- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi nesrin6868
- #8.521
hatunlar herkese şimdiden iyi geceler,yarın görüşürüz güzel hamiş haberleriyle inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mart ayında hamileliği ümitle bekleyenler topiği aç tatlım.beni de yaz listeye.sayfanın sağ tarafında siyah sexi bi iç çamaşırı var ya ondan da sipariş vereeem bare.çalışmalar marta yoğun olsun bak.
meleklerini martta bekleyen hanımlar, mart ayında hamileliği ümitle bekleyenler topiğine bekleriz
canım ben çok araştırdım.onu tavsiye edenler çok.ve o marka kullanıp hamile kalanlar.clear blue çok gvenilir diyorlar hani şu gülücüklü digital olandan.ama pahalı.istersen ondan da alabilirsin.laboquick i ben kullandım ben de her gün çift çizgi çıkıyor.diyorum ya ;ya test bozuk ya benim çiş bozuk![]()
Hergün mü yumurtluyorsun senEe sağlam değilse almayım barii ne dersin canım?
İşallah şubatta kalırız (m).BAta son 2 gün ama bu stresle bata saatler gibi geliyor,karnimda kelebekler uçuşuyor :S RAbbim işallah mart ayínda bebişlerinize kavuşturur .
Hergün mü yumurtluyorsun senEe sağlam değilse almayım barii ne dersin canım?
ya canım işte ben de onu anlamadım.neyi yanlış yapıyorum acaba?her gn bugün çift çizgi çıkmazsa yarın yapmam artık diyorum.soruyorum millete böyle olan var mı diye.cevap alamadım.20 tane test var.hepsi de bozuk olamaz ya.ben de bi acayiplik var sanırsam.yoksa laboquicki topikten araştırıp buldum.tavsiye etmişlerdi.sen de bi araştır markaları.
açtınızmı topiği ben bulmıyorum ama yaa![]()
ya canım işte ben de onu anlamadım.neyi yanlış yapıyorum acaba?her gn bugün çift çizgi çıkmazsa yarın yapmam artık diyorum.soruyorum millete böyle olan var mı diye.cevap alamadım.20 tane test var.hepsi de bozuk olamaz ya.ben de bi acayiplik var sanırsam.yoksa laboquicki topikten araştırıp buldum.tavsiye etmişlerdi.sen de bi araştır markaları.
Dr.a git, PKOlu olabilirsin :/
Canim hergun ayni koyulukta cift cizgi mi goruyosun sen??bende ayni markayi kullaniyorum ama cok memnunum sadece yumurtlama gununde ayni koyulukta cift cizgi gordum diger gunlerde de cizgi var ama digerine gore silik o da negatif demek zaten
iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım :16![]()
iyi geceler gece kuşum hoşgeldin
hoşbuldum cnmm kimseler yokkkk topikte :44:
eet cnm batlar yaklastı inş tutturmusuzdur bu ay müjdeli haberleri veririzzz..
öbür topiklere cok gitmek yok hee bizm toikte kal regli olsanda gitme baska yereeeee aglarım bk
sende degişiklikler basladı mı cnm
kuzum bazen kimse olmuyor burda öbür topiklere de bakıyoruz halıile,bende belırtı falan yok hiç yani aramıyorum da zaten hastalıkla ugraşmaktan belirti aramaya fırsat kalmadıadet günü gelsin bakalım yani tutmuşmudur bilmiyorum bilıyorsun yumurtlamaya yetişmedı
git tebi bnde gidiyorum geceleri burda kimse olmuyo takılıyorum ama bnm topikim burası
belki sonuna yetişmişsindir cnm yada gec yumurtlamıssındır bilmiyoruz ki Rabbim bilir belkide vr bebek hayırlısı olsun artk yoksada önümüzdeki ay ii calısırsınız bakalım biz degerlendirmeye calıstık bnmde pek belirtim yok dha bekliyorum merakla![]()
öyle canımcım inşallah bizledir mucizelerimiz
Tabloda halen daha durup durmadığıma bile bakmadım...ama merak eden arkadaşlar varsa hamileyim kızlar bilginiz olsun...