- Konu Sahibi nesrin6868
- #8.481
yok canimmm yapmadimm, hic niyyetimde yok, en az 10 gun gecikecek oyleee yapicam insaaaaalh, o zamana kadar gelmezse tabi ((((
Gelmez gelmez allahin izniyle :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canimmm yapmadimm, hic niyyetimde yok, en az 10 gun gecikecek oyleee yapicam insaaaaalh, o zamana kadar gelmezse tabi ((((
Gelmez gelmez allahin izniyle :))))
Kis akin ol adamlarin hepsi oyle, bak benimki du aksam isten gelmisim saat 8de yemek mutfagi topla camasirlari topla as , banyomu yapmisim bunlarin hepsi olurken beyefendi laptop kucaginda televizyok karsisinda kefiy catiyor.. Saclarimi kuruturken bana sesleniyor salondan, bana sprite getirirmisin diye.. Nasil sinir oldum basdim bende cigligi aaa git kendin al yeter diye sustu.. Napcaz ogrencekler zamala.. Sinirlenme sakin olmaya calis bebisinde gorsun annesi huzurlu gelsin sana..
offf ya bu adama sinir oluyorum.insan tabağını,bardağını makinaya koyup gitmez mi yaaa?onu da mı ben yapiim?valla sinirlerim tepemde kesin regl olucam.adamı gırtlaklayasım varrrrrrrrrr.saçını başını yolucam onun.dağınıkkk şey!yaklaşık 15 yıldır regl oluyorum.hala 1 hafta öncesinde herkese ,her şeye sinir oluyorum,gerginlikten suratım 5 karış geziyorum.geldim gidiyorum hala regl sendromunu aşamadım :)) ayyy bebek de yok işte.sinirlilik hiç gebelik belirtisi olur mu yaf?yüzlerce belirti okudum ama gerginlik olduğunu hiç sanmam.öffff
ya kızlar ovülasyon testi yapan var mı?ben testte 16 ve 17.günde koyu çizgiyi yakaladım.yumurtlama günü o günlerdi diye düşündüm.bugün 24.gün.sırf meraktan testi hemen hergün yapıyorum.çizgi silik de olsa çıkıyor.bu ne şimdi?bu Lh hep mi var?çizgiler giderek silikleşmiyor da.test mi bozuk benim çiş mi bozuk acep?testi ilk kullanışım.ne demek şimdi bu?
ya ne sabırlı insanlar var dünyada.kendimi şiddetle kınıyorum.daha reglime 11 gün var.canım sıkıldıkça test yapıyorum ben.ama canım azmini örnek alıyorum ve artık ben de yapmıycam,sabredicem.ama ben 10 günü falan töbee bekleyemem.reglimi bekleyeyim ben mümkünse :))
sen test yapdinmi canim? varmi belirtiler? bende bi sey yokkk yaa hic bi belirti
Canim bat bgn ne gelen giden var ne adet belirtisi pek. Eve giderken alicam test yarin sbah yapicam allah kismet eder pis kirmizilar gelmezse..![]()
cem yılmazın kadınların regli günüyle ilgili söyledikleri geldi aklıma :))
yazık adamlara valla :))
kızz belirtiler arasında sivilcelerde artma yağlanma filan varmı, sırtımı tanıyamıyorum çoştu durup dururken
Kızlar yumurtlama testi tek kullanımlıklardan mı kullanıyorsunuz yoksa kalem şeklinde daha teferruatlı olanlardan mı_?
al bendende o kadar evde bide kayganalar var görümce v.s. şımarıyo dengesiz nefret ediyorum bende bu aralar hareketlerinden offfmutfaktan geçiyo ben oturma odasındayım soda getirimisin diyo gözünün içine bakıyorum hadi canm diyo yürümeye devam ediyo hi ölürmüsün öldürürmüsün bu sefer anası kalkıyo yavrum tamam getiririm diye bu sefer suçlu gibi oluyorum büsbütün deliyorum ama o an hiç bişey diyemiyorum bi hayal edin halimi
![]()
tek kullanımlık olanlardan 20 tane aldım canım ben 20 tl.5 tane de gebelik testi hediye yolladılar.ben zaten 5 gebelik testine o kadar para veriyordum.ovülasyonlar bedava gibi bişey oldu.şu gülücük çıkanlar pahalı geldi bana.
ebda canim kac yillik evlisin ? men 18 aylik evliyim, o dediyin durumlari ben coooook yasadim, artik 17ci ayimda elden insanlardan utandim..hicde sabirli biri deyilim, artik test yapmakdan da bikdim doydum.. olacagina varira burakdim, nasil olsa gelicek kirmizi die )) pek umit yokda o yuzden )))
Nerden internetten mi sipariş ettin canım yoksa eczanelerde de var mıdır?
eczaneye sormaya utanıyorum.zaten boşver eczaneyi.kargo ücreti de almıyorlar.gitti gidiyordan aldım laboquick tatlım.yaz çıkar.site çok güvenli.ertesi gün elinde oluyor.çok hızlılar.[/QUOTE]
zaten o siteden alışveriş yapıyorum ama acaba marka olarak güvenilir midir?