• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacaklar toplaşalım

Merhaba 6 yıllık evliyim ve ilk denemem olucak tüp bebek tedavisine başladım dün kontrolüm vardi çatlatma iğnesi yapacağım bu gece pazartesi opu işlemi olucak biraz korku biraz heyecan çokça istek var yaşım 27 transfer taze yada uyutma buna bizmi karar veriyoruz? Rahim dinlendirmeye doktormu öneriyor?

Merhaba 6 yıllık evliyim ve ilk denemem olucak tüp bebek tedavisine başladım dün kontrolüm vardi çatlatma iğnesi yapacağım bu gece pazartesi opu işlemi olucak biraz korku biraz heyecan çokça istek var yaşım 27 transfer taze yada uyutma buna bizmi karar veriyoruz? Rahim dinlendirmeye doktormu öneriyor?
Merhaba hoşgeldin 🌹 tedavin hayırla sonuçlansın inşallah 🤲
Yumurta toplamadan sonra senin hormon durumuna, rahim durumuna göre taze transfer olup olmacağını doktorun karar verir. Dondurulmuş transfer de rahim dinlendirme işlemi oluyor yani bir iki adet geçtikten sonra transfer oluyor.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canm 🤲

Bende de insAllah transfer mart sonu olması lazım.İlk tüp bebek denemem. Sebepsiz infertilité bizde 🥺yumurta geliştirme , aşılama yaptık olmadı🥺 Uzun protokolle adetin 24 cu günü yani yarin iğneye başlıyorum. Hayırlısıyla Ramazan ayı hürmetine Allahım isteyen her kese anne olmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Bende de insAllah transfer mart sonu olması lazım.İlk tüp bebek denemem. Sebepsiz infertilité bizde 🥺yumurta geliştirme , aşılama yaptık olmadı🥺 Uzun protokolle adetin 24 cu günü yani yarin iğneye başlıyorum. Hayırlısıyla Ramazan ayı hürmetine Allahım isteyen her kese anne olmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Amin hayırlısı olsun inşallah canm 🥰 🤲

İnşallah ya, mübarek günlerin hürmetine inşallah güzel sonuçlar alırız.

Bu hafta toplama olacak inş 2 3 güne galiba bir aksilik çıkmazsa genetik test yaptırmayı düşünüyorum temiz gelirse Mart 20 25 arası transfer olacak inş lütfen dua edin hepimizin kucağı dolsun 🙏🙏🙏🙏🙏
İnşallah sağlıklı gelir hayırlısıyla transferini olursun mutlu haberi alırsın 🤲

Amin tesekkur ederim özele gücümüz yetmiyor fiyatlar inanilmaz yüksek malesef
Aynen öyle bende üniv hast raporlu deneyecem hayırlısıyla 🤲 ama bizim 55 bin tutuyor ilaçlar hariç öyle dediler henüz rapor çıkarmadım

Herkese merhaba
Salı günü yumurta büyütme iğnelerine başladım. 10 gün içinde yumurta toplama işlemi gerçekleşecek ancak başarısız 4 deneme olduğu için bu sefer embriyolar pgt’ye gönderilecek. Her şey yolunda giderse bende Mart ayında transfer olurum diye düşünüyorum bakalım nasibimizde ne var🤷‍♀️
Yorucu bir süreç😔😔
Aralık ayında prp ve eksozom yaptırdım amh 0,91’e yükseldi. Bu ay tedaviye başlayalım dedi doktorum. Acıbadem Maslak Bülent Tıraş’ta tedavi oluyorum.
Merhaba, ne kadar ödeme yapıyorsunuz acaba?

Benim de 2. Aşılamam yapıldı ama regl belirtilerim var kasık ağrısı falan… üzüldüm biraz tüpe gitsin istemiyordum, korkuyorum biraz. Yumurta toplama işlemi ağrılı mı?

Benim de 2. Aşılamam yapıldı ama regl belirtilerim var kasık ağrısı falan… üzüldüm biraz tüpe gitsin istemiyordum, korkuyorum biraz. Yumurta toplama işlemi ağrılı mı?
Hiç korkma ağrılı değil zaten anestezi altında oluyor hissetmiyorsun sonrasında hafif ağrı oluyor zaten serum takıyorlar hissetmiyorsun Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah 🤲

Back