• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Ben de cumartesi günü yaptrdım 2. Aşılamamı dün geceden bu yana sohbetın basından berı okudum olumsuzlara üzüldüm bekleyenlerın sonucunu merakla beklıyorum ben de

5 yaşında bir kızım var 3 sene önce dış gebelikten sağ tüpümü baglandı 3 senedr denıyorz malesef Aralıkta asılama yaptık tutmadı 2. Yıde cumartesı yaptık bu sefer çok kasık agrısı yasadım neden bılmıyorum olmazsa İstanbul bagcecıye tüpe gidicem benzer durum yasayan varsa yazsın lütfen

Ay Hade hayırlısı olsun İnşalah güzel bir haber alırsın bizlerlele de paylaşırsın …Bu arada canım sende de göğüs şişkinliği hassasiyeti varmı benim 5.günüm ama çok göğsüm ağrıyor şiş ve
Benim sonuç negatif çıktı canım elendim. İnşallah sizlerden güzel haberler alırız. Bütün belirtiler olmasına rağmen beta hcg 0.3 çıktı

Ya kızlar ben de 10 şubatta ilk aşılamamı yaptırdım doktor ayın 24’üne gel kan testi yapalım dedi ama ben dayanamadım bugün evde kaset test yaptım negatif çıktı çok mu erken acaba pozitife dönme ihtimali var mıdır

Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Kaçıncı gün kan verdiniz ? Kaç çıktı değeriniz

Kızlar… Regl günüm cumartesi, bende regl belirtileri başladı. Bel ve kaşık ağrısı, diz ağrısı.. galiba ben de eleniyorum🥺

Back