- 24 Aralık 2012
- 606
- 234
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.861
Sinerjik ordamisin yorumunu bekliyorum seniinde arkadaslar sizindeHazal at bakalım fotoyu bakalım benimkinin haftaya çıkar fotosu bende atarım
Yeni geldim canım evet kesen yuvarlak değilmiş yuvarlak olunca genelde kız bebeğe yorumluyorlar tekrar hayırlı olsun canım inşallah gönlümüzdeki olurSinerjik bak canim ordamisin?
2 kizim var kucugum 4.5 buyugum 9 peki benim bebek kesede sagami solami yakin saga yakinsa erkek sola yakinda kiz diyorlar karnina koyarsan usg kagidini ...Hazal senin kaç çocuğun vardı canım en küçüğü kaç yaşında
2 kizim var kucugum 4.5 buyugum 9 peki benim bebek kesede sagami solami yakin saga yakinsa erkek sola yakinda kiz diyorlar karnina koyarsan usg kagidini ...
2 kizim var kucugum 4.5 buyugum 9 peki benim bebek kesede sagami solami yakin saga yakinsa erkek sola yakinda kiz diyorlar karnina koyarsan usg kagidini ...
Dr bebegi isaretlemis ama goremedinmi arti var her iki ucda....evet cok halsizim tansiyonum cok dusuk hic yurumek is yapmak istemiyorum telefonda konusurken sen hastamisin diyorlar kotuyum yani migdemde hic iyi degil...Hazal ben tam net bebeği göremedim ya o yüzden yorum yapmayayım dedim canım kusura bakma peki sende halsizmisin hep bi uzanma isteği var çok yorgun hissediyorum kendimi
Canım pazartesı arıycam artık gucum kuvvetım kalmadı bu ılacta kesmedı kanamayıTekrar gecmis olsun gurbet benim de 1 aya yakin kalmisti parca dusmedi surekli kanama vardi cok ilac aldim ismini hatirlamiyorum fayda etmedi sonra kurtaj oldum ...
Canım sen ıdrar testıylemı ogrenmıstın gebelıgıDr bebegi isaretlemis ama goremedinmi arti var her iki ucda....evet cok halsizim tansiyonum cok dusuk hic yurumek is yapmak istemiyorum telefonda konusurken sen hastamisin diyorlar kotuyum yani migdemde hic iyi degil...
Kızlar hamıle olan arkadaslar gebelık testını evdemı yaptınız kandamı cıktı. Evde yaptıysanız adetınız baslamadanmı yoksa adet gecıkıncemı cıktı
Dorti günaydın canım benim hamileliğim kazayla oldu 3 gün adetim geçikince idrar testi aldım evde yaptım direk pozitif doktorun hesaplamasına göre yumurtlama döneminde tutmuş bakalım artık rabbim hepimizin sesini duysun inşallahKızlar hamıle olan arkadaslar gebelık testını evdemı yaptınız kandamı cıktı. Evde yaptıysanız adetınız baslamadanmı yoksa adet gecıkıncemı cıktı
Hayırlı olsun canım. Ben artık cocuk defterını kapattım. Cunku psıkolojım bozuldu artık. Ikı cocugum var rabbım onlara uzun ömur versın. Insallah sende ıstedıgıne kavusursun canım.Dorti günaydın canım benim hamileliğim kazayla oldu 3 gün adetim geçikince idrar testi aldım evde yaptım direk pozitif doktorun hesaplamasına göre yumurtlama döneminde tutmuş bakalım artık rabbim hepimizin sesini duysun inşallah
Gurbetgüzeli seni senelerdir takip ediyorum.kendine çok eziyet ediyosun düşükler seni mahfetti .3. Tane sağlıklı çocuğun var şükür.artık biraz oluruna bıraksan rahmını dinlendirsen.bana sananede diyebilirsin ama gerçekten çektiğin eziyete üzülüyorum.4 hafta oldu parca düsmedi ölücem artik kan görmekten gina geldi duphaston verdi kanamayi durdurmak
icin sonra adet olucm 3. gunu gidicem rahim filmi ile beraber parcayida alacaklar
reglım gelmeden 5 gun once ovulasyon testınde gordum canım, ertesı gunde hamılelık testıyle anladım. sonrada kan verdım orda cıktıKızlar hamıle olan arkadaslar gebelık testını evdemı yaptınız kandamı cıktı. Evde yaptıysanız adetınız baslamadanmı yoksa adet gecıkıncemı cıktı
canım kese yuvarlar değil. benim kızımın kesesi yusyuvarlaktı :) içinde bebek de belli ama neresi kafası neresi poposu belli olmadığı için sağa doğru sola doğru mu anlamadım. bebek de kesenin ortasında şimdilikçe bi yorum yapılacak gibi değil sanırım. ama kesen yuvarlak değilGeri silmek istiyorum bakin alinti yapmassaniz sevinirim peki silinirmi yuklendikten sonra biliyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?