şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

millet birkere yatmayla hamile kalıyo biz ayaklarımızı tavanada assak nafile anlamıyorum geçenlerde bir konu okudum erkek arkadaşıyla birkere olmuş hamileymiş kürtaj düşünüyo ailesine nasıl açıklayacagını düşünüyo.demekki atalar boşa dememiş sakınan göze çöp batarmış diye bizdemi sakınsak

he ya doğru diyosun bende diyodum geçen gün tecavüze uğrayıp hamile kalan bir sürü insan var diye..acaba bi de o şekli mi denesek :))) töbe töbeeee insanın aklına neler geliyo :)

millet birkere yatmayla hamile kalıyo biz ayaklarımızı tavanada assak nafile anlamıyorum geçenlerde bir konu okudum erkek arkadaşıyla birkere olmuş hamileymiş kürtaj düşünüyo ailesine nasıl açıklayacagını düşünüyo.demekki atalar boşa dememiş sakınan göze çöp batarmış diye bizdemi sakınsak

herşeyde geçerli bu malesef ki... :47:

çok istiyoruz ondan olmuyo ama sakınmak nasıl olcak acep? ben aklımdan atamıyorum da çıkaramıyorum da...yapabileceğimide sanmıyorum :1:

herşeyde geçerli bu malesef ki... :47:

çok istiyoruz ondan olmuyo ama sakınmak nasıl olcak acep? ben aklımdan atamıyorum da çıkaramıyorum da...yapabileceğimide sanmıyorum :1:

hayır cnm tam tersi çok isteyeceksin zaten..yürekten istediğin zaman Allah mutlaka veriyor..sanırım biz çok istemeyi beceremiyoruz..aklımızın bir köşesinde mutlaka acabalar belkiler kalıyo olumsuzluklar kalıyor..bak ben buna güzel bir örneğim ben maalesef olumlu düşünmeyi son tedavimde başarabildim..ondan öncesinde o kadar üzülüyordum ki zona bile oldum..o acılar çok kötüydü ondan sonra dedim kendine gel sen kendine ne yapıyorsun böyle diye..silkelendim kendime geldim dua ettim çoook istedim ve en önemlisi bir daha asla olumsuz düşünmedim asla ağzımdan çıkmadı kafamdan silip attım negatife dair ne var ne yoksa ondan sonra mutluluğum geldi bana..o yüzden çok isteyin çoook ama çoook ve yürekten isteyin..Allah mutlaka verecektir..

he ya doğru diyosun bende diyodum geçen gün tecavüze uğrayıp hamile kalan bir sürü insan var diye..acaba bi de o şekli mi denesek :))) töbe töbeeee insanın aklına neler geliyo :)

allahımya güldürdün beni kız deneyelimde nası deneyecez eşlerimeze bu oyunumu oynayalım diyecez

hayır cnm tam tersi çok isteyeceksin zaten..yürekten istediğin zaman Allah mutlaka veriyor..sanırım biz çok istemeyi beceremiyoruz..aklımızın bir köşesinde mutlaka acabalar belkiler kalıyo olumsuzluklar kalıyor..bak ben buna güzel bir örneğim ben maalesef olumlu düşünmeyi son tedavimde başarabildim..ondan öncesinde o kadar üzülüyordum ki zona bile oldum..o acılar çok kötüydü ondan sonra dedim kendine gel sen kendine ne yapıyorsun böyle diye..silkelendim kendime geldim dua ettim çoook istedim ve en önemlisi bir daha asla olumsuz düşünmedim asla ağzımdan çıkmadı kafamdan silip attım negatife dair ne var ne yoksa ondan sonra mutluluğum geldi bana..o yüzden çok isteyin çoook ama çoook ve yürekten isteyin..Allah mutlaka verecektir..

güzel ve örnek bi hikayen var demek ki senin...
ama olaya hiç bu yönden bakmamıştım.. herkes kafandan o düşünceyi at,kendiliğinden olucak derken sen tam aksini söylüyorsun :16:
tabi buda mantıklı.. ama zaten bebek isteyen biri tüm gücüyle istiyordur, en azından ben öyleyim..
neyse kader kısmet.. bakalım bana ne zaman kısmet olucak

ben okdar çok isityorumki kendimden önce eşim için o anki hali gözlerimin önünden gitmiyor o kelimeyi demeyi inşallah nasip eder yarabbim

güzel ve örnek bi hikayen var demek ki senin...
ama olaya hiç bu yönden bakmamıştım.. herkes kafandan o düşünceyi at,kendiliğinden olucak derken sen tam aksini söylüyorsun :16:
tabi buda mantıklı.. ama zaten bebek isteyen biri tüm gücüyle istiyordur, en azından ben öyleyim..
neyse kader kısmet.. bakalım bana ne zaman kısmet olucak

cnm ben tedavi oluyordum..3 aşılama 2 tüp bebek yaptım..sen kendiliğinden hamile kalabiliyorsun evet belki de kafana takmamalısın ama birşeyi çok istediğimizde de onu bütün kalbimizle istememiz bize bütün pozitif enerjiyi getirecektir..bu enerjiyle zaten vücudun mutlu olacak sen mutlu olacaksın huzurlu olacaksın ve böylelikle istediğin şey sana gelecek..ben buna çok inanıyorum..yani düşüncenin gücüne inancım sonsuz..bu sadece bebek için geçerli değil hayatın tüm aşamasında herşeyin önce olumlu tarafını görüp öyle düşünmeliyiz..düşünsene hep negatif düşünen bir insan mı mutludur hep pozitif olan mı ? o yüzden düşüncelerinizi bebeğe odaklayın olacağına inanın ve çok isteyin...benim hikayemin hamile kaldığımdan sonrası da var pozitif düşünceyle zor bir hamileliği nasıl atlattığımı da yazarım bi ara ..

evet sana katılıyorum canım bir yerde okumuştum.hamile kalmak için yapılması gerekenler diye bir yazıda doktor sitesinde yazıyordu.hayal kurun diye gözünüzü kapatın oan hamile oldugunuzu düşünün elinizi karnınıza koyun hissetmeye çalışın diye pozitif olun stresten uzak durun diye bir yazıydı

evet sana katılıyorum canım bir yerde okumuştum.hamile kalmak için yapılması gerekenler diye bir yazıda doktor sitesinde yazıyordu.hayal kurun diye gözünüzü kapatın oan hamile oldugunuzu düşünün elinizi karnınıza koyun hissetmeye çalışın diye pozitif olun stresten uzak durun diye bir yazıydı

süpersin..aynen..

beyin ona göre hormon salgılıyormuş.kadınların hamile kalmasında etliki olan hormon o an harekete gerçiyormuş

merhabalar herkese.
son 7 ay, acaba olcak mı büyük bir heyecanla bekliyorum ama olmuyor =(
arada bir tane de düşük yaşadım, çok üzüldüm, ama kısmet değilmiş dedim.
bu ay yine umutludum ama maalesef, regl oldum yine.
inşallah şubat ayında gerçekleşir isteğim.

acaba bu ay yumurtlama takibi yaptırsam mı diye düşünüyorum. yapan yaptıran var mı? bana yol gösterecek?..

merhaba canım ovulasyon testiyle yumurtlama gününü ögrenebiliyorsun ama ben hiç yapmadım yanlış birşey yazmak istemem arkadaşlar biliyıorlardır

teşekkür ederim canım. ovulasyon testlerini ben de biliyorum ama hiç kullanmadım. bir sefer almaya niyetlendim, ama eczacı vazgeçirdi gibi, pek işe yaramıyolar diye. üstelik hamileydi o sıra eczacı, bir bildiği vardır deyip, almadım ve sanırım o testleri tamamaen aklımdan attım =) doktorda yumurtlama takibinden önce alıp evde mi denesem?? ama sanırım çatlayıp çatlamadığı önemli. onu da evdeki testlerden göremiyoruz?

bende bir ara almaya niyetlendim sonra aman dedim oluruna bırakacam deyip vazgeçtim

günaydın kızlar ben bu sabah adet oldum..nesrin dedim ben sana çoook uzaklardan hafif bir sancım var diye :) neyse kısmet böyleymiş..
bu arada facede dolanan Hz.Osman'ın bir sözüne rastladım sizlerle de paylaşmak istiyrum..tam da dün konuştuğumuz konuyla ilgili yani çok istemekle..şöyle diyor: '' Allah nasip etmeyeceği birşeyi hayal ettirmez '' hayal etmeye devam kızlar...nesrincim senin de dediğin gibi gözlerinizi kapatın ve hamile olduğunuzu hayal edin...

günaydın canım saglık olsun inşallah birdahaki aya kalırsın.güzel sözmüş hayallerimiz gerçek olur inşallah akşam kapadım gözlerimi elim karnımda hayal ederek uyumusum :))

günaydın canım saglık olsun inşallah birdahaki aya kalırsın.güzel sözmüş hayallerimiz gerçek olur inşallah akşam kapadım gözlerimi elim karnımda hayal ederek uyumusum :))

cnm biz eşimle konuştuk biraz ertleyelim dedik bu yaz şöyle güzel bir tatile götürelim kızı dedik sonra bir süre dener olmadı kışa dondurulmuşlarla deneriz dedik..
bu arada çok güzel yapmışsın hayaller güzeldir insanı mutlu eder..ben inanıyorum sen en kısa zamanda kavuşacaksın bebeğine..hatta bu ay olacak gibi geliyor bana :) söylemiştir dersin :)

Back
X