Muhakkak konuşurlar ama ailemle aynı şehirde değilim en fazla iş çevrem konuşur işte bu böyle olmaz yapmayın etme çocuğu düşün bilmem ne kısaca kapatalım konuyu bu benim özelim der geçerim . Kimseye çok anlatmıyorum zatenDanismakta fayda
Çok zor ve sancılı bir sürec önce buna hazırlıklı olun en yakinizdakilerden sizi hiç tanımayan insanlara kadar herkes konuşma hakkı görecek kendinde herşeyi biliyor gibi cevaplarını verirken kendinizi açıklamak zorunda hissetmeyin, umarım işinizi kolaylaştırır baro avukatlarindan bilgi almak isterseniz bir ödeme yapmıyorsunuz( danışma ücreti almıyor kadın hakları kısmı ile ilgilenen) yani avukatinizj çok iyi seçmelisiniz boşanma avukatiniz sizi anlamalı işin kolayına kaçmadan( sizi en az hasarla hem psikolojik hem maddi anlamda )çözüm yolları hukuki yollar göstermeli
Sizin kızınızı ona taşımanıza gerek yok, siz neredeyseniz gelip orada görecek, gelip gelememek onun sorunu. O arayıp rica ederse, gerekirse götürürsünüz ama onun talebi olmadan adama çocuk taşımayın.Ne kadar yardımcı olacak noktalara değinmişsiniz , çok teşekkür ederim, hepsini not aldım . Avukatla görüşmeye gittiğimde teker teker üzerinden geçeceğim onunla . Ama sanırım yılda bir ay benim kızım için çok fazla ve yaşı da henüz çok küçük , benden bir gece bile ayrı kalmadı henüz . Bu konuda umarım bir çözüm bulabilirim . Belki de yaşa vs duruma göre değişir bu durumlar , ki benim eşim operasyonel birimde yani asla bir ay çocuğa bakamaz , değil bir ay , ben okula 4 saat zor gidiyordum , dediğim gibi en kötü ihtimal , göreceği zamanlar benim de eşimin yaşadığı ile gidip bir otelde veya öğretmen evinde kalmam, o bşr ay içinde ne zaman görmek isterse gelip benden alıp , tekrar getirebilir , belki zamanla bu konuda uzlaşma sağlayabiliriz , avukata bunu da soracağım . Anlaşmalı ya tamam derse böyle bir madde eklemek isteyebilirim , kendısı de kızımın bana olan düşkünlüğünü gayet bilir . Zaten üşengeç bir adam yani öyle sabahtan akşama kadar çocuk bakabilecek bitişi asla değil , zaten son derece sorumsuz ve ilgisiz , yani ona guvenıyorum bu konuda eminim herseyde olduğu gibi yine kendısıne yakışanı yapacaktır.. yine tavsiyeniz olursa hukuki veya başka anlamda her türlü açığım , yani tanımıyorum ama siz ve konumu takip eden yardımcı olmaya destek olmaya çalışan diğer üyeler , iyi ki iyi ki varsınız ….. bana bi tarafta boşanma meraklısı diyenler varken , zaten yolumu çizdim ama kafamı karıştırmaya , yolumda tökezlememiş sağlamaya çalışanlar varken , sizin desteğiniz benim için o kadar anlamlı ve önemli ki …..
tanımıyorum ama şu zor zamanımda, dualarımı gönderiyorum; ne zaman sıkışırsanız, sizin gibi, hiç tanımadığı bir insana bile yardım eli uzatabilecek kadar temiz kalpli insanlara çıksın bütün yollarınız…
Şu an elinizde olanlarla 6 ay dava açmazsanız affetmiş sayılırsınız.O halde , şimdi boşanmazsam bu attığı DNA testi mesajı da 6 ay sonra delil sayılmayacak
Şimdi kurtuldum kurtuldum . Bundan daha büyük bir şansım olur mu bir daha bilmiyorum
Maalesef babanın çocuğu taciz ettiğinin ispatlandığı davalarda bile "babasıdır, görmek hakkıdır" şeklinde karar çıkabiliyor. Siz 15 günde bir 10.00-17.00 saatleri arasında gibi bir sınırlama ayarlayabilirsiniz. Gece kalma bakıma muhtaç yaşta zaten söz konusu olmuyor, kaldı ki siz protokole yazacaksınız. Bu adam zaten her hafta sonu çocuğu göremez, hatta 15te biri bile denk getiremez. O kısmı akışına bırakmanızı öneririm. Adam zaten en fazla 2 ay düzenli görür sonra savsaklar. Tabi siz bunları avukatla görüşün önce ama öyle senede bir ay gibi maddeleri siz eklemezseniz adamın aklına gelmez, anlaşmalı boşandığınız takdirde de sonradan dava açmazsa bu hakkı alamazAslında am
Aslında tüm hukuk sitelerinde gezdim bu süre konusu çoğunlukla hakim takdirinde anladığım kadarıyla. Benim aklıma şu geldi . Baba çocuk benden değil diyor acaba bunu kullanamaz mıyım davada ? Velayet zaten bana verilir ama adam çocuğu bi nevi kabullenmiş durumda değil ve mesajları da duruyor . Acaba bunu kendi lehime kullanamaz mıyım ? Babanın çocuktan şüpheleri var ve bu durumu çocuğa yansıtarak onun psikolojisini bozabilir seklınde , ayrıca geçen yıl evi basımıza yıktığında polis tutanak tutmuştu , sinir krizi geçirirken sizi keseceğim öldüreceğim seni diye bağırırken gizlice kısa bir video çekmiştim , bir gün boşanma durumum olabilir ve bu çocuk uzeronde hak iddia edebilir diye bunları düşünerek ama ona bundan hiç bahsetmedim .ayrıca video da kapıyı yumrukluyor , kızım ne oluyor diye soruyor bende yok bişey deyip kulaklarını kapatıyorum . Video eski telefonumda muhtemelen hala duruyordur . Sinir krizi geçiriyor video da kesecem öldürecem ve sayısız küfür sıralıyor . Bu video , tutanak ile birleşirse , hatta DNA testi iftirası ile , çocuğu benimsemediği vs vs nedenler sıralayarak babanın sağlıklı bir psikolojide olmadığını iddia ederek , bi çıkış yolu olabilir mi diye avukata da soracağım bunu .
Anlaşmalı boşanma ne zaman isterseniz gerçekleşir, kanıt gerekmez ama siz şu an doğrudan kurtulmaya bakınO halde , şimdi boşanmazsam bu attığı DNA testi mesajı da 6 ay sonra delil sayılmayacak
Şimdi kurtuldum kurtuldum . Bundan daha büyük bir şansım olur mu bir daha bilmiyorum
Gerekirse pedagogtab rapor alırımMaalesef babanın çocuğu taciz ettiğinin ispatlandığı davalarda bile "babasıdır, görmek hakkıdır" şeklinde karar çıkabiliyor. Siz 15 günde bir 10.00-17.00 saatleri arasında gibi bir sınırlama ayarlayabilirsiniz. Gece kalma bakıma muhtaç yaşta zaten söz konusu olmuyor, kaldı ki siz protokole yazacaksınız. Bu adam zaten her hafta sonu çocuğu göremez, hatta 15te biri bile denk getiremez. O kısmı akışına bırakmanızı öneririm. Adam zaten en fazla 2 ay düzenli görür sonra savsaklar. Tabi siz bunları avukatla görüşün önce ama öyle senede bir ay gibi maddeleri siz eklemezseniz adamın aklına gelmez, anlaşmalı boşandığınız takdirde de sonradan dava açmazsa bu hakkı alamaz
Anlaşmalı boşanma ne zaman isterseniz gerçekleşir, kanıt gerekmez ama siz şu an doğrudan kurtulmaya bakın
Artık geri dönüş yok istediği kadar çirkefleşsin beni sindiremeyecekŞu an elinizde olanlarla 6 ay dava açmazsanız affetmiş sayılırsınız.
O sekılde ise sorun yok . Ayrı şehirlerde olduğumuz için ben sandım ki kızımla bir ay ayrı kalacağız tamamenSizin kızınızı ona taşımanıza gerek yok, siz neredeyseniz gelip orada görecek, gelip gelememek onun sorunu. O arayıp rica ederse, gerekirse götürürsünüz ama onun talebi olmadan adama çocuk taşımayın.
Hayır o gelip görecek.O sekılde ise sorun yok . Ayrı şehirlerde olduğumuz için ben sandım ki kızımla bir ay ayrı kalacağız tamamen
Bir defter ayarladım , başlıklar halinde yazıyorum . Bi sonraki görüşmede hepsini teker teker görüşeceğimHayır o gelip görecek.
Tabi siz bunları avukatla da konuşun. Hatta soracaklarınızı ve protokol için olmazsa olmaz gördüklerinizi bir deftere not alın ki tekrar tekrar iletişime geçmeniz gerekmesin ya da eksik kalanları hızlıca farkedin. Hatta bence hemen şimdi başlayın
Hadi hakkında hayırlısı canim umarım yan çizmez.Avukatım eşimi aramış
O da ben de anlaşmalı düşünüyorum görevden gelince haftaya yanınıza uğrayacağım demiş
Şu ev konusunu da soracak avukatım gelmeye yakın . Yani ya siz eve gelmeyin yada kendısı başka yere çıksın gibi
Siz nasılsınız peki ?Avukatım eşimi aramış
O da ben de anlaşmalı düşünüyorum görevden gelince haftaya yanınıza uğrayacağım demiş
Şu ev konusunu da soracak avukatım gelmeye yakın . Yani ya siz eve gelmeyin yada kendısı başka yere çıksın gibi
Bir yanım sevincliSiz nasılsınız peki ?
Yani bende de onda da bitti demek ki artık bişeylerHadi hakkında hayırlısı canim umarım yan çizmez.
Benim de aklıma acaba aklında ayrılmak mi vardı da özellikle mi üzerinize geldi diye düşünüyorum?
Hakkınızdan sakın vazgeçmeyin kızınız için.
Ne gibi ?Hakkında hayırlısı olsun. Bazı üyeler yazmıştı ben inanmamıştım ama belki de güvendiği birşeyler vardır.
Yani baska sevgilisi felan demzk istemis sanirimNe gibi ?
Beni mi suçluyorsunuz şimdi ?
İnşallah göründüğü kadar kolay olur.Yani bende de onda da bitti demek ki artık bişeyler
Buradan sonra ne kadar zor gelirse gelsin geri dönmeyeceğim
İş ciddiye binince , geri vites yapabilir diyorlar , umarım yapmaz
Herhalde haftaya o gelince netleşir artk detaylar
Geri vites yapabilir sizi kararlı görünce çirkefleşecek diye düşünüyorum ben o yüzden siz dik durmaya çalışın evet çok zor ama siz güçlü bir annesinizYani bende de onda da bitti demek ki artık bişeyler
Buradan sonra ne kadar zor gelirse gelsin geri dönmeyeceğim
İş ciddiye binince , geri vites yapabilir diyorlar , umarım yapmaz
Herhalde haftaya o gelince netleşir artk detaylar
Ben artık geri vites yapmaz diye düşünüyorumGeri vites yapabilir sizi kararlı görünce çirkefleşecek diye düşünüyorum ben o yüzden siz dik durmaya çalışın evet çok zor ama siz güçlü bir annesiniz