- Konu Sahibi nesrin6868
- #8.461
canım tahliller hormaonlar bütün tetkiklerden sonra bana inferti teşhisi yani kısırlık konuldu.sol yumurtalıgım kist üretiyodu sagda çok nadir çukulata kistinden 2 kez laporoskopi geçirdim biri konyada biri ankarada.bunlardan dolayı rahimd eyapışıklıklar oldu.tedaviye başladılar adetin 3 günü muayene sonra yumurta büyütme hapları 14 gün çatlatma iğnesi o gün ilşişki dediler 2 sene devam etti bu her ay 2 kez ankaradaydım.birindede yumurta büyüdü çatlamadı rahme yapıştı tekrar anakarada amaliyat rahimde yapışıklıgı açtık ama fazlam açamadık rahim delinir dedi.sonra bir kez aşılama geçirdim tutmadı.bu aarada ben ebe ilaçları otlar yapmadıgım kalmadı enson heyet toplandı olmaz denildi bu arda endometriyosiz teşhisi konuldu.sancılı adet yani ben başka kadınlara göre farklı dogum sancısı gibi adet görmeye başladım rahim duvarları kanıyodu.tek çaresi dogum dendi ben bunu yıllardır çekim halada bazen hastanelik oluyorum.sonra herşeyi bıraktım tüp bebekde belki dendi.kist oluştu yine doktorum aralıksız ginarayı önerdi 4 sene kullandım ve bıraktım hamile kalamazsan 3 ay içinde gel dedi.bende hamile kalmışım ilaç agır şubu derken yine sancılandım.ben üşüttüm dedim doktoruma uzun zamandır olmuyodum çok kötüyüm deyimce yumurtalıklar rahim temiz dedi kanda çıktı.doktorum hamilesin düşük yapıyorun deyince şok oldum unutamam o günü 72 küsürdü deyerim bu bir mucizeydi dedi.üzülmedim ama o hamlie kelmiseni yıllarca beklemiştim allahım sana bırakıyorum hayırlısını sen bilirsin dedim 1 ahfta yattım düştü
biride buuuuuuuuuuu