- Konu Sahibi nesrin6868
-
as canım ilaç aldınmı ağrın için benimde uykum var bugun akşam ders vardı :))
canım senin yumurtlama günün 28 bir günde görüyorsan pazartesi yani 7 sindeymiş.ama şuda var geç yumurtlamışda olabilirsin erkende
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz alırız:)
Her ay olduğu gibi bu ay da umutla doluyuz:)
ama işte adetim düzenli değil. geçen ay 17 sinde oldum aralık ayında 25inde oldum. bu ay nezaman olurum bilmiyorum.. bilmediğim için yumurtlama günümüde bilemiyom :)
bebeğimizde şans eseri olacak artık olursa..
belkide bu dediğin gibi yumurtlama belirtisidir. eğer yumurtlama belirtisiyse akşama kadar geçmez demi kızz :26:
o zaman sen adet bitiminde gün aşırı çalışmalara başlayacaksın..taa ki bebiş olana kadar..oyyy o da çok yorucu ve sıkıcı olur ama ne yapacaksın bebiş için katlanacaksın artık :))
ama işte adetim düzenli değil. geçen ay 17 sinde oldum aralık ayında 25inde oldum. bu ay nezaman olurum bilmiyorum.. bilmediğim için yumurtlama günümüde bilemiyom :)
bebeğimizde şans eseri olacak artık olursa..
belkide bu dediğin gibi yumurtlama belirtisidir. eğer yumurtlama belirtisiyse akşama kadar geçmez demi kızz :26:
Ahh kuzum artık bu ayda olmassa önümüzdeki ay öyle yaparız.. Oda zor dediğin gibi ama napalım artık.. aslında bu ay adet bittikten hemen sonra birlikte olmuştuk ama taa onun tutması da beklenemez demi :)
Merhaba bende hep takip edenlerden olup yeni üye olanlardım ocak ayından hiç umutlu degilim,şubata bakalım inşallah sonuç alırız Allah tüm isteyenlere gönlünce hayırlısını verir inşallah...
yok kız yukarda yazdımya spermler 48-72 duruyo anca
hoşgeldin canım amin inşallah topiğin ilk hamilesi kim olacakki çok merak ediyorum :))
Ahh kuzum artık bu ayda olmassa önümüzdeki ay öyle yaparız.. Oda zor dediğin gibi ama napalım artık.. aslında bu ay adet bittikten hemen sonra birlikte olmuştuk ama taa onun tutması da beklenemez demi :)
yani bu akşam ki ve 2 gün önceki durur belki ama teee 31 aralıkta ki de tutmuş olamaz demi :)
cnm adetlerin düzensiz ise beklenebilir..benim birlikte çalıştığım bir kadın vardı hep derdi adetimin son günü kaldım oğluma hamile diye..
Teşekkürler hoşbulduk insallah ugurlu gelır herkese,çocuk yapmak bu kadar zormuymuşdiyorum kendi kendime ALLAH(cc)herkese hayırlı güzel bebecikler versin.
vaaaay yılbaşı bebesi yani :))
hemde ne zormuş :))) yok bizimkiler inat ediyo gelecek birgün naz yapıyorlarn
inşallah şu nazlı bebekler daha fazla bekletmezler.Canım ya artık evimize bir neşe olsun istiyoruz.9hafta 1 günlükdü,hoşgeldin diyemedim bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?