Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şey dermişim Bana dedilerValla ben 2. Oldum aynı hastanede ilkinde de 2. Dede hiç öyle bişey demediler![]()
Benim sonuç negatif çıktı canım elendim. İnşallah sizlerden güzel haberler alırız. Bütün belirtiler olmasına rağmen beta hcg 0.3 çıktıAy Hade hayırlısı olsun İnşalah güzel bir haber alırsın bizlerlele de paylaşırsın …Bu arada canım sende de göğüs şişkinliği hassasiyeti varmı benim 5.günüm ama çok göğsüm ağrıyor şiş ve
Hayırlı olsun çok sevindimArkadaşlar bugün gittim kan verdim ve hamileyim![]()
Hayırlı olsun canımArkadaşlar bugün gittim kan verdim ve hamileyim![]()
Maşallah çok sevindim bizlere de nasip olsun inşaallahArkadaşlar bugün gittim kan verdim ve hamileyim![]()
İnşallah canımMaşallah çok sevindim bizlere de nasip olsun inşaallah![]()
Kasık ağrım vardı birde çok uyuyordumHayırlı olsun canımne gibi belirtilerin vardı
İnşallah canım darısı sizin başınıza bebeğimHayırlı olsun çok sevindimsağlıkla bebeğini kucagına alırsın inşallah
![]()
Yaa sizin adınıza çok sevindim sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah miniğiniziArkadaşlar bugün gittim kan verdim ve hamileyim![]()
Allah sağlıkla kucağıniza almanizi nasip etsin .Gün aşiri iliski yapabilmiş miydiniz?Genelde oyle diyorlar tutanlar icinArkadaşlar bugün gittim kan verdim ve hamileyim![]()
Teşekkür ederim sizlerdende mutlu haberleri bekliyorumSağlıkla al yavrunu kucağına![]()
Ya normal adet belirtileriydi ve boşluklarım çok ağrıyorduHayırlı olsun canımne gibi belirtilerin vardı
Yoo ben aşılamadan sonra 1 keremi 2 keremi ne yaptımAllah sağlıkla kucağıniza almanizi nasip etsin .Gün aşiri iliski yapabilmiş miydiniz?Genelde oyle diyorlar tutanlar icin