• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Kanama sruo hala Hala parca var 3. hafta bitti hastane haftya gel gitmesse kürtaj edelim dedi
Kinderwunsch bebebk yapma klinigine gittim ordaki dr
Duphaston verdi kani durduralim ilac bitince adet olcn
Dedi o zaman gel kana bakalim defi sart olursa kprtajka beraber histesroskopi yapalim defi iste bole
Ilk adimi attik asama asama gideriz duruma gore perde varsa amaliyat ederiz degi

Kanama sruo hala Hala parca var 3. hafta bitti hastane haftya gel gitmesse kürtaj edelim dedi
Dedi o zaman gel kana bakalim defi sart olursa kprtajka beraber histesroskopi yapalim defi iste bole
Ilk adimi attik asama asama gideriz duruma gore perde varsa amaliyat ederiz degi

Canım inşallah hakkında hayırlıdı olsun. Allah yardımcın olsun

Çok geçmiş olsun canım moralini yüksek tut sağlıklı bi gebelik değilmiş demekki.böyle diyorum ama aynı durumda olsam mahvolurdum herhalde

Arkadaşlar dün dr,a gittim... Doçent diye araştırma hastanesinde 1 buçuk yıldır ki kısaca hikayemi anlattım,,, gebelik istiyorum fakat 3 de düşüğüm oldu dedim. Çocuğun varmı deyince bende 3 tane var dedim. Hadsiz dr byn benimle alay etti, niye istiyorsunki 3 tane varmış dedi. Alay etti. Evet çok istiyorum dedim. İlk çocukmuş gibi istiyorum dedim. Ve sustu..aslında belki eşime ve bana takviye tavsiye eder diye gittim fakat bana folbiol iç dedi sadece.. Başka bir şeyede gerek yok dedi ve yaş faktöründen dolayı tembellik zayıflık olabilir dedi.. . Bana endokrine gitmemi önerdi şekerim hep sınır olurdu... Ondan şüphelendi, arkadaşlar bir de eşimde hipoglisemi rahatsızlığı var( düşen şeker). Gerçi ayarlayıcı hap İçmesi gerek fakat eşim içmiyor hap içmeyi hiç sevmez tatlı yiyecekler le kendine ayar çekiyor dicem oki. Onunda bu rahatsızlığı sperm kalitesini düşürüyor olabilirmi, çünkü geçen ay döllenme oldu kalitesiz olduğu için rahme tutunamamıştı,,, bir önceki tutunmuştu kalbi atmamıştı daha öncekide hep lekelenme oluyordu zaten 16 haftalık düşük olmuştu... Rabbim acaba 4. Yavruyu bana yazmamışmı kimbilir. Hakkımda hayırlısı olsun.

Daha Erken kesin sonuç çıkmaz Canım... bende geçen ay günüme seninki kadar varken test yapmıştım her zamanki gibi negatif çıkmış tı tam adet günümde idrar testi pozitif çıkınca şok olmuştum,,,,
Canım sen hiç belırtı yasamışmıydın ozaman. Kasıklarda agrı halsızlık falan. Hiçbişey hissetmişmiydın

Sen ne yaptın deneme oldumu yıne.
Hayır olmadı Canım... Eşim burda değildi Eylülde ya kısmet... Diyeti de bozuk diyebiliriz... Takviyede eşime 1 aydır vermedim... Akşam sabah adet olucam beklemedeyim... Rabbim gönlümdekini sağlıklı sihatli hayırlısını nasip eder bana İnşanlahhh... Bende 39 yaşındayım o yüzden çok heyecanlıyım...

D dorti ne yaptın canım kan testi çıkmaz daha.benim karın ağrım 2 gündür yoktu bugün yine başladı.hayırlısı hakkımızda
Bende adet sancısı cok var Sanırım ben adet olacagım. Ama ben bu ay kısmetse adetım bıter bıtmez denemelere baslayacagım. Gnjj gıbı bır gun yada ıkı gun arayla deneme düşünüyorum. Sen ne yaptın canım.

Hayır olmadı Canım... Eşim burda değildi Eylülde ya kısmet... Diyeti de bozuk diyebiliriz... Takviyede eşime 1 aydır vermedim... Akşam sabah adet olucam beklemedeyim... Rabbim gönlümdekini sağlıklı sihatli hayırlısını nasip eder bana İnşanlahhh... Bende 39 yaşındayım o yüzden çok heyecanlıyım...
Ben yıne bu ay cok kesin hamılelık belırtısı yasadım. Yani bukadar kesın belırtıler olması hayret edıcı bişey. Ama adet sancılarım var. Zaten üç gun yada dort gune adet olurum

Back