Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinin seni aramaması hiç normal değil. Birde eşin sana zarar vermez dimi, hani asker ya, yanında silah taşıyormu, kendine çok dikkat et.
Eşim sadece beni değil
Tam bir hafta oldu kızıyla hiç görüşemedi
Gecem hafta görüşmek istedi , o da kız beni arasın şeklinde emir cümlesi neyse ben izin vermedim
Yani tamam engelledim
Ama ben olsam çocuğumdan bir hafta haber alamasam deliririm ya
Engellediyse beni , okulunu ararım gerekirse çalıştığı yeri ortak arkadaşı
Araya birilerini koyarım gerekirse yalvarır yakarırım
Ne rahat insan

Aileni tabii en iyi sen bilir sen tanirsin, belkide bizlerin aileleri böyle olmadigi -biz böyle görmedigimiz icin seni anlamakta güclük cekiyoruz. Allah yardimcin olsun

Aileni tabii en iyi sen bilir sen tanirsin, belkide bizlerin aileleri böyle olmadigi -biz böyle görmedigimiz icin seni anlamakta güclük cekiyoruz. Allah yardimcin olsun
İyi ki varsınız teşekkür ederim
İnanın bende yükümü azaltmak isterim anlatmak isterim ama anlattığım an beni durdurmak için herseyi yapacaklar daha önce hep böyle oldu

Ailenle çok zor bir süreç yaşayacağın kesin adamdan bari kolayca kurtulursun inşallah. Defterini evde unutma bu gerginlikle her şeyi konuşman zor çünkü. Yerinde kim olsa senin kadar gergin olur, halin normal. İstersen bu hafta içi bir psikyatri randevusu al, sana yardımı olacak ilaç yazabilir gibi geldi bana

Gittikleri iyi olmuş canım.
Gerilme sakin ol herşey iyi olacak InşAllah avukatinla herşeyi konuş.
Kızına kendine odaklan sizden önemlisi yok.

aklıma geldi ama herşeyi bilerek farkında olarak yaşamak istiyorum. Ne kadar adi bir karaktersiz olduğunu bileceğim . Gücümü belki de öfkemden alıyorum bilemiyorum

aklıma geldi ama herşeyi bilerek farkında olarak yaşamak istiyorum. Ne kadar adi bir karaktersiz olduğunu bileceğim . Gücümü belki de öfkemden alıyorum bilemiyorum
Antidepresanlar gerçeklik algını kapatmaz, düşüncelerini değiştirmez sadece beynine her şey yolunda sinyali veren ilaçlar var. Ben kullandım ama karar senin doğru olduğunu düşündüğün şeyi yap, ama bu iş bitince mutlaka bir uzamanla görüş

Gittikleri iyi olmuş canım.
Gerilme sakin ol herşey iyi olacak InşAllah avukatinla herşeyi konuş.
Kızına kendine odaklan sizden önemlisi yok.
Bunu duymak çok iyi geldi …. En ufak guzel sözde ağlayacak duruma geliyorum … çok teşekkür ederim inşallah herşey sonunda yoluna girecek ..
En azından namusuna dil uzatıldığını bilmeye hakkı vardı babanın, keşke anlatsan...
İnan , babam anlatsam daha kötü olur
Kaç defa başımıza iş çıkarma dedi durdu
Beni bile suçlar annem , ne yaptın ne dedin de bu adam bu hale geldi der …. Sussaydın sen der … yani ne olursa olsun bu adamın bana bunu söyleme hakkı olmadığını idrak edemez cunku kendısı herşeyi sineye çekip , ömür boyu Çekti yabi kısaca
Der de der …..
Zaten buna ihtiyacım olacak
On yıl psikolojik şiddet görmüş bşr insan olarak
Mutlaka destek almalıyım .

Bu arada avukatıma söyledim , eve gelme konusunu onunla görüşecek
Şerh için de , dava açmak gerekir ayrıca dedi . Habersiz satsa bile evin yarısını nakit olarak vermek zorunda dedi , yarın yanıma uğradığında hepsini konuşacağım , ilk olarak tepki gösterebilir ama ikinci görüşmede daha detaylı konuşuruz dedi

Eşin işin ciddiyetinin farkında değil. Pislik herif.
Neden böyle düşünüyorsunuz ? Yani ilk defa avukata gittim sonra notere gidip boşanma davası için avukata vekalet verdim .
Avukat onu aradı .
O da yanına geleceğini söyledi avukata
Hani , gayet ciddi adımlar bence .
Ayrıca bence eşim de bitirmek istiyor zaten zora gelemeyen biri uğraşmaz yani
Bence bana da duygusal anlamda uzaklaşmıştı zaten bu yüzden kavgalar tartışmalar kötü sözler oldu
İkimizin de birbirine çocuk için bile tahammülü kalmadı
Yani ciddiyetin farkında olmadığını size ne düşündürdü

Defteri sakladım

Tapudan aile konutu şerhi konulamaz mıymış bunun için dava gerekmiyor tapuya gidip yapılıyor. Kirada olunca koydurulamıyorsa onu bilemem, kirada olduğundan mı dava açılması gerekiyor acaba

Annem de durup durup diyor ki bişey olsa kesin bize söyler X arkamda durmayacaksınız bunu gayet belli ettiniz neden söyleyeyim ki
Benim ailem için de boşanma çok korkutucu bir hadiseydi. Yani zihinlerinde öyle kodladıkları için. Özellikle annem için ölüm demekti. Ben herkese rağmen kararımın arkasında durdum. Evet annem benden daha kötü oldu zaman zaman acımı kenara koyup onu teskin etmem gerekti. Ama bir kaç zaman sonra kendimi onlara açtıkça yaşadıklarımı duygularımı dile getirdikçe daha çok anladılar ve arkamda durdular. Şimdi o zihinlerindeki zinciri kırdılar bence. Artık daha geniş bakabiliyorlar. Ve annem zamanında biz yapamadık iyi yapmışsın der hale geldi. Ben onları buna ikna etmek için hiç bir şey yapmadım sadece başıma geleni anlamlardırma ve yaşam sorumluluğumu üzerime almaya çalıştıkça sonunda ölüm olmadığını hayatın çok daha sağlıcaklı devam edebiliyor oluşunu gördükçe normalleşti herşey. Umarım sizin içinde her şey kolaylaşır. Bu da geçecek siz kendinize sahip çıktıkça bir el mutlaka uzanacaktır omzunuza, sevgiler

Benim eşim 9 aya yakın görmedi bir hafta ne ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…