- 26 Ocak 2023
- 784
- 2.316
- 33
Allah yardımcın olsun.Günaydın arkadaşlar. Yorumlarınızı tek tek okudum. Çoğunda hemfikiriz. Bana yapılan büyük haksızlık ve iyi niyetim suistimal edildi yıllarca farkındayım. Bu borcu ödeyemeyecek durumda olabilirdik, ya da ben ne halin varsa gör harcarken yoktum öderken de yokum diyebilirdim haklısınız. Boşanıp gitmeyi de düşündüm ki ailemin kapısı bana her zaman açık biliyorum ortada kalmazdım. Ama eşim bu borcu mümkün değil tek başına ödeyemezdi, anne-babasının zaten durumu yok zar zor geçiniyorlar. Kardeşi de evli ve tek maaş giriyor evlerine.
İşin sonu gerçekten çok üzücü sonuçlar doğurabilirdi, oğlumun babasını ve babaannesini-dedesini, amcasını o durumda görmesini ya da ileride bunu öğrenmesini istemedim. Hak ettiği baba profili bu değil çünkü, okuluna derslerine çok düşkün ve tıp okumak istiyor. Onun okulundan ayrılmasını, düzeninin bozulmasını göze alamadım. Önümüzdeki yıl dershaneye başlayacak, dershane kaydını yaptırıp ödemesine bile başlamıştım.
Gerçekten çok sıkıntılı bir dönem, keşke böyle olmasaydı. Hiç beklemediğim bir süreç oldu benim için, faydan yok zararın bari olmasın durumundaydım ama böyle oldu maalesef. Bendeki bütün haklarını tüketti bunu yaparak. Ona olan muhabbetim eskisi gibi olmayacak biliyorum, böyle yaşamakta çok zor benim için ama en azından çocuk büyüyene kadar bu ilişikiyi devam ettirmem lazım. Bu süreci değerlendirip telafi etmek onun elinde artık, ister pişman olup gerekeni yapar, isterse de yine rahat durmaz ve abuk subuk işlere kalkışır.
Açıklamaya borç yazmayı ve eşine asla güvenmemeyi unutma.