- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.841
İnşallah hamılesındır canım. Adet tarıhı ne zaman senın. Benım 8 Eylul görunuyor bır degısıklık olmassa5.8.12.14.gün oldu bi dahada olmadı 20.gündeyim.eşim şehir dışında ctsi gelcek.14.gün yum çatladı.beyaz akıntım da var ama zaten her ay oluyodu bende o.sanki bu ay fazla yada daha çok dikkatli bakar oldum bilmiyorum ki.
0.31 günde oluyorum sat 15ağustos ama yum 14.gün çatladı 12 eylül olur 28 günde yani bazen oluyo 28 gün az var aramızda bakalımİnşallah hamılesındır canım. Adet tarıhı ne zaman senın. Benım 8 Eylul görunuyor bır degısıklık olmassa
Kalp atışlarını duydun degılmı canımSelam kizlar doktora gittim bugun 6 hafta 4 gunluk bebek fakat 3 gun eksik cikti usg de tekrar haftaya gel bakalim dedi niye olabilir sizce 30 temmuzdu deneme dedim anca dedim doktora oda pek bisey demedi sat 16 temmuz deneme 30 temmuz dedigim icin kesin konusuyosunuz onun icin birsey diyemiyorum ama yine gel bakalim dedi...
Evet canim duydum sesi acmadi ama gosterdi kalbi sadece gordum yani 1 hafta sonra yine cagirdi...Kalp atışlarını duydun degılmı canım
Hazal günaydın canım bende geçen hafta gittim banada bebek 6 haftalık dedi ama ben kalp atışını duymadım henüz doktor bazen 7 ve 8 haftada kalp atışlarını duyarız dedi yani endişelenme bu normaldir dedi peki senin kesen yuvarlak mıydı benim ne sağda ne soldaydı tam ortadaydı seninki eksik çıkmış diyosun ama bazen doktorlar yanlış hesap yapabiliyorlar endişelenme sen deneme yaptığın günü biliyorsun zaten Allah gönlümüze göre nasiip eder inşallah ve burda isteyen bütün arkadaşların gönlündeki olurSelam kizlar doktora gittim bugun 6 hafta 4 gunluk bebek fakat 3 gun eksik cikti usg de tekrar haftaya gel bakalim dedi niye olabilir sizce 30 temmuzdu deneme dedim anca dedim doktora oda pek bisey demedi sat 16 temmuz deneme 30 temmuz dedigim icin kesin konusuyosunuz onun icin birsey diyemiyorum ama yine gel bakalim dedi...
Hayırlı olsun canım. Sen yöntem uygulamşmıydın peki. Yumurta takıbı yada baska bişeyherkese günaydın arkadaşlar benim 3. prensesim geliyor rabbim gönlümüzdekini biliyordu ama hayırlı olanı nasip etti çok şükür
sağol canım Allah gönlümüzdekini verir inşallah. ben kalp atışlarını gördüm. bebek karınımın ortasında sağda yada solda değil ilgimi çeken o oldu usg ye karnımın ortasına koydu dr sordum karnımın ortasındamı evet dedi kese de yuvarlak değil yuvarlakmı olması lazım? bebek kesenin de ortasında sanki sagada yakın gibi duruyor kagıdı karnıma koyduğumda buraya atsakmı arkadaslar yorum yapar belki ...Hazal günaydın canım bende geçen hafta gittim banada bebek 6 haftalık dedi ama ben kalp atışını duymadım henüz doktor bazen 7 ve 8 haftada kalp atışlarını duyarız dedi yani endişelenme bu normaldir dedi peki senin kesen yuvarlak mıydı benim ne sağda ne soldaydı tam ortadaydı seninki eksik çıkmış diyosun ama bazen doktorlar yanlış hesap yapabiliyorlar endişelenme sen deneme yaptığın günü biliyorsun zaten Allah gönlümüze göre nasiip eder inşallah ve burda isteyen bütün arkadaşların gönlündeki olur
evet canımMesora günaydın canım sen yumurtlama gününde mi deneme yapmıştın
canım ben fitil kullanıp yumurtlama günü deneme olmuştu dualar; tam olmasada diyet ama sonuç kız rabbimin verdiğine razıyızHayırlı olsun canım. Sen yöntem uygulamşmıydın peki. Yumurta takıbı yada baska bişey
Hazal at bakalım fotoyu bakalım benimkinin haftaya çıkar fotosu bende atarımsağol canım Allah gönlümüzdekini verir inşallah. ben kalp atışlarını gördüm. bebek karınımın ortasında sağda yada solda değil ilgimi çeken o oldu usg ye karnımın ortasına koydu dr sordum karnımın ortasındamı evet dedi kese de yuvarlak değil yuvarlakmı olması lazım? bebek kesenin de ortasında sanki sagada yakın gibi duruyor kagıdı karnıma koyduğumda buraya atsakmı arkadaslar yorum yapar belki ...
bnm de 3 cocugum var 5 dusugum var kizim deli gibi istio napiyim bn simdiArkadaşlar dün dr,a gittim... Doçent diye araştırma hastanesinde 1 buçuk yıldır ki kısaca hikayemi anlattım,,, gebelik istiyorum fakat 3 de düşüğüm oldu dedim. Çocuğun varmı deyince bende 3 tane var dedim. Hadsiz dr byn benimle alay etti, niye istiyorsunki 3 tane varmış dedi. Alay etti. Evet çok istiyorum dedim. İlk çocukmuş gibi istiyorum dedim. Ve sustu..aslında belki eşime ve bana takviye tavsiye eder diye gittim fakat bana folbiol iç dedi sadece.. Başka bir şeyede gerek yok dedi ve yaş faktöründen dolayı tembellik zayıflık olabilir dedi.. . Bana endokrine gitmemi önerdi şekerim hep sınır olurdu... Ondan şüphelendi, arkadaşlar bir de eşimde hipoglisemi rahatsızlığı var( düşen şeker). Gerçi ayarlayıcı hap İçmesi gerek fakat eşim içmiyor hap içmeyi hiç sevmez tatlı yiyecekler le kendine ayar çekiyor dicem oki. Onunda bu rahatsızlığı sperm kalitesini düşürüyor olabilirmi, çünkü geçen ay döllenme oldu kalitesiz olduğu için rahme tutunamamıştı,,, bir önceki tutunmuştu kalbi atmamıştı daha öncekide hep lekelenme oluyordu zaten 16 haftalık düşük olmuştu... Rabbim acaba 4. Yavruyu bana yazmamışmı kimbilir. Hakkımda hayırlısı olsun.
Çok zorlu bir süreç Allah sabır versin4 hafta oldu parca düsmedi ölücem artik kan görmekten gina geldi duphaston verdi kanamayi durdurmak
icin sonra adet olucm 3. gunu gidicem rahim filmi ile beraber parcayida alacaklar
amin beklmek cok zor yaaÇok zorlu bir süreç Allah sabır versin
Tekrar gecmis olsun gurbet benim de 1 aya yakin kalmisti parca dusmedi surekli kanama vardi cok ilac aldim ismini hatirlamiyorum fayda etmedi sonra kurtaj oldum ...amin beklmek cok zor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?