Arkadaşımın eşiyle konuştum
Ona anlatmış demiş ki
Bana namussuzluk dışında herşeyi yaptı bıktım
Bıktıysa yaylansın gitsin işte, ağlamasın sağda solda. Şahsen ben böyle birini dinlemezdim oturup.Arkadaşımın eşiyle konuştum
Ona anlatmış demiş ki
İşteNe yapmissiniz ona? O yuzden mi namusunuza dil uzatti? Pislik ya
Bende istemiyorum göstermekDehşet içinde okudum ne kadar karaktersiz biri. Sizden şüphe edip dna testi nedemek madem o kadar şüpheciydi neden yıllarca aynı yatağa girmiş pislik... Kesinlikle avukata söyleyin dna testi istediğini, vede kesinlikle olduğunuzdan yerden ayrılmayın tayin iste diyenler neden istesin namussuzluk yapmadı bişey yapmadı neden kadın boşanınca hemen başka yere gitsin gidecek olan varsa oda o karakter yoksunu.. Böyle birine değil çocuk tırnağını göstermem
Lütfen anlaşmalıyı kabul edip defolsunBıktıysa yaylansın gitsin işte, ağlamasın sağda solda. Şahsen ben böyle birini dinlemezdim oturup.
Ne yapmissiniz acaba? Madem cok sey yapmissiniz Yaptiginizdan degil de yapmadiginiz seyle sizi itham etmesi neymis peki ayy bu nasil eegence bi muhabbet olmus bu adam karakter gelisimini tamamlayamamis henuzArkadaşımın eşiyle konuştum
Ona anlatmış demiş ki
Valla bende anlamadımNe yapmissiniz acaba? Madem cok sey yapmissiniz Yaptiginizdan degil de yapmadiginiz seyle sizi itham etmesi neymis peki ayy bu nasil eegence bi muhabbet olmus bu adam karakter gelisimini tamamlayamamis henuz
Nankörün teki işte.Valla bende anlamadım
Dırdır falan ettim herhalde
Yemeğini yaptım temizliğini arkasını topladım hep
Yaptıklarım bunlar
Kendisi ne yapmış peki
Kendini aklamaya çalisiyo yaptigi bu bence yargilanmaktan kaciyorValla bende anlamadım
Dırdır falan ettim herhalde
Yemeğini yaptım temizliğini arkasını topladım hep
Yaptıklarım bunlar
Kendisi ne yapmış peki
Bilemiyorum aslında tüm düzenin buradaDehşet içinde okudum ne kadar karaktersiz biri. Sizden şüphe edip dna testi nedemek madem o kadar şüpheciydi neden yıllarca aynı yatağa girmiş pislik... Kesinlikle avukata söyleyin dna testi istediğini, vede kesinlikle olduğunuzdan yerden ayrılmayın tayin iste diyenler neden istesin namussuzluk yapmadı bişey yapmadı neden kadın boşanınca hemen başka yere gitsin gidecek olan varsa oda o karakter yoksunu.. Böyle birine değil çocuk tırnağını göstermem
Gecmıse yönelik gunlukler delil sayılıyormuymusDefteri sakladım
Çocuk benden olmayabilir dese rezil olur yüzüne tükürürler ondan diyememiştirArkadaşımın eşiyle konuştum
Ona anlatmış demiş ki
SorarımÇocuk benden olmayabilir dese rezil olur yüzüne tükürürler ondan diyememiştiravukata bu çocukla görüştürme kısmını sordun mu, başın ağrımasın sonra
Yok ya bıkmış bendemİşin ciddiywtinin farkında değil derken, senelerdir kk takip editorum. Hiç şsşmaz. Kuyruğu dik tutmak uğruna herseui yaparlar.
Önce şiddet dönemi yani işte iftira, suçlu haksız çıkarma, sonra yalvarma dönemi, sonra yine karşıyı ikna edemeyince çirkefleşme dönemi.
Seninki ilk kuyrugu dik tutma döneminde.
Avukatım aramış kapalıymış maalesefKonuşmuş mu avukatla bugün?
Çok isteyen koşa koşa giderdi. Kasıtlı kaoalı bence.Avukatım aramış kapalıymış maalesef