Aynı dert bende de var. Kaynanayla aram iyi değil hiç sevmiyorum. Sevmeyeceğim rahatsız oluyorum aşırı arsız ve yüzsüz. Eşim annesinden ayrı büyümüş pek iletişimleri yoktu. Tartıştık sürekli şaka olarak laf sokar. Evine gelir ben daha onun doğru düzgün 1 sofrasına oturmuş değilim 5 yıldır buna rağmen yaptığın yemeği eleştirir. Sonra öğren diyeeee ay ben kötü niyetle demediiiim ayyy sen çok alıngaaaansıııınnnn der. Evime öyle kafasına göre gelemez artık. Açık açık eşim söyledi huzur bırakmayacaksan ağzını tutmayacaksan gelme diye küstü sanıyordum geçen aradı geleyim dedi. Öyle bi yüzsüzlük var
ilk hamileliğimde düşük yaşadım denize girdin vs dedi. Ya sabır dedim. Şimdi daha bilmiyor ama biliyorum torunu bahane edecek görmek isteyecek. Böyle onlar kızıyla kedi köpek dalaşır birbirlerine küfür edip dururlar. 1 gün sonra barışırlar. Diğer gelini de sürekli azarlar. Gelini ona rağmen gider kaynanaya temizlik yapar. Benden de onu bekliyor. Ağzından çıkanı kulağı duymuyor boşanmayı bile düşündürtüyor. Umarım doğum olunca yumuşamam yüz vermem. Bir de başka torunu da olmayacak muhtemelen tek torun olacak. Dolmuşum