Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Öncelikle boşanın diyeceğim sonra da boşanmış ailemden biraz bahsedip neler yaşayacaksınız daha doğrusu kızınız neler yaşayacak kısaca ondan bahsedeceğim ve yorumumu bitireceğim
Şimdi öncelikle herkes mutlu olsun diye sevdiğiyle evlenir sevgi saygı ve şefkat bir ilişki de evlilikte çok önemlidir
Bir yerden sonra aşk dediğimiz şey (ki ben aşk diye bişey yok diyenlerdenim)yerini sevgiye saygıya alıyor..işte en önemli iki duygu bu “sevgi” ve “saygı” ..
Kafanda ve kalbinde bitince de ağzınla kuş tutsa bile ne o ilişki yürüyor ne de o evlilik..
Sizde saygı da sevgi de eşiniz yüzünden bitmiş haklı olarak bana da yapılsa bende aynı şekilde senin gibi davranırdım..
Annemle babam ben 12 yaşındayken boşandılar babam annemi defalarca aldattı şiddet alkol kumar vardı babamda neyse
Annem en sonunda bana sordu ve ne yapmamı istersin dediğinde hiç düşünmeden boşan dedim..evde şiddet kavga olduğunda anne babadan çok “çocukların psikolojisi bozuluyor”..
Psikolojim darmadağınıktı o dönemlerde..derslerim ergenlik döneminde düşünceler kötüydü işte..hiç üzüldüm mü çok fazla ağladığımı bilirim herkesin annesi babası yanında çocuklarının benimkiler ayrılar diye..ama zamanla geçti ve anneme de babama da dedim iyi ki ayrılmışsınız keşke daha önce ayrılsaymışınız da benimde o dönemlerde psikolojimin içine etmeseymişsiniz çok fazla dedim hemde..
Hatta babam halen barışmak için can atıyor annemle hatta kızım bizi yine sen biraraya getirirsin diyor asla bir insan neyse odur değişmez..bu kadın erkek hiç farketmez değişmiyorlar üstüne daha da koyarak level atlayarak delirmeleri daha çok yükseliyor..
Kızınızın yaşını bilmiyorum ama boşandığınız da hatta boşanma arefesindeyken eğer maddi yönden iyiseniz lütfen yardım alın..olan hep çocuklara oluyor psikolojik olarak bitiyorlar bu yüzden altını çize çize söylüyorum kızınıza yardım aldırın o daha küçük yeni uğraşlar hobiler edindirin ki kafasını dağıtıp bu durumları daha az hissetsin..
Hakkınızda hayırlısı olsun

Önce teşekkür ederim en başta biraz korkarak okudum ama sonra rahatladım
Kızım için pedagog desteği alacağım zaten farkındayım bu olmalı ve piyano kursuna yazdırdım
Ona karşı suçlu hissetmek istemiyorum
Ama boşanmazsam yine aynı şeyleri görürse ona karşı suçlu hissederim gibi geliyor
Kızım zaten babasını evde istemıyor daha beş yaşında ama bana , bu kavgadan önce , biz sabah erken uyanmıştık , babası uyuyordu . Bana diyor ki , anne sessiz olalım yoksa babam uyanırsa bizi döver
Bu cümle benim için yol gösterici oldu açıkçası
Hatta babası da duydu kızım saçmalama agakdmdnfl ne zaman sizi dövdüm dedi güldü geçti
Şimdi düşünüyorum da insan bir çocuğu karşısına alır ben asla öyle bişey yapmam falan der yani ciddiye alır çocuğu
Yani ben onun iyiliği için bitirmeyi daha doğru buluyorum
Maddi olarak çok şükür sorunum yok
Benimle istediği gibi bir hayat sürebilir
Tatillere gidebilir
Eşime de evlilik ve çocuk sorumluluğunun ağır geldiğini düşünüyorum aslında ona da iyilik bi nevi
Beyse teşekkür ederim yorumunuz için

Adamın telefonu kapalıysa avukat nasıl ulaşacak ki, sakin ol, avukatını değiştirmek istersen bu tabi ki hakkın ama stresinden dolayı aceleci davranıyor olabilirsin. İş yeri numarasını bırakmış mıydın avukata, bırakmadıysan onu da bırak ki ulaşmak için daha fazla şansı olsun.

Son gelişme .
Avukatım aramış
İletişim kurulamıyor kendısıyle diyor
Yani avukatım genel olarak şöyle konuşmuş , evi istiyor , araba üzerinde bir hak iddiası yok diğer konuları konuşuruz demiş
Hersey satılıp ikiye bölünsün demiş önce
Sonra demiş ki nasıl istiyorsa protokolü öyle hazırlayın
Yani o da anlaşmalı istiyor
Yarın sabah yanına gideceğim avukatın protokol hazırlayacağız
İnş gelir bir an önce imzalar biter gider bu iş

İzle bakalım ne yapacak, nasıl olsa çekişmeliye de hazırsın, elinde kapı gibi yazışmaların var. Çekişmeliden o zararlı çıkar. Yine de inşallah gönlüne göre olur, protokolde çocuğun nafakasını ve bu nafakanın artış oranını belirlemeyi sakın unutma, bu her şeyden önemli

Kac gundur ara ara okuyorum yazdiklarinizi cunku esinizi en yakin arkadasimin babasina cok benzettim tek fark o kizina fiziksel siddet de uyguluyordu. Benim arkadasimin annesi cok pasifti ve asla bosanmadi. Arkadasim da universiteye 1 sene bizim evde hazirlandi ve universiteyi kazandigindan beri yani 12 senedir ne annesi ne babasi ile gorusuyor. Ikisini de sildi. Bu durumda bosanmak tek cozum cunku cocuklar cok etkileniyor malesef.

Yarın sabah gideceğim protokolü hazırlamaya

Boşanmayı bu kadar çabuk kabul etmesi benim tuhafıma gitti…
Rabbim hakkında hayırlı olanı kolay bir şekilde çok yıpranıp üzülmeden gerçekleştirsin

DNA testi yaptıracak mısın
Avukatım dedi ki , isteğe bağlı değil yani eğer o isterse soy bağımın reddi davası açacakmış ve ancak o sekılde yapılabilirmiş , ben yapılmasını isteyeceğim yani onun bu davayı açmasını . Açmazsa da artk benlik bir durum yok.

mal paylaşımını nasıl planladın?
Yani hala düşünüyorum aslında defteri yazacağım şimdi
Ev bende kalsın araba onda bu kısım kesin
Eşya kısmı kalıyor , istediklerini alsın diyeceğim yeter ki düşsün yakamdan
Kızıma nafaka talebinde bulunacağım Her yıl tefe TÜFE oranında artmasını isteyeceğim
Avukatın da fikrini alacağım bakalım

Evi boşaltmaya kalkışmaz inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…