Eski karısıyla önce görüşp sonra sen bir o... diyen sevgili

Konu sahibine de küfür ediyormuş zaten.

Eski konularına baktım da elle tutulur tek bir yanı yok. Konu sahibi 37 yaşında iki çocuk annesi bir kadın olup nasıl bu kadar saçma bir ilişkiye devam edebilir, nasıl tecrübesizmiş gibi davranabilir anlamadım.

İkinci baharımız demiş bir konusunda ama bu resmen ikinci kış.
Bence ikinci Taşköprü sarımsağı bu.

Konumu bilmeyenler icin özet geçiyorum.Bir yıldır görüşüyorum ikimizde olgun bir evlilik iki olgun kişiyiz Tabi olgun kelimesi ona fazla.Eski ve kızı benimle görüştüğünü duyduğundan beri ciddi düşündüğümüzü duydugundan beri rahat vermediler bize.Sevgilim engelledi yeri geldi kızını sildi ama evlat dayanamadi kızına çok duskun2bir baba.Çocuk ergenlik çağında annesinin doldurişinada geliyor.Annemle babam gorusuyor dedi hep ama bunu bana bir türlü ispatlayamadilar.Cunku gorusmuyordu en ufak bir mesaj bir durum olsa bunu hemrn kullanacallardi çünkü. Bu olaylar yıprattı bizi biraz uzak kalalim istedik sevgilimle o sirada eski esi kızı yemeğe gitmisler benden sakladi tabi.Sonra eski eşle mesajlasmislar eski es hediler almis.O mesajlarin ekran resmi bana atildi tabi.Mesajda esine tesekkur ederim yavrum , cansın yazmış en samimi konusmasi bu olmus o ksmi atti bana.Biz tekrar bayramda gorusmeye basladik o sirada eski esin telefonunu engelliyor kadında hirs yapti bana ulasti yanimda sevgilim de vardi.Bak seni kandiriyor bu biz yemege gittik gorustuk.O sirada sesi dışarı verdim sevgilimde dinledi sonra eski karisina küfürler yagdirdi geliyorum seni gebertecem sen tam bir k... o... su ama ne kufurler sen demedinmi cocugun psikolojisi bozuk goruselim haftada bir gel bende kal sen demedin mi sana hediyeler almak istiyorum maddi anlamda sana yardimci olcam falan da demis eski eş , sevgilimin aklini çelecek herseyi soylemis.Hatta o kadindan ayril nafakada almiycam senden demis.Eski eşe zaafı vardi gitti diyelim bu arada birliktelik falan olmamis olsa onuda atarlardi, peki zaafi varsa telrar istiyosa yanimda o küfürleri neden etti , neden benimle gorustukten sonra kadini engelledi, tekrar olurmu diye eski esiyle gorustu de bakti olmayacaginimi anladi.Ya kizlar been bu iliskiyi bitirdim o gun sonlandirdim hayatima bakiyorum.Ama bu soru isaretleri kafamdan gitmiyor neydi bu neyin nesiydi uykularim kaciyor dusunmekten nolur bir seyler yazin
Sevgilin korkunç birisi, karaktersiz ve kaba. Eski eşi de seni de alinde tutmak istemiş. Aklı bir hediyeyle mi çeliniyormuş? Madem kadına bu iğrenç küfürleri edebilecek kadar kızgın neden görüşüyor, neden yavrum canım yazıyor? Rezil.

Ya her şeyi geçtim eski eşine saygısı olmayan bir adam çocuğunun annesi sonuçta böyle konuşmamalı ve kızını bir anda silen bir baba size ne kadar saygılı sevgili olabilir bilemiyorum iyi düşünün…

Konu sahibine de küfür ediyormuş zaten.

Eski konularına baktım da elle tutulur tek bir yanı yok. Konu sahibi 37 yaşında iki çocuk annesi bir kadın olup nasıl bu kadar saçma bir ilişkiye devam edebilir, nasıl tecrübesizmiş gibi davranabilir anlamadım.

İkinci baharımız demiş bir konusunda ama bu resmen ikinci kış.
Valla yerden göğe kadar haklısınız

Maddi imkanim olsa hemen alıcam
Neden böyle iğrenç işlerin içindesin ki sen, adam köküne kıran mı girdi. Adamın eski eşi ve kızıyla senin ne işin var, nasıl böyle muhattap olabiliyorsunuz. Adam çocuğunun annesine bu lafları ediyor sende bak beni seviyor ona neler dedi diye haz mı duyuyorsun. :işsiz:
Kesinlikle hayir , ilginc bir iliskinin icine dustim kurtulmak istiyorum gercekten

Maddi imkanim el verse hemen alicam
Sevgilin korkunç birisi, karaktersiz ve kaba. Eski eşi de seni de alinde tutmak istemiş. Aklı bir hediyeyle mi çeliniyormuş? Madem kadına bu iğrenç küfürleri edebilecek kadar kızgın neden görüşüyor, neden yavrum canım yazıyor? Rezil.
rezil ki ne rezillll

Sevgilim engelledi yeri geldi kızını sildi

O sirada sesi dışarı verdim sevgilimde dinledi sonra eski karisina küfürler yagdirdi geliyorum seni gebertecem sen tam bir k... o... su ama ne kufurler

sana hediyeler almak istiyorum maddi anlamda sana yardimci olcam falan da demis eski eş

Evet zaten kadın şunu dedi , benin hayatınızdan çıkma lüksüm yok dedi
Öz evladını silen, eski karısına küfür edip öldürmekle tehdit eden, çocuğuna hediye/para karşılığı babalık yapan adamdan evladına hayır yok ki size olsun.

Eski eşi doğru söylemiş, ortada bir çocuk var ve çocuğu için bu adamla ömür boyu yüz yüze gelmek zorunda kaldığı zamanlar olacak.

Ben eski karısıymış mesajlaşmışlar buluşmuşlar bunlarin hepsini atlıyorum, kadin için çocuğunu bile engelleyebilen bir adamdan bahsediyorsunuz bunu biraz düşünün.
Bu durum çok hoşunuza giderse gidin bir çocukta siz yapın yarın onuda engeller bu adam haberiniz olsun.

Bu adam 52 yaşında cacık yiyip seninle sevişen adam değil mi E bu adam sana da küfrediyordu. Adamın normal hali yani küfreder ağzı kokar yaşlı başlı bi dayı
Biz ne diyelim sana şimdi

ben konu sahibini az çok anlıyorum. empati kuruyorum. bence açtığı önceki konularına da bakacak olursak birini bulup evlenmek istiyor. ama böyle olmaz. böyle yanlış kişilerle olmaz. yattık kalktık muhabbeti var her konusunda. olmaz arkadaşlar. bu şekilde doğru kişiye ulaşılmaz. aklı başında bir kadın böyle yaşamamalı. tamam evlenin yuvanız olsun da önce doğru insan için doğru davranmayı öğrenin. illa evlenecem de evlenecek. ikinci bahar diyen kadın da daha 37 yaşında.

bacım millet 37 yaşında daha evlenmemiş oluyor. o söz 60 üstü söylenir. 37 yaşındasın. ne ikinci baharı. bu kafadan çık bence. silkelen. toparlan. kendine gel. erkeklere kullandırma kendini artık.

Back
X