• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

2 kizim var kucugum 4.5 buyugum 9 peki benim bebek kesede sagami solami yakin saga yakinsa erkek sola yakinda kiz diyorlar karnina koyarsan usg kagidini ...
2 kizim var kucugum 4.5 buyugum 9 peki benim bebek kesede sagami solami yakin saga yakinsa erkek sola yakinda kiz diyorlar karnina koyarsan usg kagidini ...

Hazal ben tam net bebeği göremedim ya o yüzden yorum yapmayayım dedim canım kusura bakma peki sende halsizmisin hep bi uzanma isteği var çok yorgun hissediyorum kendimi

Hazal ben tam net bebeği göremedim ya o yüzden yorum yapmayayım dedim canım kusura bakma peki sende halsizmisin hep bi uzanma isteği var çok yorgun hissediyorum kendimi
Dr bebegi isaretlemis ama goremedinmi arti var her iki ucda....evet cok halsizim tansiyonum cok dusuk hic yurumek is yapmak istemiyorum telefonda konusurken sen hastamisin diyorlar kotuyum yani migdemde hic iyi degil...

Dr bebegi isaretlemis ama goremedinmi arti var her iki ucda....evet cok halsizim tansiyonum cok dusuk hic yurumek is yapmak istemiyorum telefonda konusurken sen hastamisin diyorlar kotuyum yani migdemde hic iyi degil...
Canım sen ıdrar testıylemı ogrenmıstın gebelıgı

Kızlar hamıle olan arkadaslar gebelık testını evdemı yaptınız kandamı cıktı. Evde yaptıysanız adetınız baslamadanmı yoksa adet gecıkıncemı cıktı

Kızlar hamıle olan arkadaslar gebelık testını evdemı yaptınız kandamı cıktı. Evde yaptıysanız adetınız baslamadanmı yoksa adet gecıkıncemı cıktı

Dorti günaydın canım benim hamileliğim kazayla oldu 3 gün adetim geçikince idrar testi aldım evde yaptım direk pozitif doktorun hesaplamasına göre yumurtlama döneminde tutmuş bakalım artık rabbim hepimizin sesini duysun inşallah

Dorti günaydın canım benim hamileliğim kazayla oldu 3 gün adetim geçikince idrar testi aldım evde yaptım direk pozitif doktorun hesaplamasına göre yumurtlama döneminde tutmuş bakalım artık rabbim hepimizin sesini duysun inşallah
Hayırlı olsun canım. Ben artık cocuk defterını kapattım. Cunku psıkolojım bozuldu artık. Ikı cocugum var rabbım onlara uzun ömur versın. Insallah sende ıstedıgıne kavusursun canım. ❤️

Kızlar artık ben bu cocuk defterını kapattım. Psıkolojım bozuluyor. Cok üzülüyorum. Rabbım ne nasp. Ederse o olur. Hayırlısı olsun. Ben artık deneme falanda yapmayacagım. Her seferınde kendımı yuzde yuz hsmıle sanıyorum. Psıkolojım ıyıcebozuldu

4 hafta oldu parca düsmedi ölücem artik kan görmekten gina geldi duphaston verdi kanamayi durdurmak
icin sonra adet olucm 3. gunu gidicem rahim filmi ile beraber parcayida alacaklar
Gurbetgüzeli seni senelerdir takip ediyorum.kendine çok eziyet ediyosun düşükler seni mahfetti .3. Tane sağlıklı çocuğun var şükür.artık biraz oluruna bıraksan rahmını dinlendirsen.bana sananede diyebilirsin ama gerçekten çektiğin eziyete üzülüyorum.

reglım gelmeden 5 gun once ovulasyon testınde gordum canım, ertesı gunde hamılelık testıyle anladım. sonrada kan verdım orda cıktı

selam kıslar, eşim dun sperm testi yaptırdı sonucları hakkında bilgisi olan var mı? dr a pazartesı gideceğiz, tesekkurler sımdıden

Eklentiler

• SPERM1.png
    SPERM1.png
    212,6 KB · Görüntüleme: 46
  • SPERM2.png
    SPERM2.png
    117,9 KB · Görüntüleme: 77
Kizlar benim usg kagidina yorum yapan yokmu gormedinizmi yoksa bebegi ? Selver ekle bakariz yorum yapariz demistin nerdesin yoksun 2 gundur!

Geri silmek istiyorum bakin alinti yapmassaniz sevinirim peki silinirmi yuklendikten sonra biliyomusunuz
canım kese yuvarlar değil. benim kızımın kesesi yusyuvarlaktı :) içinde bebek de belli ama neresi kafası neresi poposu belli olmadığı için sağa doğru sola doğru mu anlamadım. bebek de kesenin ortasında şimdilikçe bi yorum yapılacak gibi değil sanırım. ama kesen yuvarlak değil ;) gönlündekine bi adım yaklaştın.

Back