Haklisin, aileni esini en iyi sen taniyorsun, icinden nasil geciyorsa öyle hareket et. Güvenebilecegin büyügün varmi? teyzedir haladir, onlarlami konussan acaba.Çok baskı yaparlar
Tükenirim
Bide o cephede savaşacak gücüm yok
Arkadaşlarım varHaklisin, aileni esini en iyi sen taniyorsun, icinden nasil geciyorsa öyle hareket et. Güvenebilecegin büyügün varmi? teyzedir haladir, onlarlami konussan acaba.
O anlamda demedim, ailenle onlar konusmaya calisirdi.Arkadaşlarım var
Konuşuyorum destek oluyorlar
Sizden başka kimseye anlatamam ki zaten Babamlar yarın gidiyorO anlamda demedim, ailenle onlar konusmaya calisirdi.
Sana tavsiyem derdini kimseye anlatma gel burada bizimle paylas.
Sizden başka kimseye anlatamam ki zaten Babamlar yarın gidiyor
Hersey çok zor şuramdan patlayacağım artık
Çarsamba günü gelecekmiş te
Çok uzun süre ya sinir bozucu
Tahmin ettim bu durumu umarim sonrasinda her sey kolay olurÇok baskı yaparlar
Tükenirim
Bide o cephede savaşacak gücüm yok
Babamı ikna ettim gibi bakalımTahmin ettim bu durumu umarim sonrasinda her sey kolay olur
Siz çalışan bir insansınız, onlara yük olmayacaksınız. Neden boşanacaksınız diye bu kadar korkuyorlar?Babamı ikna ettim gibi bakalım
Elalem ne der sonraSiz çalışan bir insansınız, onlara yük olmayacaksınız. Neden boşanacaksınız diye bu kadar korkuyorlar?
Vermez diye düşünüyorum ya şu maddi konularda illa karşı karşıya geleceğiz buna eminimEşinin seni aramaması hiç normal değil. Birde eşin sana zarar vermez dimi, hani asker ya, yanında silah taşıyormu, kendine çok dikkat et.
Konuştum ikna oldu gibi yarın sabah gidiyorKonuştun mu babanla
Mesaj atmıyorum daMesaj atmayin, karsi tarafa mahkemeye sunabilecegi yazili delil vermeyin. Kilidi degistirmeniz iyi olmamis, sikayet etse ceza alabilirsiniz.
Aslinda babanlar hazir yumusamisken gitmeseler, onlari iyice ikna edip tam arkana alsan, esin gelip görsün ailenin senin arkanda olsugunu yalniz olmadigini, belki bu yüzyüze konusma sana agir gelebilir, ailen yaninda olursa onlardan manen güc almis olursun.Konuştum ikna oldu gibi yarın sabah gidiyor
Bu söyşediğiniz 2 günde imkansız aylar lazımAslinda babanlar hazir yumusamisken gitmeseler, onlari iyice ikna edip tam arkana alsan, esin gelip görsün ailenin senin arkanda olsugunu yalniz olmadigini, belki bu yüzyüze konusma sana agir gelebilir, ailen yaninda olursa onlardan manen güc almis olursun.
Yani , on senedir evli olan kızlarının boşanması gerektiğini on dakikada kabul ettiremem zaten fikirleri belli . Çocuğun var ona kıyma içkisi kumarı yok , çocuk için katlanacaksın , sanki bunu boşasan Ahmet gitse Mehmet gelse farklı mu olacak !! ( illa basımda bir erkek durmalı biri olmalı zaten !!)Bu söyşediğiniz 2 günde imkansız aylar lazım
AhahdjdkdAslinda babanlar hazir yumusamisken gitmeseler, onlari iyice ikna edip tam arkana alsan, esin gelip görsün ailenin senin arkanda olsugunu yalniz olmadigini, belki bu yüzyüze konusma sana agir gelebilir, ailen yaninda olursa onlardan manen güc almis olursun.
Ben sanmıyorum yaAy bu adamin salya sumuk aglayarak seni arayacagi gunu bekliyorum resmen. Girdikce bakiyorum konuya adam baslamis mi aglamaya diye ddjddk