şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

canım tahliller hormaonlar bütün tetkiklerden sonra bana inferti teşhisi yani kısırlık konuldu.sol yumurtalıgım kist üretiyodu sagda çok nadir çukulata kistinden 2 kez laporoskopi geçirdim biri konyada biri ankarada.bunlardan dolayı rahimd eyapışıklıklar oldu.tedaviye başladılar adetin 3 günü muayene sonra yumurta büyütme hapları 14 gün çatlatma iğnesi o gün ilşişki dediler 2 sene devam etti bu her ay 2 kez ankaradaydım.birindede yumurta büyüdü çatlamadı rahme yapıştı tekrar anakarada amaliyat rahimde yapışıklıgı açtık ama fazlam açamadık rahim delinir dedi.sonra bir kez aşılama geçirdim tutmadı.bu aarada ben ebe ilaçları otlar yapmadıgım kalmadı enson heyet toplandı olmaz denildi bu arda endometriyosiz teşhisi konuldu.sancılı adet yani ben başka kadınlara göre farklı dogum sancısı gibi adet görmeye başladım rahim duvarları kanıyodu.tek çaresi dogum dendi ben bunu yıllardır çekim halada bazen hastanelik oluyorum.sonra herşeyi bıraktım tüp bebekde belki dendi.kist oluştu yine doktorum aralıksız ginarayı önerdi 4 sene kullandım ve bıraktım hamile kalamazsan 3 ay içinde gel dedi.bende hamile kalmışım ilaç agır şubu derken yine sancılandım.ben üşüttüm dedim doktoruma uzun zamandır olmuyodum çok kötüyüm deyimce yumurtalıklar rahim temiz dedi kanda çıktı.doktorum hamilesin düşük yapıyorun deyince şok oldum unutamam o günü 72 küsürdü deyerim bu bir mucizeydi dedi.üzülmedim ama o hamlie kelmiseni yıllarca beklemiştim allahım sana bırakıyorum hayırlısını sen bilirsin dedim 1 ahfta yattım düştü

biride buuuuuuuuuuu

neehabeer hanimlarr/ benim bat 2gun oluyorr gecikeli..hic bi agrim yokdu, ama 1saat oldu azar azar agri girdi rahmimee..gelicekk kirmizilar herhallll.. ((((

neehabeer hanimlarr/ benim bat 2gun oluyorr gecikeli..hic bi agrim yokdu, ama 1saat oldu azar azar agri girdi rahmimee..gelicekk kirmizilar herhallll.. ((((

Kis benimde bat bgn gelen giden yok, aman gelmesin beklenmeyen misafirler kasimda bekleriz onlari.. Gelsin bebisler tutsunlar anneciklerini siki siki. Test yapmadin mi hala ?

nesrin ( abla demiyorum =) ) ben bunu okumuştum o an hatırlamadım ya herşey insanoğlu için işte ama bunların sebebleri neymiş senin bünyen mi bu bu kadar ameliyatlar filan bi de bu bahsettiğin mucize değer o ne demek oluyo hamilelikte ki değerlermi ? yani

yok deme abla zaten bünyeden geliyo canım .mucize dediğim doktorum bu bir mucizeydi dedi degeimde 72 di yani hamile kalmışım

offf ya bu adama sinir oluyorum.insan tabağını,bardağını makinaya koyup gitmez mi yaaa?onu da mı ben yapiim?valla sinirlerim tepemde kesin regl olucam.adamı gırtlaklayasım varrrrrrrrrr.saçını başını yolucam onun.dağınıkkk şey!yaklaşık 15 yıldır regl oluyorum.hala 1 hafta öncesinde herkese ,her şeye sinir oluyorum,gerginlikten suratım 5 karış geziyorum.geldim gidiyorum hala regl sendromunu aşamadım :)) ayyy bebek de yok işte.sinirlilik hiç gebelik belirtisi olur mu yaf?yüzlerce belirti okudum ama gerginlik olduğunu hiç sanmam.öffff

Son düzenleme:
Kis benimde bat bgn gelen giden yok, aman gelmesin beklenmeyen misafirler kasimda bekleriz onlari.. Gelsin bebisler tutsunlar anneciklerini siki siki. Test yapmadin mi hala ?

yok canimmm yapmadimm, hic niyyetimde yok, en az 10 gun gecikecek oyleee yapicam insaaaaalh, o zamana kadar gelmezse tabi ((((

offf ya bu adama sinir oluyorum.insan tabağını,bardağını makinaya koyup gitmez mi yaaa?onu da mı ben yapiim?valla sinirlerim tepemde kesin regl olucam.adamı gırtlaklayasım varrrrrrrrrr.saçını başını yolucam onun.dağınıkkk şey!yaklaşık 15 yıldır regl oluyorum.hala 1 hafta öncesinde herkese ,her şeye sinir oluyorum,gerginlikten suratım 5 karış geziyorum.geldim gidiyorum hala regl sendromunu aşamadım :)) ayyy bebek de yok işte.sinirlilik hiç gebelik belirtisi olur mu yaf?yüzlerce belirti okudum ama gerginlik olduğunu hiç sanmam.öffff

Kis akin ol adamlarin hepsi oyle, bak benimki du aksam isten gelmisim saat 8de yemek mutfagi topla camasirlari topla as , banyomu yapmisim bunlarin hepsi olurken beyefendi laptop kucaginda televizyok karsisinda kefiy catiyor.. Saclarimi kuruturken bana sesleniyor salondan, bana sprite getirirmisin diye.. Nasil sinir oldum basdim bende cigligi aaa git kendin al yeter diye sustu.. Napcaz ogrencekler zamala.. Sinirlenme sakin olmaya calis bebisinde gorsun annesi huzurlu gelsin sana..

Back
X