şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

ya canım kim ne derse desin verecek olan allahım bakk en canlı örnek benim bana olmaz dendi oldu sen strese sakın sokma kendini böyle yaparsan olacagı varsada olmaz olacagına inan öncelikle

orda bir sürü hamile vardı görseniz kızın biray geçmiş günü idrar testi yapmış çift çizgiyi görmüş umursamıyor hamilemiyim diyor hala daha evleneli iki ay olmuş bide düşün artık bebek iki aylık yeni doktora geliyor :) inşallah yarın ne diyecek çok merak ediyorum eğer hamiyleysem ama doktora neler diyeceğim beni bu kadar korkuttuğu için :(

önce ulturasyonla baktı hamile kalamadığım için değil aslında daha ikinci denemem sancım vardı bu ay acaba dedim umutlandım bugün tam yumurtlama günüme denk geliyordu sonuçların tam olarak çıkmamış ama seni korkutmak istemiyorum panik yapma ama hormonlarda bir problem var dedi numarasını verdi yarın kalan sonuç için ara beni dedi sonra benim moralimin bozulduğunu görünce olacak merak etme bebeğin sen çok istiyorsun diye telkin etti güya ardına çıkarken belki hamile de olabilirsin dedi yumurtan erken çatlamış da olabilir dedi yarın arayacağım ama bu ay hasta olduktan sonra üçüncü ve yirmi birinci gün geleceksin dedi Allahım eksikliğini verme arattırma nolur diye yol boyu ağladım çok kötü oldum anlatamam:(

Canim bak doktorun daha hicbirsey kesin belli degil demis, sen uygula ne derse gerisi gelir Allah'in izniyle..

önce ulturasyonla baktı hamile kalamadığım için değil aslında daha ikinci denemem sancım vardı bu ay acaba dedim umutlandım bugün tam yumurtlama günüme denk geliyordu sonuçların tam olarak çıkmamış ama seni korkutmak istemiyorum panik yapma ama hormonlarda bir problem var dedi numarasını verdi yarın kalan sonuç için ara beni dedi sonra benim moralimin bozulduğunu görünce olacak merak etme bebeğin sen çok istiyorsun diye telkin etti güya ardına çıkarken belki hamile de olabilirsin dedi yumurtan erken çatlamış da olabilir dedi yarın arayacağım ama bu ay hasta olduktan sonra üçüncü ve yirmi birinci gün geleceksin dedi Allahım eksikliğini verme arattırma nolur diye yol boyu ağladım çok kötü oldum anlatamam:(

sen bakma o doktorun dediğine banada senin çocuğun olmaz diyn, almama ihtimali yüksek biran önce yapmalısın diyen bir kaç doktorun yanında, onuda nereden çıkartmışlar öle ne demek o tabiki çocuğun olur diyen doktorlarda oldu, veeee ilk denememde hamile kalmıştım

sıkma canını kendide anlamış işte saçmaladığını, doğru düzgün bir doktor olsa zati kesin sonucu öğrenmeden senin moralini bozmazdı

dualiye cnm üzülme kafana takma sakın,benim bi arkadaşımın 4 yıl sonra oldu,Allah ne derse o olur,benim bat yarın dünden beri ara ara sancılar giriyo gidio ama bende iltihap oldugundan sanmıyorum bu ay olcagını,gerçi Allahın işine belli olmaz,ben kafamdan atmaya çalışıorum hatta bugün arkadaşım site açmış orda takıldımki aklıma gelmesin diye,bakalım yarın kırmızıları görcekmiyim,herşeyin hayırlısı olsun herkes için...

orda bir sürü hamile vardı görseniz kızın biray geçmiş günü idrar testi yapmış çift çizgiyi görmüş umursamıyor hamilemiyim diyor hala daha evleneli iki ay olmuş bide düşün artık bebek iki aylık yeni doktora geliyor :) inşallah yarın ne diyecek çok merak ediyorum eğer hamiyleysem ama doktora neler diyeceğim beni bu kadar korkuttuğu için :(

bak canım hemen herşeye inanma ve bir doktorda da kalma daha kötü bir sonuçla karşılaşsaydın birde bunu düşün.bakk benim vbc deyerim 20 binlerdeydi normalde lösemi kan kanseri olanlarda çıkıyo burda korkuttular tam 1 sene araştırıldım girmedik delik kalmadı ta bagırsagıma kadar düşün ama bişey yok halada yok bulunamadı vucut bagısıklık yapmış dendi kont altında ol dendi.belirsizlikde öldürüyo insanı ama yıkılma sakın bırakma kendini özelliklede üzülme hormonların etkileniyo olacka bak gör inanıyorum ben

Kizlar bu saat oldu benim kirmizilarda gelen giden yok, zirt pirt tuvalate gidiyorum varmi pembelik fln diye hic bisi yok dunden beri kahverengi nlekelenmemde durdu, umutlaniyor muyum ne. Sabah test yapicam ilk is :D

Kizlar bu saat oldu benim kirmizilarda gelen giden yok, zirt pirt tuvalate gidiyorum varmi pembelik fln diye hic bisi yok dunden beri kahverengi nlekelenmemde durdu, umutlaniyor muyum ne. Sabah test yapicam ilk is :D

evet evet evet super ıns umutlar toplasır ve gobuste bebıs yapar :D:49:

Back
X