Arkadaşlar eski konularımdan kısaca değinmek istiyorum.6 aydır evliyim geçen sene bir ortak arkadaş ,vasıtasıyla tanıştık eşimle ,sekiz senedir bekardım ,2. Evliliğim ,aslında acele ettiğimi ve birşeylerden kaçmak için evlendiğimi biliyorum .aşk evliliği değil bizimkisi ,yaşanan onca kötü olaylardan sonra insanın erkeklere olan düşüncesi değişiyor ,çocuk tedavisi olayım işte bir yuvam olsun ,yaş kırka yaklaşınca ,insanda yalnız kalma korkusu oluyor .işimi eşyalarımı her şeyimi bıraktım sattım ,sıfırdan bir hayat başka ülke ,birden evlilik psikolojisi ,hepsi üst üste geldi ,beraber aynı evde yaşamak farklı ,nişanlıyken konuşulanlar la bir olmuyormuş maalesef, 3 aydır yurtdışına geldim beraberiz ,fakat geldiğimden beri burayı hiç sevemedim ,depresyona girdim ,eşim gözümde eskisi gibi değil ,cinsellikte soğudum ,gelgitler var kafamda, istediğim evlilik bu değildi ,ister istemez eşim surat asmamdan tavırlarımdan anlıyor ,son bir haftadır bana ,sürekli soğuksun ,böyle bir kadın istemedim ben diyor ,sebep sürekli mesaj yazmıyormuşum ona ,cilve vs yapmıyormuşum ,zaten hayatım boyunca çok cilveli bir kadın olamadım ,son zamanlarda çok üstüme geliyor bana laf sokuyor ,zaman gösterecek seni hala çözemedim ,kafam rahat değil vs gibi şeyler söylüyor, ben gerçekten kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve onunda bana laf sokmaları ,tripleri beni oldukça geriyor ,sinirlerim kaldırmıyor patlamak istiyorum ,zor tutuyorum kendimi ,boşanmayı düşünüyorum,sadece düzenimi bozdum ,ve çok yeni evliyiz tekrar boşanmak ,yeniden hayat kurmak çok zor olacak, benim için ,bilmiyorum ama tıkandım bunaldım ,düşünmekten kafayı yemek üzereyim,boşansam bir türlü ,boşanmasam bir türlü ama bu şekilde nereye kadar devam edecek bilemiyorum ,sizce napmalıyım ?dürüstçe boşanmak istediğimi söylemelimiyim sonrası nolacak korkularım var ,boşanmasam toparlabilecekmiyiz ?eşim iyi biri fakat çok alıngan sürekli ilgi bekleyen ,tripli bir adam ,bende aşık olduğum sevgilime bile cilveli aşırı ilgili değildim yapım bu ,zorla içimden gelmeyen ilgiyi nasıl göstercem ?