Sürekli soğuk kadınsın diyen koca

Arkadaşlar eski konularımdan kısaca değinmek istiyorum.6 aydır evliyim geçen sene bir ortak arkadaş ,vasıtasıyla tanıştık eşimle ,sekiz senedir bekardım ,2. Evliliğim ,aslında acele ettiğimi ve birşeylerden kaçmak için evlendiğimi biliyorum .aşk evliliği değil bizimkisi ,yaşanan onca kötü olaylardan sonra insanın erkeklere olan düşüncesi değişiyor ,çocuk tedavisi olayım işte bir yuvam olsun ,yaş kırka yaklaşınca ,insanda yalnız kalma korkusu oluyor .işimi eşyalarımı her şeyimi bıraktım sattım ,sıfırdan bir hayat başka ülke ,birden evlilik psikolojisi ,hepsi üst üste geldi ,beraber aynı evde yaşamak farklı ,nişanlıyken konuşulanlar la bir olmuyormuş maalesef, 3 aydır yurtdışına geldim beraberiz ,fakat geldiğimden beri burayı hiç sevemedim ,depresyona girdim ,eşim gözümde eskisi gibi değil ,cinsellikte soğudum ,gelgitler var kafamda, istediğim evlilik bu değildi ,ister istemez eşim surat asmamdan tavırlarımdan anlıyor ,son bir haftadır bana ,sürekli soğuksun ,böyle bir kadın istemedim ben diyor ,sebep sürekli mesaj yazmıyormuşum ona ,cilve vs yapmıyormuşum ,zaten hayatım boyunca çok cilveli bir kadın olamadım ,son zamanlarda çok üstüme geliyor bana laf sokuyor ,zaman gösterecek seni hala çözemedim ,kafam rahat değil vs gibi şeyler söylüyor, ben gerçekten kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve onunda bana laf sokmaları ,tripleri beni oldukça geriyor ,sinirlerim kaldırmıyor patlamak istiyorum ,zor tutuyorum kendimi ,boşanmayı düşünüyorum,sadece düzenimi bozdum ,ve çok yeni evliyiz tekrar boşanmak ,yeniden hayat kurmak çok zor olacak, benim için ,bilmiyorum ama tıkandım bunaldım ,düşünmekten kafayı yemek üzereyim,boşansam bir türlü ,boşanmasam bir türlü ama bu şekilde nereye kadar devam edecek bilemiyorum ,sizce napmalıyım ?dürüstçe boşanmak istediğimi söylemelimiyim sonrası nolacak korkularım var ,boşanmasam toparlabilecekmiyiz ?eşim iyi biri fakat çok alıngan sürekli ilgi bekleyen ,tripli bir adam ,bende aşık olduğum sevgilime bile cilveli aşırı ilgili değildim yapım bu ,zorla içimden gelmeyen ilgiyi nasıl göstercem ?​
Çok büyük sorunlarınız yok zamanla alışırsınız evliliğe de ben boşanmanın bu kadar basit olmaması gerektiğini düşünüyorum eğer hiç sevmiyorsanız tabi boşanın ama bisey ler varsa çabalayın derim.

1.yabancı ülkeye gitmeniz 2.sebepte yeterince sevmeden evlenmenin sizi bu duruma sokmus
Evet ,öyle oldu ,ben de gelmeden, yaşamadan bilemedim ,zaten en büyük korkum evlenmekti zar zor adım atabildim 8 sene aradan sonra ,şimdide bu alışma süreci bakalım mücadele edicem

Çok büyük sorunlarınız yok zamanla alışırsınız evliliğe de ben boşanmanın bu kadar basit olmaması gerektiğini düşünüyorum eğer hiç sevmiyorsanız tabi boşanın ama bisey ler varsa çabalayın derim.
Evet aşılamayacak sorunlarımız yok ,8 sene aradan sonra 2. Evliliğe o kadar zor karar vererek adım atabildimki sevgi var aslında aşk olmasada ,haklısınız boşanmak kolayı mücadele edicem toparlamak için sağolun

Arkadaşlar eski konularımdan kısaca değinmek istiyorum.6 aydır evliyim geçen sene bir ortak arkadaş ,vasıtasıyla tanıştık eşimle ,sekiz senedir bekardım ,2. Evliliğim ,aslında acele ettiğimi ve birşeylerden kaçmak için evlendiğimi biliyorum .aşk evliliği değil bizimkisi ,yaşanan onca kötü olaylardan sonra insanın erkeklere olan düşüncesi değişiyor ,çocuk tedavisi olayım işte bir yuvam olsun ,yaş kırka yaklaşınca ,insanda yalnız kalma korkusu oluyor .işimi eşyalarımı her şeyimi bıraktım sattım ,sıfırdan bir hayat başka ülke ,birden evlilik psikolojisi ,hepsi üst üste geldi ,beraber aynı evde yaşamak farklı ,nişanlıyken konuşulanlar la bir olmuyormuş maalesef, 3 aydır yurtdışına geldim beraberiz ,fakat geldiğimden beri burayı hiç sevemedim ,depresyona girdim ,eşim gözümde eskisi gibi değil ,cinsellikte soğudum ,gelgitler var kafamda, istediğim evlilik bu değildi ,ister istemez eşim surat asmamdan tavırlarımdan anlıyor ,son bir haftadır bana ,sürekli soğuksun ,böyle bir kadın istemedim ben diyor ,sebep sürekli mesaj yazmıyormuşum ona ,cilve vs yapmıyormuşum ,zaten hayatım boyunca çok cilveli bir kadın olamadım ,son zamanlarda çok üstüme geliyor bana laf sokuyor ,zaman gösterecek seni hala çözemedim ,kafam rahat değil vs gibi şeyler söylüyor, ben gerçekten kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve onunda bana laf sokmaları ,tripleri beni oldukça geriyor ,sinirlerim kaldırmıyor patlamak istiyorum ,zor tutuyorum kendimi ,boşanmayı düşünüyorum,sadece düzenimi bozdum ,ve çok yeni evliyiz tekrar boşanmak ,yeniden hayat kurmak çok zor olacak, benim için ,bilmiyorum ama tıkandım bunaldım ,düşünmekten kafayı yemek üzereyim,boşansam bir türlü ,boşanmasam bir türlü ama bu şekilde nereye kadar devam edecek bilemiyorum ,sizce napmalıyım ?dürüstçe boşanmak istediğimi söylemelimiyim sonrası nolacak korkularım var ,boşanmasam toparlabilecekmiyiz ?eşim iyi biri fakat çok alıngan sürekli ilgi bekleyen ,tripli bir adam ,bende aşık olduğum sevgilime bile cilveli aşırı ilgili değildim yapım bu ,zorla içimden gelmeyen ilgiyi nasıl göstercem ?​
Bence siz o kadar da ilgisiz değilsiniz bazı sorunlar yaşıyorsunuz ve hayatınızda şans olarak gördüğünüz kişi benim görüşünce şans değil talihsizlik çünkü trip atıp ilgi bekliyorsa biraz kız gibi yetişmiş olabilir esiniz ve sizi anlamaya çalışacağına onun için ne kadar çok fedakarlık yapmışsınız bunları göreceğine sizden ilgi alaka cilve bekliyor yapmayın Allah aşkına boşanabilirseniz boşanın pişman olmazsınız diyorum hayatınız iyi kötü bi şekilde ilerledi ama bunun için kalan hayatınızi mahvetmeyin umudumuzu kaybetmeyin sizin gibi olan biri çıkar karşınıza yanlis kisilerle olmus ama dogru kisiyi arayan kim bilir. eşinizin size böyle davranmasına izin vermeyin daha fazla katlanmayın ne demişler fazla fedakarlık kişinin kendi kül hakkına girmesidir yolunuz açık olsun inşallah hayırlısıyla iyi biri karşımıza cikar sizin kötü anınıza denk geldiğini düşünüyorum bu yüzden böyle bi yola girip iyi hissetmeyi amaçlamış olabilirsiniz ama zararın neresinden dönerseniz kardir

Böyle hissetmen çok normal acele bir adım atma , daha çok yeni evliliğiniz siz birbirinizi aynı çatı altında tanımayı seçmişsiniz ve birbirinize alışma, olumlu olumsuz yanları sindirme zaman alacak elbet
Ülke değiştirmek de kolay birşey değil üstelik
.. evliliğine yaşadığın ülkeye çaba göstererek zaman vermelisin bence ..

Bence siz o kadar da ilgisiz değilsiniz bazı sorunlar yaşıyorsunuz ve hayatınızda şans olarak gördüğünüz kişi benim görüşünce şans değil talihsizlik çünkü trip atıp ilgi bekliyorsa biraz kız gibi yetişmiş olabilir esiniz ve sizi anlamaya çalışacağına onun için ne kadar çok fedakarlık yapmışsınız bunları göreceğine sizden ilgi alaka cilve bekliyor yapmayın Allah aşkına boşanabilirseniz boşanın pişman olmazsınız diyorum hayatınız iyi kötü bi şekilde ilerledi ama bunun için kalan hayatınızi mahvetmeyin umudumuzu kaybetmeyin sizin gibi olan biri çıkar karşınıza belki eşinizin size böyle davranmasına izin vermeyin daha fazla katlanmayın ne demişler fazla fedakarlık kişinin kendi kül hakkına girmesidir yolunuz açık olsun inşallah hayırlısıyla iyi biri karşımıza cikar sizin kötü anınıza denk geldiğini düşünüyorum bu yüzden böyle bi yola girip iyi hissetmeyi amaçlamış olabilirsiniz ama zararın neresinden dönerseniz kardir
Evet bencillik var beklenti çok anlayış yokta ,iyi biri fakat tripler kaprisler beni de zorluyor fakat biraz daha mücadele etme düşüncesindeyim,İnan’ın 2. Evliliğim ilki tam bir faciaydı ,8 sene sonra evlenebildim ,erkeklere olan güvenim bitmişti ,zar zor adım atabildim bu evliliğe ve herşeyimi sattım geride bıraktım ,bu yola çıktım bir süre kendimi toparlayıp bakcam inşallah oda anlar beni düzelir gereksiz tripleri ,fakat bundan sonrası yok benim için evlenemem bir daha o ruh halindeydim İnan’ın zor sonrası

Böyle hissetmen çok normal acele bir adım atma , daha çok yeni evliliğiniz siz birbirinizi aynı çatı altında tanımayı seçmişsiniz ve birbirinize alışma, olumlu olumsuz yanları sindirme zaman alacak elbet
Ülke değiştirmek de kolay birşey değil üstelik
.. evliliğine yaşadığın ülkeye çaba göstererek zaman vermelisin bence ..
Haklısınız acele karar verdim ama ilkinden sonra 8 sene bekardım ,hayatın hızlıca değişmesi bu süreç artı ülke değiştirmek kolay şeyler değil zaman veriyorum aslında ,ama kocam sürekli aşırı ilgi bekliyor ,bende ondan anlayış bekliyorum ,bir yerlerde çatışıyoruz ,mücadele edicem bakalım inşallah düzelir

Evet bencillik var beklenti çok anlayış yokta ,iyi biri fakat tripler kaprisler beni de zorluyor fakat biraz daha mücadele etme düşüncesindeyim,İnan’ın 2. Evliliğim ilki tam bir faciaydı ,8 sene sonra evlenebildim ,erkeklere olan güvenim bitmişti ,zar zor adım atabildim bu evliliğe ve herşeyimi sattım geride bıraktım ,bu yola çıktım bir süre kendimi toparlayıp bakcam inşallah oda anlar beni düzelir gereksiz tripleri ,fakat bundan sonrası yok benim için evlenemem bir daha o ruh halindeydim İnan’ın zor sonrası
Eskide olanlar oldu ve bitti
Bunun sizde bir yara olmasına izin vermeyin
Güçlü kalın
Eşinizin huyu yapısı böyleyse değişeceğini sanmıyorum aksine siz daha fazla yıpranırsınız bu sefer eşinize bir şans daha vereceğinize kendinize bir şans daha verin
Evlilik her şey değildir
Siz kendi keyfinize göre yaşayın
Mutlu olun
Özgür olun

Yani bosanmak bu kadar cocuk oyuncagi mi sizin için
Evlilik müessesi bu kadar degersiz mi
Evlendim gittim
Simdi sıkıldım bosanicam
Esiniz fatk etmis saf degil demek ki ben adamcagizda bi sorun goremedim yeni evli bi erkek ilgi sevgi ister tabi ki.Bu sekilde evlilikler yapilmamali cocuk oyunu degil bu .Mucadele etmiyorsunuz zaten adamin sevgilisi yok dövmemiş etmemiş bi hatası yok ki.

Aşık olmadiniz tamam ama sevmediniz mi bile... Yani cilve içten gelecek demek ki...kocacimmm diyip kiritin azcik başta zorlayin en az 1 ay onun istediği gibi bakalım sizde mutlu oluyor musunuz ...yani o kadar düzen değiştirmişsiniz ..1 ay olsun bir deney yapın boşanmak bu kadar kolay olmamalı :(

Ben bu adamı pek seviyorum, anlamlandırdığım ne varsa bir daha anlatıp kafamı aynı anda netleştirerek karıştırmayı her zaman başarıyor:

Temizliğin dibine vurmuş 3 gündür temizlik yapıyorum, eşimi seviyorum ama beni bazen o kadar illet ediyor ki, ne iyiliği görünüyor gözüme ne vakti zamanındaki aşkı ve hatta o zaman aşık mıydım yoksa dostumdu, anlaşırdık diye mi evlendim onu da bilemiyorum.

Adam 2 gün camları sildi, jaluzileri yıkadı, halıları kaldırdı; orayla burayla uğraştı; ama öfkeliydim çünkü temizlik şirketini son ana kadar ayarlayacağını söyleyip beni bekletti, unuttu o da ayrı bir hikaye. Ben son hafta yaldır yaldır aradım ama geç kalmıştım herkes dolmuştu. "Ben hallettim say, sen o kısmı düşünme" dediği şeyleri unutacağını bile bile de inanıyorum. :)
Aman neyse ne diyordum, kahvesini yapıverdim teşekkür ettim; oturttum açtım bu videonun birazını izlettim.
Duygulandı odunum benim.

Başından başlayıp siz de bir izleyin, birlikte izleyin ya da, sevginizi beraber irdeleyin derim.

Bende videolar görünmüyor ne videosu acaba

Evet ilgi görmek hakkı da aşırı ilgi isteği var ,şu an bocalıyorum ,başka bir ülkede yaşamak, alışmak vs depresyona girdim ve beni anlamıyor sürekli laf sokuyor ,
ilgi bekledigi gibi, sizi de anlamak zorunda

2.ci evliliginiz..basinizdan talihsiz bir evlilik gecmis sonra uzun sure bekar yasamissiniz, rahata yalnizliga alismissiniz.
sonra evlenip ulkenizi, ailenizi es dostunuzu ezbere bildiginiz sokaklari caddeleri birakip, ulke degistirmissiniz. ve henuz 6 ay olmus.
su durumda sizinle ilgilenip alismaniza yardimci olmak yerine, ergen gibi yogun ilgi bekleyip tribe girmesi sizi kasması hic dogru ve saglikli degil
saglikli degil cunku, biktirmis sizi alismaya calismak yerine bosansam mi durumuna girmissiniz sebebi de kocaniz bence.

son bi oturun konusun. evlilige ulkeye yabanciliga alisamadan fazla seyler bekledigini bunun bi surec oldugunu sizi darlamamasini soyleyin.
kendini hakli gorur veya hakli cikarmak icin cabalarsa dusunursunuz.
hak verirse sayet, umarim degisir guzellesir her sey.

Aşık olmadiniz tamam ama sevmediniz mi bile... Yani cilve içten gelecek demek ki...kocacimmm diyip kiritin azcik başta zorlayin en az 1 ay onun istediği gibi bakalım sizde mutlu oluyor musunuz ...yani o kadar düzen değiştirmişsiniz ..1 ay olsun bir deney yapın boşanmak bu kadar kolay olmamalı :KK43:
Sevdim tabiki ,ama bu ülke yeni bir hayat beni çok etkiledi ,çok bunalıma girdim ve haliyle belli oluyor durumum ,haklısınız en azından bir ay denicem değiştirerek kendimi ,benim üzüldüğüm aslın da onunda benim herşeyi satıp terkedip bir hayata adım attım ve değişik bir ülke bocaladım ,beni anlayıp destek olmasıydı ,oda cilve ,işve,ilgi istiyor ben se anlaşılmak destek ,istiyorum ,fakat zaman vercem çaba göstercem umarım düzelir ilişkimiz

ilgi bekledigi gibi, sizi de anlamak zorunda

2.ci evliliginiz..basinizdan talihsiz bir evlilik gecmis sonra uzun sure bekar yasamissiniz, rahata yalnizliga alismissiniz.
sonra evlenip ulkenizi, ailenizi es dostunuzu ezbere bildiginiz sokaklari caddeleri birakip, ulke degistirmissiniz. ve henuz 6 ay olmus.
su durumda sizinle ilgilenip alismaniza yardimci olmak yerine, ergen gibi yogun ilgi bekleyip tribe girmesi sizi kasması hic dogru ve saglikli degil
saglikli degil cunku, biktirmis sizi alismaya calismak yerine bosansam mi durumuna girmissiniz sebebi de kocaniz bence.

son bi oturun konusun. evlilige ulkeye yabanciliga alisamadan fazla seyler bekledigini bunun bi surec oldugunu sizi darlamamasini soyleyin.
kendini hakli gorur veya hakli cikarmak icin cabalarsa dusunursunuz.
hak verirse sayet, umarim degisir guzellesir her sey.
Tespitleriniz çok doğru ,ben de son kez oturup konuşucam bakalım ,durum ne yönde ilerleyecek ,yorumunuz için teşekkürler ,umarım sizinde her şey gönlünüzce olsun 🙏🏻

Back
X