InsAllah bu ay nasıp olur.senınde bırdakı ay mı olucak aşılama olarakmı devam edıceksın eger gebelık olmazsaİyi düşünmüşsün canım hem vücudumuz hem psikolojimiz bi nebze düzelir. Hem ilacın etkisi de bu ay etkili olacak ben de dikkat edeceğim ilişki sıklığına falan
İnşallah. Evet 3. Aşılamam olacak 2. İğneli olacak devlete gidiyorum ben tüp bebek raporu için 2 iğneli aşılama şartı varInsAllah bu ay nasıp olur.senınde bırdakı ay mı olucak aşılama olarakmı devam edıceksın eger gebelık olmazsa
Selam canım, çok garipmiş gerçekten sebebini bende merak ettim. Hayırlısı olsun inşallahkızlar bişey sorucam ben 3ünde aşılama oldum 13.günü kan verdim 0 ama hala regl olmadım 3.günü gecikmenin aşılama sonrası gecikme yaşayan var mı yoksa gebelik olabilir mı
Bana numara verdiler ya, ben de devletteydim. Hastaneyi ara tüp bebek merkezine bağlan sekretere sor hemşireyle görüştürür seniKız ben devlette oldumkimi arayayım
İlki femara ile mi olduİnşallah. Evet 3. Aşılamam olacak 2. İğneli olacak devlete gidiyorum ben tüp bebek raporu için 2 iğneli aşılama şartı var
Evet ilki femara ile olmuştuİlki femara ile mi oldu
Valla ben 2. Oldum aynı hastanede ilkinde de 2. Dede hiç öyle bişey demedilerBana numara verdiler ya, ben de devletteydim. Hastaneyi ara tüp bebek merkezine bağlan sekretere sor hemşireyle görüştürür seni
Benimde bugün 5.günüm aşılamanın bende göğüs şişkinliği hassasiyeti oluştu sizde de var mı bel ağrısı kaşık ağrısı dışındaYaaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah, ben bişey sormak istiyorum akıntı ve ağrı oldu mu sizde kasıkta belde falan aşılamadan sonra hatırlıyo musunuz, bende 2 gündür kasık ve bel ağrısı var çünkü, dünden beri de akıntım var, acaba belirti mi diye düşünmeden edemiyorum
Ee çok iyiymiş ben bu ay özelde yaptım 23.500 doktora yaklaşık 28 binde iğnelere gitti benim kiCamım ben 2 kez oldum devlette. Hsg özelde çektirmiştim 8bine. İlaçlara 2300 tl ödedim sadece
Ay Hade hayırlısı olsun İnşalah güzel bir haber alırsın bizlerlele de paylaşırsın …Bu arada canım sende de göğüs şişkinliği hassasiyeti varmı benim 5.günüm ama çok göğsüm ağrıyor şiş veİlk aşılamam canım yarın öğreneceğim inşallah bişey var mı yok mu diye
Bencede çok iyi. Özelde ne yapılıyorsa devlette de aynı işlem yapılıyor. E bide boşuna mı sgk ödüyoruz her ayEe çok iyiymiş ben bu ay özelde yaptım 23.500 doktora yaklaşık 28 binde iğnelere gitti benim ki
Hadi hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar bugün gittim kan verdim ve hamileyim
Bende göğüslerde şişkinlik değil de uçlarında acı gibi bişey varBenimde bugün 5.günüm aşılamanın bende göğüs şişkinliği hassasiyeti oluştu sizde de var mı bel ağrısı kaşık ağrısı dışında
Amin teşekkür ederim sizlerdende güzel haberleri bekliyorumHadi hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Sağlıkla al yavrunu kucağınaArkadaşlar bugün gittim kan verdim ve hamileyim
Selam benim bugün 13.gunum hiç bir belirti yok var mı böyle kişilerKızlarrrr şubat ayı aşılama yapacaklar toplaşalım mı
Selam sizin ne olsu sonuç acabaEvetttttttt , 1 şubatta yapıldı benim aşılamam, sizin ne zaman?
Merhaba kızlar. İlk aşılamamı aralıkta oldum. (Letu+gonal f+ovitrelle) Tutmadı doktorum bi ay dinlendirelim dedi. İkinci aşılamamı olacağım. Reglin ikinci günü doktora gittim bugün. Hemen GONAL f 50 mg ile başlıyoruz dedi. Solda 10 mm bir tane yumurtam var bile rahim duvarı ince dedi. 5 gün iğneyi vurulup pazartesi tekrar kontrole gideceğim. İkinci aşılamada tutmazsa tüp bebeğe başlayacağız.
Bende pcos olduğu için insülin direnci için ilaç kullanıyorum ve inositol alıyorum ekstra olarak.
Arkadaşlar bugün gittim kan verdim ve hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?