• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

5.8.12.14.gün oldu bi dahada olmadı 20.gündeyim.eşim şehir dışında ctsi gelcek.14.gün yum çatladı.beyaz akıntım da var ama zaten her ay oluyodu bende o.sanki bu ay fazla yada daha çok dikkatli bakar oldum bilmiyorum ki.
İnşallah hamılesındır canım. Adet tarıhı ne zaman senın. Benım 8 Eylul görunuyor bır degısıklık olmassa

Ben bu ayda hamile olmadığıma ininmaya başladım adet ağrım çoğaldı.adetten 1 hafta önce başlar zaten hep.hem karbonarit testi yaptım yine köpürmedi

Selam kizlar doktora gittim bugun 6 hafta 4 gunluk bebek fakat 3 gun eksik cikti usg de tekrar haftaya gel bakalim dedi niye olabilir sizce 30 temmuzdu deneme dedim anca dedim doktora oda pek bisey demedi sat 16 temmuz deneme 30 temmuz dedigim icin kesin konusuyosunuz onun icin birsey diyemiyorum ama yine gel bakalim dedi...

Selam kizlar doktora gittim bugun 6 hafta 4 gunluk bebek fakat 3 gun eksik cikti usg de tekrar haftaya gel bakalim dedi niye olabilir sizce 30 temmuzdu deneme dedim anca dedim doktora oda pek bisey demedi sat 16 temmuz deneme 30 temmuz dedigim icin kesin konusuyosunuz onun icin birsey diyemiyorum ama yine gel bakalim dedi...
Kalp atışlarını duydun degılmı canım

Hazal günaydın canım bende geçen hafta gittim banada bebek 6 haftalık dedi ama ben kalp atışını duymadım henüz doktor bazen 7 ve 8 haftada kalp atışlarını duyarız dedi yani endişelenme bu normaldir dedi peki senin kesen yuvarlak mıydı benim ne sağda ne soldaydı tam ortadaydı seninki eksik çıkmış diyosun ama bazen doktorlar yanlış hesap yapabiliyorlar endişelenme sen deneme yaptığın günü biliyorsun zaten Allah gönlümüze göre nasiip eder inşallah ve burda isteyen bütün arkadaşların gönlündeki olur

Hazal günaydın canım bende geçen hafta gittim banada bebek 6 haftalık dedi ama ben kalp atışını duymadım henüz doktor bazen 7 ve 8 haftada kalp atışlarını duyarız dedi yani endişelenme bu normaldir dedi peki senin kesen yuvarlak mıydı benim ne sağda ne soldaydı tam ortadaydı seninki eksik çıkmış diyosun ama bazen doktorlar yanlış hesap yapabiliyorlar endişelenme sen deneme yaptığın günü biliyorsun zaten Allah gönlümüze göre nasiip eder inşallah ve burda isteyen bütün arkadaşların gönlündeki olur
sağol canım Allah gönlümüzdekini verir inşallah. ben kalp atışlarını gördüm. bebek karınımın ortasında sağda yada solda değil ilgimi çeken o oldu usg ye karnımın ortasına koydu dr sordum karnımın ortasındamı evet dedi kese de yuvarlak değil yuvarlakmı olması lazım? bebek kesenin de ortasında sanki sagada yakın gibi duruyor kagıdı karnıma koyduğumda buraya atsakmı arkadaslar yorum yapar belki ...

sağol canım Allah gönlümüzdekini verir inşallah. ben kalp atışlarını gördüm. bebek karınımın ortasında sağda yada solda değil ilgimi çeken o oldu usg ye karnımın ortasına koydu dr sordum karnımın ortasındamı evet dedi kese de yuvarlak değil yuvarlakmı olması lazım? bebek kesenin de ortasında sanki sagada yakın gibi duruyor kagıdı karnıma koyduğumda buraya atsakmı arkadaslar yorum yapar belki ...
Hazal at bakalım fotoyu bakalım benimkinin haftaya çıkar fotosu bende atarım

Arkadaşlar dün dr,a gittim... Doçent diye araştırma hastanesinde 1 buçuk yıldır ki kısaca hikayemi anlattım,,, gebelik istiyorum fakat 3 de düşüğüm oldu dedim. Çocuğun varmı deyince bende 3 tane var dedim. Hadsiz dr byn benimle alay etti, niye istiyorsunki 3 tane varmış dedi. Alay etti. Evet çok istiyorum dedim. İlk çocukmuş gibi istiyorum dedim. Ve sustu..aslında belki eşime ve bana takviye tavsiye eder diye gittim fakat bana folbiol iç dedi sadece.. Başka bir şeyede gerek yok dedi ve yaş faktöründen dolayı tembellik zayıflık olabilir dedi.. . Bana endokrine gitmemi önerdi şekerim hep sınır olurdu... Ondan şüphelendi, arkadaşlar bir de eşimde hipoglisemi rahatsızlığı var( düşen şeker). Gerçi ayarlayıcı hap İçmesi gerek fakat eşim içmiyor hap içmeyi hiç sevmez tatlı yiyecekler le kendine ayar çekiyor dicem oki. Onunda bu rahatsızlığı sperm kalitesini düşürüyor olabilirmi, çünkü geçen ay döllenme oldu kalitesiz olduğu için rahme tutunamamıştı,,, bir önceki tutunmuştu kalbi atmamıştı daha öncekide hep lekelenme oluyordu zaten 16 haftalık düşük olmuştu... Rabbim acaba 4. Yavruyu bana yazmamışmı kimbilir. Hakkımda hayırlısı olsun.
bnm de 3 cocugum var 5 dusugum var kizim deli gibi istio napiyim bn simdi

4 hafta oldu parca düsmedi ölücem artik kan görmekten gina geldi duphaston verdi kanamayi durdurmak
icin sonra adet olucm 3. gunu gidicem rahim filmi ile beraber parcayida alacaklar

Geri silmek istiyorum bakin alinti yapmassaniz sevinirim peki silinirmi yuklendikten sonra biliyomusunuz

Eklentiler

• 20150903_170429.jpg
    20150903_170429.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 96
Back