Sürekli soğuk kadınsın diyen koca

Çok güzel ifade etmişsiniz,sağolun evet ben de farkındayım çoğu şeyin ,sadece eşimin iş saati vs pek zaman geçiremiyoruz ,beraberken de iletişim kuramıyoruz ,sürekli bir monotonluk var hayatımız da ,işten gelince film izlemekten başka bir paylaşım yok ,bu durum bana hiç keyif vermiyor ,ilk zamanlar daha çok konuşuyordum bu durumları ,sonra dediklerimden farklı anlamlar çıkarıp konuları bambaşka yerlere sürüklüyordu , şu an susmayı daha çok tercih ediyorum ,aslında birazda o itti beni buna ,sadece, kocacım ,aşkım ,seni seviyorum demek sürekli gün içinde mesaj çekmekten, ibaret sanıyor bazı şeyleri ,şimdilerde artık laf sokmaya başladı ,trip atıyor ,iyice bunaltıyor beni ,aslında toparlamak ,istiyorum ,fakat eşim tarafından anlaşıldığımı düşünmüyorum ,inşallah toparlarız ,çok teşekkür ederim güzel temenniniz için

Evet farkındayım tabiki durumumun ,dil kursu için kayıt olcam ,evraklar vardı onları teslim ettik haber bekliyorum ,sosyalleşmek iyi gelicek diye düşünüyorum, bende ,sağolun

Sağolun evet bu bir yıl baya zorluklar oluyor sanırım ,aslında çok sıkıldığımı, ülkeye dönüp biraz kalmak istediğimi söyledim ,ama çok büyük tepki verdi ,insan sevdiğinin yanında sıkılırmı diye ,ben de toparlama yoluna gitcem sağolun

Bende hep o sonrasındaki acabayı düşünüyorum ,gerçekten çok güzel deyinmişsiniz sağolun ,inşallah toparlamaya çalışıcam , gayret göstercem

Ulke degistirmek kolay degil.ayni kulturde degilsin ve hicbir zaman onlar gibi dusunup onlar gibi konusamayacaksin o dili.heo bir yabancilik olacak evet kolay degil ama sen bunu sectin.ve seciminin sonucunda ahlanip vahlanip yardim beklemen bence yapabilecegin en sin sey olmali.
Soyle dusun o adamda orada gurbette ve yanina bir yol arkadasi aradi.depresyona girip yardim bekkeyen birini degil.onunki de hayal kirikligi ve sen bu durumu toplayabilecek maharette degilsin.adam da seni toplayabilecek maharette degil.ya farkinda ol silkelen ve kendine gel ya da bence yol yakinken dön.sana da zarar ona da

Ben biliyordum evet te o başta farklı konuşmuştu ,şunu yaparız bunu ederiz ,şöyle gezeriz fakat hiç biri olmadı, insan yaşamadan nerden bilebilirki,dil kursu için haber bekliyorum ,zaten anadilim gibi konuşamayacağımın farkındayım sadece sosyalleşmek için ,iyi kötü ,kendimi ifade etmek için gitcem .ilgi denen şey depresyon halindeyken olmuyor işte ,oda benim yanımda destekçi değil ,tam aksine ,suçlayıcı bir tutum için de bakalım hayırlısı inşallah düzelir

Sen bence kendi depresyonunu eşine de yansıtıyorsun ve doğal olarak problem yaşanıyor. Bence adamın istekleri normal, ama senin çabalayacak isteğin yok. Eğer öyle ise boşuna adamın da vaktini alma ve boşan...

Nerdeyse aynı konuyu gecen gunler acmistiniz.
Demek ki ne yazsalar zaten yapmıyor ve onemsemiyorsunuz ki ayni soruyu sormussunuz.
Madem öyle neden sorup duruyorsunuz

Ben alt tarafı Ankara ya geldim evlenip yakın bir şehirden üstelik.
Ama burada hiç sosyal bir çevrem olmadığı için ilk 1 yıl çok zordu bende depresyona girmiştim.
Ama şu an çok mutluyum burada bi çevrem oluştu bu şehri keşfettim seviyorum belli rutinlerim vs.var.
Ki kaldı ki siz farklı bi ülkeye gitmişsiniz sizi anlıyorum.
Ama evde oturup düşünmek daha da sıkıntılı emin olun.
Bence gündüzleri tek başınıza dolaşın yürüyüşler yapın bulunduğunuz şehri keşfetmeye çalışın her gün muhakkak dışarı çıkın evde kalmayın.
Dil kursuna baslayin orada arkadas edinirsiniz belki.
Gittiğiniz ülke güzel bir ülke belki oraya alışınca burada yaşamak zor gelecek.
Bence sabredin pes etmeyin olmazsa zaten boşanır gelirsiniz.

Eşinizde kendince haklı ama size zaman vermesi lazım belki birlikte türk bir psikologa falan gidebilirsiniz.

Nerdeyse aynı konuyu gecen gunler acmistiniz.
Demek ki ne yazsalar zaten yapmıyor ve onemsemiyorsunuz ki ayni soruyu sormussunuz.
Madem öyle neden sorup duruyorsunuz
Aynı konu değildi ,sadece benzer şeyler yAzdım .yazılanları önemsiyorum ,sadece aşamıyorum bazı şeyleri ,eşimin bana karşı tutumu suçlayıcı oluyor destek olmak yerine ,tekrar Başka konuyla alakalı fikir alma ihtiyacı duydum ,belkide farklı yorumlar almak istiyorum ,başka kişilerden ,eskiden yorum yapanlar yazmasın madem

İnşallah bende alışırım ,dil kursu için evrak verdim ,haber bekliyorum ,ne güzel siz uyum sağlamışsınız umarım ben de alışırım çok sağolun

İnşallah bende alışırım ,dil kursu için evrak verdim ,haber bekliyorum ,ne güzel siz uyum sağlamışsınız umarım ben de alışırım çok sağolun
Uyum sağlamada çevre çok etkili arada bi kahve icip kafa dağıtabileceğiniz arkadaşlarınız olsa o bile çok iyi gelir size.

Bence yaşadıklarınız normal millet ülke içinde yer değiştirirken alt üst oluyor sevdiği aşık olduğu adamlarla hemen boşanmaya odaklanmayin lütfen eşinizin istekleride normal tabiki bence burda önemli olan siz be istiyorsunuz kalıp bu evlilik için savaşmakmi gitmekmi

Haklısınız kolay olmuyor ,sadece eşimden destek istiyorum ama o sürekli eleştirmekten başka bir şey bilmiyor ,savaşmak istiyorum ama tek başına çok zor bakalım hayırlısı

Anladığım kadarıyla eşinle büyük sorunların yok sen yeni bi ülkeye yeni bi hayata ve düzene evliliğe adapte olamamış benimseyememişsiniz bende sizin yaşınıza yakın evlendim 2.evlilikler ilk evlilikten zor oluyor bide uzun yıllar bekar kalınca tekrar bi erkekle aynı evde aynı hayatı paylaşmak zormuş gibi geliyor sizi çok iyi anlıyorum.. Yanlız artık bu düşüncelerden sıyrılıp eşinize ve evinize adapte olsanız birbirinizi tanıyıp bulunduğunuz ortamıda kabullenmeye çalışıp artık burası benim yuvam evim eşim derseniz ve eşinizin istediği doğrultuda hareket etseniz yani ona ısınıp etrafı gittiğiniz yeri keşfetmeye çalışsanız hayat daha kolay olur sizde mutlu olmaya başlarsınız bunlar çok zor şeyler değil deneyin bişey kaybetmezsiniz...

Evet oldukça bencil ,ilgi ,cilve ,cinsellik başka bir amacı yok sanki evliliğin kötü zor günde yanında olmak gibi ,suçlasın ,trip atsın bu

çok sinir bozucu ya trip atıyorsa kavga çıkarıp üste çık alttan aldıkça üstüne gelecek gibi bi tip sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…