Aslında avukat baya mantıklı konuştu
Sanırım bu şekilde çok dava gördüğü için , öfke sorunu nu , falan direkt anladı . Ben burada olmak istemezdim ama mecbur bıraktı dedim , ama hak etmiş , dedi sadece .
İnsan neden elindekinin değerini sadece kaybedince anlar , tuhaf dedi , şimdiye kadar olan konuşmalarınızdan anladım ki ; iradeli güçlü bir insansınız, hatta kendınızın yaralarını bi kenara bırakıp çocuğunuz yara almasın diye uğraşmışsınız , belli ki iyi de bir annesiniz , şu durumdayken bile kızınız bu konuştuklarımızı duymasın diye onun için yanınıza kulaklık almışsınız , çizgi filmi kulaklıkla izletiyorsunuz yani şu durumda bile kızınızı düşünüyorsunuz , ne güzel eşin var kızın var , illa kaybetmek için elinden geleni yapıyor bazıları dedi , bilemiyorum hayat tuhaf dedi . Bu adam iyi bi eş değil ama iyi bir baba da değil dedi , ben hayır dedim sever kızını , aslında iyi bir babadır , avukat bana hayır dedi , iyi bir baba evde çocuğu varken sinir krizi geçirmez , eşi ile bu kadar kavga etmez , yola çıkarken geri dönme demez dedi .
Mantıklı sağlıklı olanı yapıyorsunuz , yine de psikolog tedavi seçeneklerini de değerlendirin falan dedi , bende netim ben , dedim . Bu çocuk seneye 1. Sınıf ve çizgi film izlerken o mesajı görebilirdi okuyabilirdi , ben nasıl açıklardım bunu dedim . Belki okur bana belli etmez içinde fırtınalar kopardı , bunların yaşanması sadece bir yıl farkla kaçtı dedim . Herseyi geçtim , yaşadıklarımdan konuşayım .
Ben , Bir daha kızıma kırılan kapıyı açıklamak zorunda kalmayacağım . Bu bir daha olmayacak dedim .
Tamam dedi haber vereceğim , o şekilde .
Buradan sonra daha dik durmam güçlü olmam gerekiyor. Ağlamayacağım , güçlü olacağım ..