şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

olabilir bilmiyorum ben tüp bebek tedavisindeyken transferimin olduğu gün bana banyo yapmayın bugün demişlerdi.ne bilim bunu da söyleyen doktor olduğu için bildikleri birşey vardır elbet diye düşünmüştüm..ama sonuçta tutacağı varsa tutar gerçekten de...ama en azından duşun çok sıcak olmamasına bir de vajinal duş olmamasına özen gösterin derim ben..gerisi Allah'a kalmış elbette..

canım zaten vajinal duş saglıklı deyilmiş doktorum demişti yüzeysel temizlenin fazla sabunla felanda yıkamak zararlı demişti

canım birazdaha bekle olmazsan bir test yaptır benim günüm hiç geçmez ya 3 gün yada 2 gün önce olurum

evet öyle yapıcam cumartesiye kadar olmazsam bir idrar testi yaparım..ama olurum gibime geliyor..ne biliyim hiç hamile olduğumu hissetmiyorum..mesela hamileliğimde daha test sonucunu öğrenmeden sol kasığıma bıçak saplanır gibi sancı giriyordu..sanırım bu bütün hamilelerde oluyor..bende yok mesela bu sefer o sancı..sol göğsüme girdi dün akşam boyunca bıçak saplanır gibi sancı ama onun konumuzla alakası yok herhalde :)

ama canım her hamileleikde farklı oluyor kimi hiç bir şey hissetmiyor oda var ozaman benimde kasıklarım ağrımadı ama göğsüm agrıdı mesela

ama canım her hamileleikde farklı oluyor kimi hiç bir şey hissetmiyor oda var ozaman benimde kasıklarım ağrımadı ama göğsüm agrıdı mesela

yapma ya kasık ağrısı herkeste oluyor diye biliyordum ben...benim göğüslerde de bişey yok..dediğim gibi sadece dün akşam boyunca sol göğsüm çok sancıdı böyle bıçak saplıyorlar gibi bugün o da yok..aman birkaç güne belli olur zaten anya konya bakalım hayırlısı :)

evet canım kimi hepsini yaşıyor kimi hiç birşey hekezde farklı ve her hamilelikde belirti yaşıyosun bakıyosun bişey yok bazıları adet bile görüyo hamileligi esnasında

ben bilmiyordum cnım ev temizledi agır kaldırdım birde antibiyotik alıyordum umudum yoktuki lekelenmem oldu 13 gün önce adetime sancılandım üşüttüm dedim kendi kendime işe gelecem gelemdim hemen doktoruma gittik orda ögrendim düşük yapıyosun dedi ilaç verdi 1 hafta yattım ama durmadı

ben bilmiyordum cnım ev temizledi agır kaldırdım birde antibiyotik alıyordum umudum yoktuki lekelenmem oldu 13 gün önce adetime sancılandım üşüttüm dedim kendi kendime işe gelecem gelemdim hemen doktoruma gittik orda ögrendim düşük yapıyosun dedi ilaç verdi 1 hafta yattım ama durmadı

hadi ya neyse aman sorun yokmuş ya kendiliğinden kalmışsın en azından yine olur merak etme en azından hamile kalabildiğini öğrenmişsin..bir kere olursa gerisi kolay diyorlar ama bakalım inşallah öyledir de en kısa zamanda kalırsın..çok geçti mi üzerinden ?

eylül 23 de yaptım canım bu ayla 4 ay olacak evet herkez öyle diyor düşüğün arkası gelir içerde olur diye ben çok şok oldum inanamadım okdar tedavi ugraşmalar fayda etmedi.doktorumda bu mucize dedi herkez şaşkındı.ama eşimi bir görecektin yere göye sıgmamıştı baba oluyorum diye.onunda ümidi yoktu biliyordu olmayacagını

eylül 23 de yaptım canım bu ayla 4 ay olacak evet herkez öyle diyor düşüğün arkası gelir içerde olur diye ben çok şok oldum inanamadım okdar tedavi ugraşmalar fayda etmedi.doktorumda bu mucize dedi herkez şaşkındı.ama eşimi bir görecektin yere göye sıgmamıştı baba oluyorum diye.onunda ümidi yoktu biliyordu olmayacagını

olur olur mucizeler bitmez..hem anladığım kadarıyla sorununuz da yok..elbet olacak sadece sabır..ben 5.tedavide buldum kuzumu senin bunlara gerek kalkmadan olacak bak görürsün..

nesrincim düşüğünü biraz daha ayrıntılı anlatır mısın?

canım 3 gün lekelenmem geldi örneğin hafifi akıntı gibi olup sonra olmuyordu 3 günün sonrası karnım özellikle blim ve göbeğim felaket şekilde ağrıdı belimden yatamıyor oturamıyordum o derece yani.doktordan sonra yattım o akşamı kanamam oldu kanama başladıktan 3 gün sonra bir sancı dogrulamadım bile tuvalete gitim o an düştü içimden sıyrılıp indi

unuttum bel ağrısını 1 ay çektim otururken yatarken ayakta kopuyodu ha birde kusma oldu bende düşük esnasında

Back
X