- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.821
Ayın sekızınde beklıyorum canım adetımıKacgun var Hastalanmana Brnim gunum gectigi halde degerim,düşük cikmisti dr deger yukselmesi lazim dedi 1 hafta sonra çağırdı hayirlisi olsun
Kanama sruo hala Hala parca var 3. hafta bitti hastane haftya gel gitmesse kürtaj edelim dedi
Kinderwunsch bebebk yapma klinigine gittim ordaki dr
Duphaston verdi kani durduralim ilac bitince adet olcn
Dedi o zaman gel kana bakalim defi sart olursa kprtajka beraber histesroskopi yapalim defi iste bole
Ilk adimi attik asama asama gideriz duruma gore perde varsa amaliyat ederiz degi
Canım inşallah hakkında hayırlıdı olsun. Allah yardımcın olsunKanama sruo hala Hala parca var 3. hafta bitti hastane haftya gel gitmesse kürtaj edelim dedi
Dedi o zaman gel kana bakalim defi sart olursa kprtajka beraber histesroskopi yapalim defi iste bole
Ilk adimi attik asama asama gideriz duruma gore perde varsa amaliyat ederiz degi
Haftaya salı baslar degışiklik olmassa yıne. Yedı gun varKacgun var Hastalanmana Brnim gunum gectigi halde degerim,düşük cikmisti dr deger yukselmesi lazim dedi 1 hafta sonra çağırdı hayirlisi olsun
Çok geçmiş olsun canım moralini yüksek tut sağlıklı bi gebelik değilmiş demekki.böyle diyorum ama aynı durumda olsam mahvolurdum herhaldeKanama sruo hala Hala parca var 3. hafta bitti hastane haftya gel gitmesse kürtaj edelim dedi
Rabbim yardımcın olsun...
Daha Erken kesin sonuç çıkmaz Canım... bende geçen ay günüme seninki kadar varken test yapmıştım her zamanki gibi negatif çıkmış tı tam adet günümde idrar testi pozitif çıkınca şok olmuştum,,,,Kan testı yaptırdım cıkmadı
Canım sen hiç belırtı yasamışmıydın ozaman. Kasıklarda agrı halsızlık falan. Hiçbişey hissetmişmiydınDaha Erken kesin sonuç çıkmaz Canım... bende geçen ay günüme seninki kadar varken test yapmıştım her zamanki gibi negatif çıkmış tı tam adet günümde idrar testi pozitif çıkınca şok olmuştum,,,,
Sen ne yaptın deneme oldumu yıne.Daha Erken kesin sonuç çıkmaz Canım... bende geçen ay günüme seninki kadar varken test yapmıştım her zamanki gibi negatif çıkmış tı tam adet günümde idrar testi pozitif çıkınca şok olmuştum,,,,
Bende en çok canım. Belimden başlayan adet sancısı gibi sancım oluyordu ...Canım sen hiç belırtı yasamışmıydın ozaman. Kasıklarda agrı halsızlık falan. Hiçbişey hissetmişmiydın
Hayır olmadı Canım... Eşim burda değildi Eylülde ya kısmet... Diyeti de bozuk diyebiliriz... Takviyede eşime 1 aydır vermedim... Akşam sabah adet olucam beklemedeyim... Rabbim gönlümdekini sağlıklı sihatli hayırlısını nasip eder bana İnşanlahhh... Bende 39 yaşındayım o yüzden çok heyecanlıyım...Sen ne yaptın deneme oldumu yıne.
Bende adet sancısı cok var Sanırım ben adet olacagım. Ama ben bu ay kısmetse adetım bıter bıtmez denemelere baslayacagım. Gnjj gıbı bır gun yada ıkı gun arayla deneme düşünüyorum. Sen ne yaptın canım.
Ben yıne bu ay cok kesin hamılelık belırtısı yasadım. Yani bukadar kesın belırtıler olması hayret edıcı bişey. Ama adet sancılarım var. Zaten üç gun yada dort gune adet olurumHayır olmadı Canım... Eşim burda değildi Eylülde ya kısmet... Diyeti de bozuk diyebiliriz... Takviyede eşime 1 aydır vermedim... Akşam sabah adet olucam beklemedeyim... Rabbim gönlümdekini sağlıklı sihatli hayırlısını nasip eder bana İnşanlahhh... Bende 39 yaşındayım o yüzden çok heyecanlıyım...
5.8.12.14.gün oldu bi dahada olmadı 20.gündeyim.eşim şehir dışında ctsi gelcek.14.gün yum çatladı.beyaz akıntım da var ama zaten her ay oluyodu bende o.sanki bu ay fazla yada daha çok dikkatli bakar oldum bilmiyorum ki.Sen kac deneme yapmıştın canım bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?