim beni aldattı dövdü küfür etti diye sende onlara yorum yapıyorsun
Seninki böyle biri değil diyorum sadece
Sen sürekli haklı çıkmak istiyorsun
Olay bu
Eşin anlayışsız kadın ruhundan anlamayan biri bunu mu diyelim
Herkesin kusuru vardır eşinin de seninde
Ona mükemmel demiyorum
Ama o çaba harcıyor
Sende o yok
Prenses hep mutsuz kusura bakma ama ergence
Ve son olarak Avrupa vatandaşı eşin için bir sürü alternatif olabilir ama senin için daha kısıtlı
Ben senin iyiliğin için söylüyorum ama anlamıyorsun konuyu başka yerlere çekiyorsun
Yani senin kaybedeceğin şeyler onunkinden daha fazla inan bana
Sen benim kadınlar hakkında dövülür sövülür bir nesne olduğunu böyle düşündüğümü söylerken benim hayatımı kişiliğimi biliyor musun?Sen benim çalışıp üretmediğimi nereden bilebilirsin geçmişimde ben Türkiye’de 2 yıl kendime ait bir spor salonu işlettim ve daha sonra devrettim ve yaklaşık 9 sene kendim çalıştım çabaladım sen benim geçmişimi nereden biliyorsun ?nasıl bir mücadele verdiğimi veya neden evlenip buraya geldiğimi bir defa konuşma seviyeni ölçerek konuş tanımadığın insanlarla alakalı yaşamlarıyla ve yaşanmışlıklarıyla alakalı bilmediğin konular, hakkında yorum yapma ,asla egolu bir insan hayatım boyunca olmadım ,kimseye tepeden bakmadım ,buraya gelmemdeki nedenleri anlaman mümkün değil ,Avrupa hayali kurup gelmem için evlenmeme gerek yoktu ,iki dayım birden 40 senedir Avrupa’nın başka ülkelerinde yaşıyor ve kendi işlerini yapıyorlar , evlenmeden de olurdu yani anlamadığın bilmediğin ,konular hakkında yorum yaparken ,daha seviyeli olsan çok iyi olur ,bacım tarzı kullandığın üslup kusura bakmada seviyeni çok güzel anlatıyor
Hangi Ülkedesiniz öncelikle bunu sormak istiyorum
Ben size dövüp sövmüyor aldatmıyor dua edin dediğinize binaen sizin için kadın böylemi bir nesnemidir ?diye bir soru sordum ,neden böyle bir örneklendirmeye girdiğinizi garipsediğim için ,sevdiğimi fakat aşk evliliği yapmadığımı söyledim ,dikkatli okuyun baştan konuyu ona göre yorum yapın ,güçlü bir kadın olsaydım veya olmasaydım bunu ne kadar bilebilirsiniz yaşanmışlıklarımı ne kadar biliyorsunuz ?beni ne kadar tanıyorsunuz ,bacım ,Prenses ,yok ego ,yok şımartılmışım ,ergenmişim bu üsluplar nedir ?neden ısrarlı bir şekilde hala üste çıkmaya çalışıyorsunuz ?sebebi nedir ?kişisel bir takıntınızmı var bana ?ayrıca Euro maaşlı bir koca derdine düşerek geldiysem ,pek ala rol yapar adamın altından girer üstünden çıkardım ,tekrar üstüne basarak söylüyorum bilmediğiniz hayatlarla ilgili acımasız yorum yapmayı bırakın ,bende burdan yorumlar yapıyorum fakat kimsenin şahsi yaşantısına saygısızca bir yaklaşımla ,yerden yere vurmuyorum ,saygı seviyesini korumak lazım anlayanaSen benim kadınlar hakkında dövülür sövülür bir nesne olduğunu böyle düşündüğümü söylerken benim hayatımı kişiliğimi biliyor musun?
Seninki ön yargıysa buyur buda önyargı
Başka kadınlara iftira atıp bana ordan feminizm kasamazsın
Sevmeden evlendiğini söyleyen ben miyim
İki günde bir konu açıp eşimi sevmiyorum ona yakın davranamıyorım zaten sevmeden evlendim dediğine göre maddi açıdan rahat olduğu için ve başka birini bulamadığın için evlenmişsin
Zaten dediğin gibi güçlü bir kadın olsaydın zoraki bir evlilik yapmazdın
O yüzden bence sen haddini bil bilmeden benim kişiliğime hayata bakışıma laf sokmaya kalkma komik olursun ancak
İftira atıp hiç yazmadığım şeyleri bana böyle düşünüyorsun sen diye iddia edip benle polemiğe girme
Off okumuyorum bile lütfen yazmaBen size dövüp sövmüyor aldatmıyor dua edin dediğinize binaen sizin için kadın böylemi bir nesnemidir ?diye bir soru sordum ,neden böyle bir örneklendirmeye girdiğinizi garipsediğim için ,sevdiğimi fakat aşk evliliği yapmadığımı söyledim ,dikkatli okuyun baştan konuyu ona göre yorum yapın ,güçlü bir kadın olsaydım veya olmasaydım bunu ne kadar bilebilirsiniz yaşanmışlıklarımı ne kadar biliyorsunuz ?beni ne kadar tanıyorsunuz ,bacım ,Prenses ,yok ego ,yok şımartılmışım ,ergenmişim bu üsluplar nedir ?neden ısrarlı bir şekilde hala üste çıkmaya çalışıyorsunuz ?sebebi nedir ?kişisel bir takıntınızmı var bana ?ayrıca Euro maaşlı bir koca derdine düşerek geldiysem ,pek ala rol yapar adamın altından girer üstünden çıkardım ,tekrar üstüne basarak söylüyorum bilmediğiniz hayatlarla ilgili acımasız yorum yapmayı bırakın ,bende burdan yorumlar yapıyorum fakat kimsenin şahsi yaşantısına saygısızca bir yaklaşımla ,yerden yere vurmuyorum ,saygı seviyesini korumak lazım anlayana
Ya sabır, ısrarlı bir şekilde yazan sensin benim paylaştığım bir konuya okuma ,yazma ,keyfin yerindeyse burada ne işin var ,insanların yaşantısını aşağılayarak, kendini mutlu etme peşindemisin, nesin anlamadım ,konu benim konum çok rahatsız olduysan yorum yapma,dünden beri ısrarlı bir şekilde uzatmandaki sebep ne ,madem uğraşamazdın dünden beri zorun ne benimleOff okumuyorum bile lütfen yazma
Hayattaki mutsuzluğunu benden çıkarma
Keyfim çok yerinde çok şükür
Uğraşamam senin gibilerle
Ya adami cekici bulmuyosun bence.cekici bulsan bisiler yapardin ne zamandir bu konulardan aciyorsun.kal demistim ilkinde ama madem duzeltecek maharetin yok vakit harcama bosan.
Sal ipini gitsin dert ettigine degmezEvet çekici buldunuz zaman geçmişse yediği haltları öğrensek bile sineye çekebiliyoruz..bkmz ben, çocuğu olan evli bir kadınla tanışıyor beyimiz kadın kocasından ayrılıyor bunlar sevgili oluyor!! Bu arada kadında 6 yaş mı ne büyük ama ablası gbi duruyorn(erken çökmüş) şmdi ben bunu öğrenip bu adama nasıl iyi davransbilirdşmki.,çevreden de ne reklam çok efendi çocukmuş.. O kdr efendiki.. Evli çocuklu kadınla tövbe tövbe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?