• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Hayırlı olsun canım. Ben artık cocuk defterını kapattım. Cunku psıkolojım bozuldu artık. Ikı cocugum var rabbım onlara uzun ömur versın. Insallah sende ıstedıgıne kavusursun canım. ❤️
Dorti adet mi oldun sen çocuk defterini kapattım demişsin istersen biraz kendine zaman ayır kafanı bi güzel topla ondan sonra kararını ver sen dememe yaptığın halde hamile kalamıyorsun dimi yanlış değilsem birazda psikolojik olabilir senin durumun

Dorti adet mi oldun sen çocuk defterini kapattım demişsin istersen biraz kendine zaman ayır kafanı bi güzel topla ondan sonra kararını ver sen dememe yaptığın halde hamile kalamıyorsun dimi yanlış değilsem birazda psikolojik olabilir senin durumun
Benım çok deneme olmadı aslında bu üçüncü deneme. Ama her sferınde oyle kesın hamılelık belırtılerı yasıyorumkı. Inan anlatsam kımse ınanmaz belkı. Boyle oluncada kendımı hamıle gıbı hıssedıyorum. Sonrada adet olunca psıkolojım cok bozuluyor. Yanı ben hamıleyken bıle bukadar cok belırtı yasamadım. Oyuzden ıstemıyorum artık. Yaş 39 zaten. Kısmet hayırlısı olsun.

Sen kac haftalık hamıleydın canım

canım kese yuvarlar değil. benim kızımın kesesi yusyuvarlaktı :) içinde bebek de belli ama neresi kafası neresi poposu belli olmadığı için sağa doğru sola doğru mu anlamadım. bebek de kesenin ortasında şimdilikçe bi yorum yapılacak gibi değil sanırım. ama kesen yuvarlak değil :KK66: gönlündekine bi adım yaklaştın.
Ben bilmiyordum canim kesenin seklinin cinsiyeti gosterebilecegini tabi bunlar ihtimal degilmi bilimsel degildir peki bu haftalardami boyle olmasi gerekiyo kese sonra degisiyormu mesela yuvarlak kese kizda olsa bebek sekil degistiriyormu 9 10 gibi haftalarda...

Benım çok deneme olmadı aslında bu üçüncü deneme. Ama her sferınde oyle kesın hamılelık belırtılerı yasıyorumkı. Inan anlatsam kımse ınanmaz belkı. Boyle oluncada kendımı hamıle gıbı hıssedıyorum. Sonrada adet olunca psıkolojım cok bozuluyor. Yanı ben hamıleyken bıle bukadar cok belırtı yasamadım. Oyuzden ıstemıyorum artık. Yaş 39 zaten. Kısmet hayırlısı olsun.
Canım aynı durum bendede var bi de beni düşün ben 13 aydır deniyorum 14e girdim bu ay kafamdan çıkaramıyorum.dene olnazsa olmasın de olucak ben yapamıyorum.hatta bi dönem buraya girmedim unutayım diye ama öylede hep kendimi yazdıklarınızı okurken buldum yazmasam bile.yapamadım yani

Canım aynı durum bendede var bi de beni düşün ben 13 aydır deniyorum 14e girdim bu ay kafamdan çıkaramıyorum.dene olnazsa olmasın de olucak ben yapamıyorum.hatta bi dönem buraya girmedim unutayım diye ama öylede hep kendimi yazdıklarınızı okurken buldum yazmasam bile.yapamadım yani
Sen gencsın canım uzulme. Benım acele etmemın sebeplerı cok. En basta yaşım ılerlıyor ıyıce. Zaten benımde olacagı yok. Olsaydı coktan olurdu dıyorumsanırım bende uzun zaman ugradırım bu gıdısle. Ama gercekten psıkolojım bozuldu. Çok tıhaf bişey. Delırıyorum galıba :KK47::KK45::KK53:

Slm kızlar ben calikusu,geçen sene çok aktivdim sonrasında pek yazmadım ama okudum...benim topigimdeki arkadaşların cogu bebeğini kucağına aldi...en son gijnij hamileydi
Çoğu istediği cinsiyette bebeği kucagina aldı sadece 1 arkadaş erkek istemişti kızı oldu..

Ben kısaca yine kendimi anlatiyim..
Almanyada yaşıyorum 2 kızım var 10 ve 6 yaşında 3. Çocuğu erkek istiyorum..
Birkaç ay tek yumurtlama günü denedim ve tutmadı sonra ara verdim...
Geçen ay turkiyede adetime yakın rastgele deneme oldu ama tutmadı bu ağustos ayinda adetten sonra ilk gunlerde ve ovulasyon gunu deneme oldu..artık hangi gün tuttu bilmiyorum
Ve kırmızılari görmedim galiba hamileyim doktordan pazartesi randevu alıp kontrole gidecem
Hamilelik testi yaptım ama erken yapmistim negatif cikti...
Eşime sabredebilirsem söylemiyecem 3 hafta sonra doğum günü hediyesi olucak ins..
Kızlar Allah biliyor ya,cok istiyorum erkek olmasını çünkü eşim ve ailesi Doğulu onlar için erkek bebek zaten daha çok isteniyor onlar bişey demiyorlar ama cevredekilerin lafları çok yaraliyor. ...

Birde kızlarım çok istiyor anne babaminda birgrubu olsun diyorlar aramızda tek erkek kaldidiyorlar...

Kızlar En çok birbirimize ettiğimiz dualar kabul olurmus..
Rabbim herkese istediği cinsiyetteki bebeği sağlıklı ve hayirli bir şekilde kucağına almayi nasip eylesin...
Lütfen sizde bana dua edin ...
Şu rus takvimini denedim hepsi tuttu bende hatta yaptığım ölü doğum bile. ..
Sizdede tutuyor mu,Çin takviminde erkek gösteriyor rus a göre kiz....
Rabbim ins erkek evlat verir....aminnnnn

Slm kızlar ben calikusu,geçen sene çok aktivdim sonrasında pek yazmadım ama okudum...benim topigimdeki arkadaşların cogu bebeğini kucağına aldi...en son gijnij hamileydi
Çoğu istediği cinsiyette bebeği kucagina aldı sadece 1 arkadaş erkek istemişti kızı oldu..

Ben kısaca yine kendimi anlatiyim..
Almanyada yaşıyorum 2 kızım var 10 ve 6 yaşında 3. Çocuğu erkek istiyorum..
Birkaç ay tek yumurtlama günü denedim ve tutmadı sonra ara verdim...
Geçen ay turkiyede adetime yakın rastgele deneme oldu ama tutmadı bu ağustos ayinda adetten sonra ilk gunlerde ve ovulasyon gunu deneme oldu..artık hangi gün tuttu bilmiyorum
Ve kırmızılari görmedim galiba hamileyim doktordan pazartesi randevu alıp kontrole gidecem
Hamilelik testi yaptım ama erken yapmistim negatif cikti...
Eşime sabredebilirsem söylemiyecem 3 hafta sonra doğum günü hediyesi olucak ins..
Kızlar Allah biliyor ya,cok istiyorum erkek olmasını çünkü eşim ve ailesi Doğulu onlar için erkek bebek zaten daha çok isteniyor onlar bişey demiyorlar ama cevredekilerin lafları çok yaraliyor. ...

Birde kızlarım çok istiyor anne babaminda birgrubu olsun diyorlar aramızda tek erkek kaldidiyorlar...

Kızlar En çok birbirimize ettiğimiz dualar kabul olurmus..
Rabbim herkese istediği cinsiyetteki bebeği sağlıklı ve hayirli bir şekilde kucağına almayi nasip eylesin...
Lütfen sizde bana dua edin ...
Şu rus takvimini denedim hepsi tuttu bende hatta yaptığım ölü doğum bile. ..
Sizdede tutuyor mu,Çin takviminde erkek gösteriyor rus a göre kiz....
Rabbim ins erkek evlat verir....aminnnnn
Canım dün Bade seni sordu bende uzun zamandır yok dedim şimdi baktım sen varsın. Benimde bebeğim oldu fazla yazamıyorum artık ama yinede bakıyorum kızlara. Rabbim dilerim gönlündekini nasip etsin inşallah. Ben inanın herkese dua ediyorum Rabbim beni sevindirdi sizlerde sevindirsin inşallah.

Hazal canım ben gördüm senşn bebeğin kesesine hatta sana yorumda yazdım ama telim hata verdi yollayamadım. Sonrada yeniden fırsatım olmadı. Bebeğim kesesi yuvarlak değil genelde erkek bebekte olur diyorlar birde bebeğin kesenin içinde sağda onada erkek diyorlar birde bebeğin altı haftalık olmasına rağmen baya belli oluyor benimde oğlum hemen vucudu elleri kolları belli olmuştu tabi bunların kesinliği yok. İnşallah Rabbim seninde gönlündekini nasip etsin inşallah canım

Canım dün Bade seni sordu bende uzun zamandır yok dedim şimdi baktım sen varsın. Benimde bebeğim oldu fazla yazamıyorum artık ama yinede bakıyorum kızlara. Rabbim dilerim gönlündekini nasip etsin inşallah. Ben inanın herkese dua ediyorum Rabbim beni sevindirdi sizlerde sevindirsin inşallah.
Slm gijnij im öncelikle bebeğini Allah bagislasin. Rabbim analı babalı büyütsun..

Duan için çok sağol canim aminnnnn ins ...
Abimin düğünü vardı türkiyede 2 ay kaldım Rabbim gecen sene nasip etmedi ki gerçekten bende eşimde belli günlerde olunca çok geriliyorduk sonra ara verdim...
Bu ay serbest birliktelik oldu daha çok adet sonrası ve ovulasyon gününden süpheleniyorum kısmet artik..
Ama bu rus takvimi diğer çocuklarım da tuttu ve şimdide kız diyor ...
Rabbim tek gerçeği bilen gören ins erkek tir eğer degilsede yinede çok şükür Elhamdulillah derim...

Back