Bakalım ne diyecek eminim kafasında o da maddiyat hesabı yapıyor şimdiKira sözleşmesi varsa daha iyi. Makbuz yok elinde , ödedim dese de kimse inanmaz. Boşanma davasından sonra annen ayrı bı dava patlatsa aslında. Toplu kirayi da odetsen bu armuta, negzel olur
Kusura bakma ağır konuştum demişti , daha önce sağ olsun :)Aklim sende, dua ediyorum senin icin
Bu işin sonundan ne çıkacak merak ediyorum, eşin gelip yalvaracakmı yoksa anlaşmalı boşanmayı kabulmu edecek…
Doğru adımları atıyorsun, inşallah bir aksilik olmadan gider ailen, yerinde olsam onlaeın telefonlarından kocamı engellerim. Kimsenin haberi olmadan kocanla iletişimleri kesilmiş olurBabamla üstünkörü konuştuk . Tartışmış mıydınız ne var dedi, Sorun yok dedim bişey anlatmadım
İçkisi yok kumarı yok şu yaştan sonra boşanıp ne yapacaksın geçiminize bakın dedi …….
Bende zaten öyle bişey olsa dahi benim kimseden bir beklentim yok, ama sorun da yok dedim ….
Sorun var desem de bişey değişmeyecek yani anladığım kadarıyla arkamda değiller boşanmak onlara göre dünyanın en kötü şeyi, ne olursa olsun boşanmamalıyım kafa yapıları bu , anladım . Öğrenirlerse beni ikna etmeye çalışacaklar .
Birbirlerine hayatı zehir ettiler
Benim de uzantıları olmamı bekliyorlar
Ama çok beklerler
Gizlice boşanacağım başka çarem kalmadı
Anlaşmalı yı aslında bu yüzden istiyorum uzarsa ailem duyar bana yalvarır boşanma diye
Onu annem ikna etmeye çalışır falan
Umarım hiç haberleri olmadan hemen bşr haftada bitiverir kurtulurum
Tayin isteyip başka şehre gitmek sanırım en doğrusu habersiz
Babanıza sinir oldum. Onun bu yaştan sonra dediği yaşta insanlar evlenmiyor bile artık. Arkanızda olmadıkları belli de sadece merak ediyorum bu adamın size attığı iftiraları bilseler de yine aman içkisi kumarı yok mu diyecekler? Onlar için de boşanabilme sınırı var mı? Yoksa sadece tartıştığınızı düşündüğü için mi böyle davranıyorlar.Babamla üstünkörü konuştuk . Tartışmış mıydınız ne var dedi, Sorun yok dedim bişey anlatmadım
İçkisi yok kumarı yok şu yaştan sonra boşanıp ne yapacaksın geçiminize bakın dedi …….
Bende zaten öyle bişey olsa dahi benim kimseden bir beklentim yok, ama sorun da yok dedim ….
Sorun var desem de bişey değişmeyecek yani anladığım kadarıyla arkamda değiller boşanmak onlara göre dünyanın en kötü şeyi, ne olursa olsun boşanmamalıyım kafa yapıları bu , anladım . Öğrenirlerse beni ikna etmeye çalışacaklar .
Birbirlerine hayatı zehir ettiler
Benim de uzantıları olmamı bekliyorlar
Ama çok beklerler
Gizlice boşanacağım başka çarem kalmadı
Anlaşmalı yı aslında bu yüzden istiyorum uzarsa ailem duyar bana yalvarır boşanma diye
Onu annem ikna etmeye çalışır falan
Umarım hiç haberleri olmadan hemen bşr haftada bitiverir kurtulurum
Tayin isteyip başka şehre gitmek sanırım en doğrusu habersiz
bilseler eyvah boşandı aldık basımıza belayı elalem ne diyecek şimdi modunda olurlarBabanıza sinir oldum. Onun bu yaştan sonra dediği yaşta insanlar evlenmiyor bile artık. Arkanızda olmadıkları belli de sadece merak ediyorum bu adamın size attığı iftiraları bilseler de yine aman içkisi kumarı yok mu diyecekler? Onlar için de boşanabilme sınırı var mı? Yoksa sadece tartıştığınızı düşündüğü için mi böyle davranıyorlar.
Umarım uzamadan haklarınızı alıp kurtulursunuz.
Annemin engelledimDoğru adımları atıyorsun, inşallah bir aksilik olmadan gider ailen, yerinde olsam onlaeın telefonlarından kocamı engellerim. Kimsenin haberi olmadan kocanla iletişimleri kesilmiş olur
Bu defa da ortalık karışsın diye aramaya kalkışma ihtimali var mıAnnemin engelledim
Ama avukata da rica edeceğim ona söyleşin ailemi üzmemek için söylemedim diyeceğim haberi yok o da mallık yapıp aramasın
Zaten iki senedir hiç aramamıştı
Normalde de iletişimi yok
Bilemiyorum sanmıyorum belki de hiç aramazBu defa da ortalık karışsın diye aramaya kalkışma ihtimali var mı
Bana da bu sitede insanların karşılarındakine sürekli bir üslup dersi vermeye bayılmalarından gına geldi.Burada karşısındakiyle açıkça dalga geçip üstüne kahkahalara boğulan tonla yorum okudum çoğu benim konularıma da yapıldı yani,ama bu ders verme çabalarınız sıkıyor gerçekten.Okuduğumu yorumluyorum size soracak değilim nasıl yazacağımı, konu sahibi hoşlanmazsa yorumumdan gerekli cvbı kendisi verir.Üslubunuz hiç hoş değil. Özellikle boşanma aşamasındaki bir insana karşı. Bahane ya da değil. Kadın böyle uygun görmüş. Hem kadının kendi eviymiş o neden gitsin ya da sizin deyiminizle kaçsın. Adam defolsun gitsin.
Aman ne haliniz varsa görün.
İnşallah tek duam bu
Doğru
Yok sanmıyorum
Dediğim gibi bayramda aramamış bile
Öfkeliler
Hoş bende onun ailesini hiç aramadım
Eşim bayramlarını bile kutlamamış arayıp
Onu söylediler kızmışlar neden aramadı diye
Ama eğer öyle bir konu geçerse aynen söylerim bunları
Bu arada yarın en geç diğer gün döneceklermiş , akrabalardan birinin düğünü varmış , renk vermemek en doğrusu
Şu üslubunuz tam bir mahalle ağzı . Ya siz zahmet edip okumuyorsunuz bile , yarım yamalak bilginizle bana gelmiş konuşuyorsunuz . Gitmemek derken , çalıştığım şehre dönmemekten bahsediyorum orada , lütfen bilip bilmeden konuşacaksanız az ötede kalın . Yorum yapmak için de yormayın kendınızı . Burada insanlar kaç sayfadır takip ediyor tüm ayrıntılardan haberleri var , siz lazım değilsiniz yani kısaca
Çok teşekkür ediyorumAman ne haliniz varsa görün.
Evet kendisi hoşlanmadıve gerekli cevabı da verdiBana da bu sitede insanların karşılarındakine sürekli bir üslup dersi vermeye bayılmalarından gına geldi.Burada karşısındakiyle açıkça dalga geçip üstüne kahkahalara boğulan tonla yorum okudum çoğu benim konularıma da yapıldı yani,ama bu ders verme çabalarınız sıkıyor gerçekten.Okuduğumu yorumluyorum size soracak değilim nasıl yazacağımı, konu sahibi hoşlanmazsa yorumumdan gerekli cvbı kendisi verir.
Şimdi devam edebilirsiniz sizi destekleyen yorumları cevaplamayaEvet kendisi hoşlanmadıve gerekli cevabı da verdi
Kesinlikle haklisiniz bence de boyle dusunulebilirBence ailene boşanma sebebini ve boşanacagini söyle çünkü;
Sen şu anda babana sorun yok, iyiyiz dedin... seneye bosandigini öğrenecekler , DNA ve aldatma muhabbeti duyulursa sebep bu bilinir, ailen de inanma kapasitesi olan insanlar, hem niye inanmasınlar ki? ,sen sorun yok diyorsan adam seni bosamis gibi olacak, neden de senin ihanetin gibi görünecek. Medeni şekilde boşanıyor olsan, kocan insan olsa , ailene anlatmasan da olur derdim ama şu durumda ailene her ne olursa olsun boşanma gerekçelerini açıklaman gerekiyor.bence
Bunu anlattığım an beni suçlu bulurlarBence ailene boşanma sebebini ve boşanacagini söyle çünkü;
Sen şu anda babana sorun yok, iyiyiz dedin... seneye bosandigini öğrenecekler , DNA ve aldatma muhabbeti duyulursa sebep bu bilinir, ailen de inanma kapasitesi olan insanlar, hem niye inanmasınlar ki? ,sen sorun yok diyorsan adam seni bosamis gibi olacak, neden de senin ihanetin gibi görünecek. Medeni şekilde boşanıyor olsan, kocan insan olsa , ailene anlatmasan da olur derdim ama şu durumda ailene her ne olursa olsun boşanma gerekçelerini açıklaman gerekiyor.bence
Siz daha iyi bilirsiniz ailenizi tabi ama izin vermeseler nolacak kac yasinda evlat sahibi is guc sahibi kizlarina kucuk cocuk gibi hayir izin vermiyorum bosanamazsin diyip sizi bosanmaktan vazgeciremezler galiba degil mi?Bunu anlattığım an beni suçlu bulurlar
Be yaptın da sana buhu dedi derler ve asla boşanmama izin vermezler
Eğer istediğiniz buysa gerçekten yapayım
Ama babam boşanacağım korkusuyla basmış gelmiş diyorum
Bana da diyor ki kısaca kumar yok içki yok çekeceksin bu adamı
Yani bana bunu söylemiş olması onu , onların gözümde suçlu yapmaz beni yapar
Ailemi siz değil ben tanıyorum
Eğer böyle öğrenirlerse de ben , bu lafın duyulmasını istemedim ve söylemedim derim
Çok baskı yaparlarSiz daha iyi bilirsiniz ailenizi tabi ama izin vermeseler nolacak kac yasinda evlat sahibi is guc sahibi kizlarina kucuk cocuk gibi hayir izin vermiyorum bosanamazsin diyip sizi bosanmaktan vazgeciremezler galiba degil mi?