Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok baskı yaparlar
Tükenirim
Bide o cephede savaşacak gücüm yok
Haklisin, aileni esini en iyi sen taniyorsun, icinden nasil geciyorsa öyle hareket et. Güvenebilecegin büyügün varmi? teyzedir haladir, onlarlami konussan acaba.

Sizden başka kimseye anlatamam ki zaten Babamlar yarın gidiyor
Hersey çok zor şuramdan patlayacağım artık
Çarsamba günü gelecekmiş te
Çok uzun süre ya sinir bozucu

Eşinin seni aramaması hiç normal değil. Birde eşin sana zarar vermez dimi, hani asker ya, yanında silah taşıyormu, kendine çok dikkat et.

Eşinin seni aramaması hiç normal değil. Birde eşin sana zarar vermez dimi, hani asker ya, yanında silah taşıyormu, kendine çok dikkat et.
Vermez diye düşünüyorum ya şu maddi konularda illa karşı karşıya geleceğiz buna eminim
Aramıyor , mesaj atmıştı kız beni arasın diye bende DNA testinden sonra ararsın demiştim
Bi daha aramadı

Mesaj atmayin, karsi tarafa mahkemeye sunabilecegi yazili delil vermeyin. Kilidi degistirmeniz iyi olmamis, sikayet etse ceza alabilirsiniz.

Mesaj atmayin, karsi tarafa mahkemeye sunabilecegi yazili delil vermeyin. Kilidi degistirmeniz iyi olmamis, sikayet etse ceza alabilirsiniz.
Mesaj atmıyorum da
Çarsamba sanırım görevden dönecek . Ben aynı evde kalmak istemiyorum, yani avukata söylesem , eşyalarını almak için gelecekse de ben okuldayken gelsin . Anahtarı yan komşudan alıp işi bitince geri bıraksın
Yarın avukata bunu söylemem gerekiyor
Ayrıca ev için şerh konusunu da söylemeliyim

Konuştum ikna oldu gibi yarın sabah gidiyor
Aslinda babanlar hazir yumusamisken gitmeseler, onlari iyice ikna edip tam arkana alsan, esin gelip görsün ailenin senin arkanda olsugunu yalniz olmadigini, belki bu yüzyüze konusma sana agir gelebilir, ailen yaninda olursa onlardan manen güc almis olursun.

Aslinda babanlar hazir yumusamisken gitmeseler, onlari iyice ikna edip tam arkana alsan, esin gelip görsün ailenin senin arkanda olsugunu yalniz olmadigini, belki bu yüzyüze konusma sana agir gelebilir, ailen yaninda olursa onlardan manen güc almis olursun.
Bu söyşediğiniz 2 günde imkansız aylar lazım

Bu söyşediğiniz 2 günde imkansız aylar lazım
Yani , on senedir evli olan kızlarının boşanması gerektiğini on dakikada kabul ettiremem zaten fikirleri belli . Çocuğun var ona kıyma içkisi kumarı yok , çocuk için katlanacaksın , sanki bunu boşasan Ahmet gitse Mehmet gelse farklı mu olacak !! ( illa basımda bir erkek durmalı biri olmalı zaten !!)
Neyse asla kabullenmezler
Bende söylemeyeceğim başka çarem yok
Yoksa gerçekten gücümü , onlara harcamak zorunda kalıp , bıkıp tükenip pes etmek istemiyorum

Ahahdjdkd
Ailemden güç almıyorum işte bunu neden ifade edemedim bir türlü anlayamadım ama ailemden güç almıyorum , var olan gücümü emiyorlar , onlara harcamak zorunda kalıyorum annem ayrı babam ayrı ağlıyor sonun böyle mi olacaktı diye sanırsın gökten yıldırım düştü başıma . Yani boşanmak onlar için öcü tü kaka
Kendileri o kadar mutsuz olmalarına rağmen boşanma nın b sini geçirmediler
Millete oynamak çok önemli cunku

Ay bu adamin salya sumuk aglayarak seni arayacagi gunu bekliyorum resmen. Girdikce bakiyorum konuya adam baslamis mi aglamaya diye ddjddk
Ben sanmıyorum ya
Bence o benden duygusal olarak uzaklaşmıştı zaten o yüzden kaba saba hareketler yapıyordu sıkılmıştı , işine geldi şimdi ne para koparırırım hesabındadır
Ancak boşandıktan sonra bir süre geçtikten sonra benim gibi bir gerizekalıyı bşr daha bulamadığını görünce anlayacak kıymetimi
O zaman geri dönmek isteyebilir ama
Şimdi şuraya bir kelime yazarım da ban yemek istemem , merak edersiniz beni :) giremezsem
Yani n ….h dönerim artık :)
Zaten tuhaf bir ruh haline girdim bugün hiç ağlamadım mesela . Akşam babamlar kıza baktı ben spora bile gittim
Çirkinleşecek şerefsiz kendımı hazırlamam gerekiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X