şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Uzun zamandır deneyen, isteyen herkes Şubat itibariyle kavuşsun bebişine inş :emir_bebek:

sağlıkla huzurla gelsinler birer birer :nazar:

yeni denemeye başlayanlarında hoooop diye oluversin :32:

bide o şans artık banada gülüversin :53:

bu arada hayırlı olsun topiğin şekerim..

28 günde bir görüyorum canım.evet doktor demişti bana kadından kadına deyişirmiş yumurtlama hatta adet zamanı yumurta oluşmaya başlayanlar oluyormuş.işi şansa bırakmadık adet bitti gün aşırı çalışmalara başladık.cuma akşamı hiç kalkmayacam öyle yatacam cumartesi pazarda devam çalışmaya allahtan umut kesilmez.ha birde eşinize türk kahvesi içirin ilişkiden önce spermleri uyarıyormuş :))

ben folik asit zinco ve coraspin kullanıyorum.kan pıhtılaşması olduğu için.hergün 1 fındık 1badem 1 ceviz yiyorum doğal folik asit varmış onlarda da..inşallah hayırlı sağlık bebişleriniz olsun arkadaşlar ben 21 ocakta hamilelik testi yapıcam lütfen dua edin...

Uzun zamandır deneyen, isteyen herkes Şubat itibariyle kavuşsun bebişine inş :emir_bebek:

tşkler canım hoş geldin

ben folik asit zinco ve coraspin kullanıyorum.kan pıhtılaşması olduğu için.hergün 1 fındık 1badem 1 ceviz yiyorum doğal folik asit varmış onlarda da..inşallah hayırlı sağlık bebişleriniz olsun arkadaşlar ben 21 ocakta hamilelik testi yapıcam lütfen dua edin...

inşallah canımmm. inş bebek bebek haberini alırız.

28 günde bir görüyorum canım.evet doktor demişti bana kadından kadına deyişirmiş yumurtlama hatta adet zamanı yumurta oluşmaya başlayanlar oluyormuş.işi şansa bırakmadık adet bitti gün aşırı çalışmalara başladık.cuma akşamı hiç kalkmayacam öyle yatacam cumartesi pazarda devam çalışmaya allahtan umut kesilmez.ha birde eşinize türk kahvesi içirin ilişkiden önce spermleri uyarıyormuş :))

hee tmm o zaman..bu arada her gün yapmayın kız gün aşırı yapın spermlerin kalitesi ve sayısı azalıyormuş her gün yapınca..cuma cumartesi pazar dedin de ondan diyorum..dün yaptıysanız yarın yapın bi de cumartesi yaparsınız...

hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız...

aaaa çok ilginç hemen bugün denicem:D

topiğimize hoş geldiin inşallah uğur getirir sana da...

hafta içi yatamıyorum ay iş olmasa yatarımda zaten eve git yemek yap ye otrtalıgı topla çay derken gecenin bir vakti oluyor.pis pisde duramıyorum kendim,i kötü hissediyorum çocuk içinde olsa aman verecek olan allahım veriri deyip dogru banyoya koşuyorum :)))

hafta içi yatamıyorum ay iş olmasa yatarımda zaten eve git yemek yap ye otrtalıgı topla çay derken gecenin bir vakti oluyor.pis pisde duramıyorum kendim,i kötü hissediyorum çocuk içinde olsa aman verecek olan allahım veriri deyip dogru banyoya koşuyorum :)))

yok ya sakın banyo yapma napıyosun sen..bütün spermleri öldürüyor aman diyim boşver

hamile kalınca terk etmek unutmak yok ama :)) arkadaşlıgımız devam etsin her konuda inşallah

valla benden yana korkun olmasın hala tüp bebek topiğindeki arkadaşlarımla yazışıyorum onları bırakamadım bak 3 sene geçti aradan hala gidip oraya yazıyorum..halbuki bir sürü topik var çocuğumu büyütürken falan başlıklı hiçbirine bakmıyorum bile nedense..o kadar bütünleşmişim ki tedavilerle tüp bebekle hala çocuğumun olduğunun farkında değilmiş gibi o topikte yazışıyorum düşün :))

Back
X