Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 6+2 deyim kalp atışı duyulmadı haftaya gel olmazsa kürtaj dedi on gün önce gitmiştim kontrole 11 mm di bugün 15 mm çok az büyümüş kese on güne göre
Durumunuz nedir bende aynı durumdayım bir hafta geriden geliyorum kesem çok az gelişiyor 6+3 bebeğe göre adete göre 7+2 Bebek var kalp atışı yok cuma günü gel dedi kalp atışı yoksa düşük olur dedi normalde kese günde 1mm artması gerekirken haftada 2 mm artıyor ne yapacağım bilmiyorum araştırıyorum hiçbirşey bulamıyorum
Yok artık yani, doktor mu dedi, canım benim hep bir hafta geriden geliyordu mesela sata göre 7 haftalıkda ultrason 6 hafta idi. Bence sen başka doktora git canım
Yok artık yani, doktor mu dedi, canım benim hep bir hafta geriden geliyordu mesela sata göre 7 haftalıkda ultrason 6 hafta idi. Bence sen başka doktora git canım
Benim kendi doktorum geç döllenme olmuştur korkacak bişey yok haftaya gel gelişimini kontrol edelim dedi. Bugün perinatolog detaylıda bu şekilde söyledi, korkuttu baya. Baş çevresi ve kilosu 1 hafta geride gelişim geriliği dedi resmen yıkıldım.