Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dehşet içinde okudum ne kadar karaktersiz biri. Sizden şüphe edip dna testi nedemek madem o kadar şüpheciydi neden yıllarca aynı yatağa girmiş pislik... Kesinlikle avukata söyleyin dna testi istediğini, vede kesinlikle olduğunuzdan yerden ayrılmayın tayin iste diyenler neden istesin namussuzluk yapmadı bişey yapmadı neden kadın boşanınca hemen başka yere gitsin gidecek olan varsa oda o karakter yoksunu.. Böyle birine değil çocuk tırnağını göstermem

Ne yapmissiniz ona? O yuzden mi namusunuza dil uzatti? Pislik ya
İşte
Saçmalık
Bende istemiyorum göstermek
Bıktıysa yaylansın gitsin işte, ağlamasın sağda solda. Şahsen ben böyle birini dinlemezdim oturup.
Lütfen anlaşmalıyı kabul edip defolsun
Kendı kafasında olanlara anlatıyor işte

Arkadaşımın eşiyle konuştum
Ona anlatmış demiş ki
Bana namussuzluk dışında herşeyi yaptı bıktım
Ne yapmissiniz acaba? Madem cok sey yapmissiniz Yaptiginizdan degil de yapmadiginiz seyle sizi itham etmesi neymis peki ayy bu nasil eegence bi muhabbet olmus bu adam karakter gelisimini tamamlayamamis henuz

Ne yapmissiniz acaba? Madem cok sey yapmissiniz Yaptiginizdan degil de yapmadiginiz seyle sizi itham etmesi neymis peki ayy bu nasil eegence bi muhabbet olmus bu adam karakter gelisimini tamamlayamamis henuz
Valla bende anlamadım
Dırdır falan ettim herhalde
Yemeğini yaptım temizliğini arkasını topladım hep
Yaptıklarım bunlar
Kendisi ne yapmış peki

Valla bende anlamadım
Dırdır falan ettim herhalde
Yemeğini yaptım temizliğini arkasını topladım hep
Yaptıklarım bunlar
Kendisi ne yapmış peki
Nankörün teki işte.
Kendi öz evlâdı olduğunu bildiği halde dna testi isteyen birisinden ne beklenir ki.
Bu adam çok çirkefleşecek gibi geliyor bana rabbim yardımcın olsun canım gücünü artırsın.
Senden değerli kimse yok hiç kafana takma.

Bilemiyorum aslında tüm düzenin burada
Oturduğum ev zaten annemin
Kızımın piyano kursu benim sporum yani işim vs arkadaşlarım kızımın arkadaşları
hepsi hepsi burada
Üstelik okuldaki insanlar da beni önceden tanıyan yıllardır bilen insanlar
Belki sadece bu evi kiraya verir başka eve geçerim
Bu ilden neden gidiyorum
Onun hatırası var diye
Zıkkım olsun onun hatırası

İşin ciddiywtinin farkında değil derken, senelerdir kk takip editorum. Hiç şsşmaz. Kuyruğu dik tutmak uğruna herseui yaparlar.
Önce şiddet dönemi yani işte iftira, suçlu haksız çıkarma, sonra yalvarma dönemi, sonra yine karşıyı ikna edemeyince çirkefleşme dönemi.
Seninki ilk kuyrugu dik tutma döneminde.

Arkadaşımın eşiyle konuştum
Ona anlatmış demiş ki
Bana namussuzluk dışında herşeyi yaptı bıktım
Çocuk benden olmayabilir dese rezil olur yüzüne tükürürler ondan diyememiştir avukata bu çocukla görüştürme kısmını sordun mu, başın ağrımasın sonra

Yok ya bıkmış bendem
Öyle demiş
Namussuzluk dışında herseyi yapmışım o da bıkmış usanmış
İnşallah sözünü tutar lütfen bıksın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…