- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #64.801
canım kısmetinde bu varmış :) uzun süredir araştırıyorum ben de. yöntem deneyip erkek bebeği olan var olmayan var 2 kız anneleriyle konuşa konuşa erkek bebekten vazgeçtim şimdi. artık öylesine çok tutkulu istemiyorum erkek bebeği. kız bebeklere sempatim arttı. kızıma baka baka doyamıyorum. kızımı 22 yaşında doğurdum. gelecekte arkadaş gibi olucaz. şimdi 24 yaşında bi tane daha yapsam ve kız olsa hiç de fena olmaz sanki. 3 arkadaş olmak tatlı geliyor şuan. sanırım ben de artık 2. yi kız istiyorum. erkek olursa da burulucam galiba. 3. bebeği erkek olarak çalışırım sanırım. bence şanslısın canım tadını çıkar. gelecekte 3ünüz birlikte mutfakta yemek yaparsınız, birlikte alışverişe çıkarsınız, dertleşirsiniz, gülüşürsünüz, eviniz daima tertemiz olur vs vs :)teşekkür ederim,Amin. Hergün ph ölçtüm, karbonatlı su içtim. Ayrıca vajinal duş yaptım. Olmayınca olmuyor.insan her yöntemi deneyince kesin gözüyle bakıyor. Keşke kazayla olsaydı, daha çabuk alışırdım kızıma. Şimdi alıştım. Kızlarımla bir hayat hayal ediyorum, alışveriş yapıyorum. Sağlıkla gelmesi için dua ediyorum. Şimdiki aklım olsa sadece dua ederdim.