Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Muhakkak konuşurlar ama ailemle aynı şehirde değilim en fazla iş çevrem konuşur işte bu böyle olmaz yapmayın etme çocuğu düşün bilmem ne kısaca kapatalım konuyu bu benim özelim der geçerim . Kimseye çok anlatmıyorum zaten

Sizin kızınızı ona taşımanıza gerek yok, siz neredeyseniz gelip orada görecek, gelip gelememek onun sorunu. O arayıp rica ederse, gerekirse götürürsünüz ama onun talebi olmadan adama çocuk taşımayın.

Maalesef babanın çocuğu taciz ettiğinin ispatlandığı davalarda bile "babasıdır, görmek hakkıdır" şeklinde karar çıkabiliyor. Siz 15 günde bir 10.00-17.00 saatleri arasında gibi bir sınırlama ayarlayabilirsiniz. Gece kalma bakıma muhtaç yaşta zaten söz konusu olmuyor, kaldı ki siz protokole yazacaksınız. Bu adam zaten her hafta sonu çocuğu göremez, hatta 15te biri bile denk getiremez. O kısmı akışına bırakmanızı öneririm. Adam zaten en fazla 2 ay düzenli görür sonra savsaklar. Tabi siz bunları avukatla görüşün önce ama öyle senede bir ay gibi maddeleri siz eklemezseniz adamın aklına gelmez, anlaşmalı boşandığınız takdirde de sonradan dava açmazsa bu hakkı alamaz
O halde , şimdi boşanmazsam bu attığı DNA testi mesajı da 6 ay sonra delil sayılmayacak
Şimdi kurtuldum kurtuldum . Bundan daha büyük bir şansım olur mu bir daha bilmiyorum
Anlaşmalı boşanma ne zaman isterseniz gerçekleşir, kanıt gerekmez ama siz şu an doğrudan kurtulmaya bakın

Gerekirse pedagogtab rapor alırım
Çocuk annesinden geceleri veya uzun süreli ayrı kalmak istemiyor psikolojisi bozuluyor diye dava açarım
Kızımı o şerefsizin eline ölürüm de öyle aylarca haftalarca bırakmam . Zaten bakmaz. Atar bir köşeye
Gelsin görsün defolup gitsin
Zaten eşim hiçbirşey için çaba gösteren birisi değil belli bşr zaman sonra babalığını da unutacaktır

O sekılde ise sorun yok . Ayrı şehirlerde olduğumuz için ben sandım ki kızımla bir ay ayrı kalacağız tamamen

O sekılde ise sorun yok . Ayrı şehirlerde olduğumuz için ben sandım ki kızımla bir ay ayrı kalacağız tamamen
Hayır o gelip görecek.
Tabi siz bunları avukatla da konuşun. Hatta soracaklarınızı ve protokol için olmazsa olmaz gördüklerinizi bir deftere not alın ki tekrar tekrar iletişime geçmeniz gerekmesin ya da eksik kalanları hızlıca farkedin. Hatta bence hemen şimdi başlayın

Bir defter ayarladım , başlıklar halinde yazıyorum . Bi sonraki görüşmede hepsini teker teker görüşeceğim

Avukatım eşimi aramış
O da ben de anlaşmalı düşünüyorum görevden gelince haftaya yanınıza uğrayacağım demiş
Şu ev konusunu da soracak avukatım gelmeye yakın . Yani ya siz eve gelmeyin yada kendısı başka yere çıksın gibi

Hadi hakkında hayırlısı canim umarım yan çizmez.
Benim de aklıma acaba aklında ayrılmak mi vardı da özellikle mi üzerinize geldi diye düşünüyorum?
Hakkınızdan sakın vazgeçmeyin kızınız için.

Yani bende de onda da bitti demek ki artık bişeyler
Buradan sonra ne kadar zor gelirse gelsin geri dönmeyeceğim
İş ciddiye binince , geri vites yapabilir diyorlar , umarım yapmaz
Herhalde haftaya o gelince netleşir artk detaylar

İnşallah göründüğü kadar kolay olur.

Geri vites yapabilir sizi kararlı görünce çirkefleşecek diye düşünüyorum ben o yüzden siz dik durmaya çalışın evet çok zor ama siz güçlü bir annesiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…