şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

as canım ilaç aldınmı ağrın için benimde uykum var bugun akşam ders vardı :))

valla cnm dün direndim ilaç almamak için daha çok ağrıtıyo gibi geliyodu ama bugün dayanamadım sabah aldım ama banamısın demedi sanki hakikaten daha da arttı..off ne yapacağımı bilmiyorum çıkarmadan rahatlayamayacağım herhalde

canım senin yumurtlama günün 28 bir günde görüyorsan pazartesi yani 7 sindeymiş.ama şuda var geç yumurtlamışda olabilirsin erkende

ama işte adetim düzenli değil. geçen ay 17 sinde oldum aralık ayında 25inde oldum. bu ay nezaman olurum bilmiyorum.. bilmediğim için yumurtlama günümüde bilemiyom :)
bebeğimizde şans eseri olacak artık olursa..

belkide bu dediğin gibi yumurtlama belirtisidir. eğer yumurtlama belirtisiyse akşama kadar geçmez demi kızz :26:

o zaman sen adet bitiminde gün aşırı çalışmalara başlayacaksın..taa ki bebiş olana kadar..oyyy o da çok yorucu ve sıkıcı olur ama ne yapacaksın bebiş için katlanacaksın artık :))

Son düzenleme:
o zaman sen adet bitiminde gün aşırı çalışmalara başlayacaksın..taa ki bebiş olana kadar..oyyy o da çok yorucu ve sıkıcı olur ama ne yapacaksın bebiş için katlanacaksın artık :))

Ahh kuzum artık bu ayda olmassa önümüzdeki ay öyle yaparız.. Oda zor dediğin gibi ama napalım artık.. aslında bu ay adet bittikten hemen sonra birlikte olmuştuk ama taa onun tutması da beklenemez demi :)

geçmez canım hemen inşallah bugun yumurtlama günündür.adet bitimi hemen çalışmalara başla gün aşırı en dogrusu bu

Merhaba bende hep takip edenlerden olup yeni üye olanlardım ocak ayından hiç umutlu degilim,şubata bakalım inşallah sonuç alırız Allah tüm isteyenlere gönlünce hayırlısını verir inşallah...

Merhaba bende hep takip edenlerden olup yeni üye olanlardım ocak ayından hiç umutlu degilim,şubata bakalım inşallah sonuç alırız Allah tüm isteyenlere gönlünce hayırlısını verir inşallah...

hoşgeldin canım amin inşallah topiğin ilk hamilesi kim olacakki çok merak ediyorum :))

hoşgeldin canım amin inşallah topiğin ilk hamilesi kim olacakki çok merak ediyorum :))

Teşekkürler hoşbulduk insallah ugurlu gelır herkese,çocuk yapmak bu kadar zormuymuş diyorum kendi kendime ALLAH(cc)herkese hayırlı güzel bebecikler versin.

Ahh kuzum artık bu ayda olmassa önümüzdeki ay öyle yaparız.. Oda zor dediğin gibi ama napalım artık.. aslında bu ay adet bittikten hemen sonra birlikte olmuştuk ama taa onun tutması da beklenemez demi :)

cnm adetlerin düzensiz ise beklenebilir..benim birlikte çalıştığım bir kadın vardı hep derdi adetimin son günü kaldım oğluma hamile diye..

canım onu bilemeyiz belki erken yumurtladın.adet sonrası adet öncesi çok hamile kalan var .bak ben geçen düşügümde erken döllenme olmuş.30 da adet görecektim 18 de kanama başladı ve 3 hafatalıktı

hemde ne zormuş :))) yok bizimkiler inat ediyo gelecek birgün naz yapıyorlarn

inşallah şu nazlı bebekler daha fazla bekletmezler.Canım ya artık evimize bir neşe olsun istiyoruz. 9hafta 1 günlükdü,hoşgeldin diyemedim bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…