• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

İyi düşünmüşsün canım hem vücudumuz hem psikolojimiz bi nebze düzelir. Hem ilacın etkisi de bu ay etkili olacak ben de dikkat edeceğim ilişki sıklığına falan
InsAllah bu ay nasıp olur.senınde bırdakı ay mı olucak aşılama olarakmı devam edıceksın eger gebelık olmazsa

Yaaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah, ben bişey sormak istiyorum akıntı ve ağrı oldu mu sizde kasıkta belde falan aşılamadan sonra hatırlıyo musunuz, bende 2 gündür kasık ve bel ağrısı var çünkü, dünden beri de akıntım var, acaba belirti mi diye düşünmeden edemiyorum :(
Benimde bugün 5.günüm aşılamanın bende göğüs şişkinliği hassasiyeti oluştu sizde de var mı bel ağrısı kaşık ağrısı dışında

İlk aşılamam canım yarın öğreneceğim inşallah bişey var mı yok mu diye
Ay Hade hayırlısı olsun İnşalah güzel bir haber alırsın bizlerlele de paylaşırsın …Bu arada canım sende de göğüs şişkinliği hassasiyeti varmı benim 5.günüm ama çok göğsüm ağrıyor şiş ve

Ben bugün sabah erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı, cumartesi kan a gidicem ama çok yıkıldım çok üzüldüm

Merhaba kızlar. İlk aşılamamı aralıkta oldum. (Letu+gonal f+ovitrelle) Tutmadı doktorum bi ay dinlendirelim dedi. İkinci aşılamamı olacağım. Reglin ikinci günü doktora gittim bugün. Hemen GONAL f 50 mg ile başlıyoruz dedi. Solda 10 mm bir tane yumurtam var bile rahim duvarı ince dedi. 5 gün iğneyi vurulup pazartesi tekrar kontrole gideceğim. İkinci aşılamada tutmazsa tüp bebeğe başlayacağız.
Bende pcos olduğu için insülin direnci için ilaç kullanıyorum ve inositol alıyorum ekstra olarak.

Arkadaşlar bugün gittim kan verdim ve hamileyim 🥰🥰🥰

Back