Arkadaşlar dün dr,a gittim... Doçent diye araştırma hastanesinde 1 buçuk yıldır ki kısaca hikayemi anlattım,,, gebelik istiyorum fakat 3 de düşüğüm oldu dedim. Çocuğun varmı deyince bende 3 tane var dedim. Hadsiz dr byn benimle alay etti, niye istiyorsunki 3 tane varmış dedi. Alay etti. Evet çok istiyorum dedim. İlk çocukmuş gibi istiyorum dedim. Ve sustu..aslında belki eşime ve bana takviye tavsiye eder diye gittim fakat bana folbiol iç dedi sadece.. Başka bir şeyede gerek yok dedi ve yaş faktöründen dolayı tembellik zayıflık olabilir dedi.. . Bana endokrine gitmemi önerdi şekerim hep sınır olurdu... Ondan şüphelendi, arkadaşlar bir de eşimde hipoglisemi rahatsızlığı var( düşen şeker). Gerçi ayarlayıcı hap İçmesi gerek fakat eşim içmiyor hap içmeyi hiç sevmez tatlı yiyecekler le kendine ayar çekiyor dicem oki. Onunda bu rahatsızlığı sperm kalitesini düşürüyor olabilirmi, çünkü geçen ay döllenme oldu kalitesiz olduğu için rahme tutunamamıştı,,, bir önceki tutunmuştu kalbi atmamıştı daha öncekide hep lekelenme oluyordu zaten 16 haftalık düşük olmuştu... Rabbim acaba 4. Yavruyu bana yazmamışmı kimbilir. Hakkımda hayırlısı olsun.