- 19 Kasım 2016
- 5.251
- 4.056
- 173
- Konu Sahibi seniseviyorum-
Hata yumurta catladıgına mı bakacakAynı canım değişen hiçbir şey yokyarın Dr gideceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hata yumurta catladıgına mı bakacakAynı canım değişen hiçbir şey yokyarın Dr gideceğim
Evet canımHata yumurta catladıgına mı bakacak
Evet canım inşallah güzel haberler bekliyoruz senden canım
Yarın adetimin başlaması gerekiyor bel ağrım göğüs ağrım var ara ara kasık ağrım başlamasaydı pazartesi kan vereceğim bu kadar bekledim bekliyorum hala çok umudum da yokmerak dolu sennn nabıyosun
İyi değilmi canım ne dedi doktorCanım başka bi doktora gittim gideceğime gittiğime pişman oldum 19 mm olmuş iğneyi vuruldum bakalım hayırlısı ama benim için kötü bi süreç oldu ya inşallah bebişimin gelmesiyle güzelleşir
Sen test yapmadan nasıl durdun yapsaydın birtane belırtılerındd varmı adetin bunlar ile benım çocuğum hastalandı onla uğraşıyorum benYarın adetimin başlaması gerekiyor bel ağrım göğüs ağrım var ara ara kasık ağrım başlamasaydı pazartesi kan vereceğim bu kadar bekledim bekliyorum hala çok umudum da yok
Sendi durumlar nasıl
Bel ağrım var kuzum gögüslerim felaket sivilcelendimSen test yapmadan nasıl durdun yapsaydın birtane belırtılerındd varmı adetin bunlar ile benım çocuğum hastalandı onla uğraşıyorum ben
Sabah yapacakmışım senin adet belirtilerınde varmı bunlarBel ağrım var kuzum gögüslerim felaket sivilcelendimbekliyorum merakla yarın bir davete gideceğim inşallah başlamaz da test yapabilirim artık
![]()
Yok canım memnun kalamadım bişey de demedi zaten iğnemi vuruldum bakalım neler olacakİyi değilmi canım ne dedi doktor
Hayırlısı canım sen vuruldun en azından bendeki yumurta güzel catlamıyor sıkıntı burda hayırlısı artıkYok canım memnun kalamadım bişey de demedi zaten iğnemi vuruldum bakalım neler olacak
Benim ara ara kasıklarım agrıyor bacaklarım okadar Artık ilişki de mola senınseniseviyorum- sen nasıl hissediyorsun var mı bişeyler
Belim ağrır hep göğsüm bazen sivilce bazen ama bugün bel ağrım azaldı ya hiç emin değilim biliyormusun başlasa da şaşırmam başlamasada test yapmicam bu kadar bekledim artık pazartesiye kadar da beklerimSabah yapacakmışım senin adet belirtilerınde varmı bunlar
Hayırlısı canım ben senden ümitliyim ama bu test yapmaman beni sinir ediyorBelim ağrır hep göğsüm bazen sivilce bazen ama bugün bel ağrım azaldı ya hiç emin değilim biliyormusun başlasa da şaşırmam başlamasada test yapmicam bu kadar bekledim artık pazartesiye kadar da beklerim![]()
Dimii çok haklısın vallaha ovulasyon testi tüm hevesimi kırdın yoksa ben 2 senedir her ay regliden 2 gün önce test yapardım bu ay ilk kez yapmadımHayırlısı canım ben senden ümitliyim ama bu test yapmaman beni sinir ediyoryani bi test nihayetınde yap erken bil sonucu mu hamile olursa. Havalara ucarsn değilsen de zaten hasta olduğunda da üzüleceksin niye bukadar kendıme eziyet
Ovulasyon testine bakma dedim ben sana ikisi kıp kırmızı olur hasta olanda çok sen onu yapacağına test yapsaydın yaaaa sonu mutluluk olacak belki hüsran ama erken öğreneceksin hasta olursan da üzüleceksin zaten ama testı yarın yap ilk pozitifi başlatttttDimii çok haklısın vallaha ovulasyon testi tüm hevesimi kırdın yoksa ben 2 senedir her ay regliden 2 gün önce test yapardım bu ay ilk kez yapmadım![]()
Yarın başlazsa yapayım tamamOvulasyon testine bakma dedim ben sana ikisi kıp kırmızı olur hasta olanda çok sen onu yapacağına test yapsaydın yaaaa sonu mutluluk olacak belki hüsran ama erken öğreneceksin hasta olursan da üzüleceksin zaten ama testı yarın yap ilk pozitifi başlattttt
Bende kullandım bacımmm :)) bu ay olsun inşallah yaaa... Aylardır deniyoruz, rahim filmi çekildim ocakta. 13 Şubat yani 5. Gün başladım klomene ama yollar kapandı doktora gidemedim, akıntım var sanırım yumurtlama oluyorŞubat ayı hepimize uğurlu gelmesi dileğiyle ikinci aydayım klomenle bugün başladım adetimin 3 günüşana ve uğur getirelim birbirimize ilk gebeliğimde Klomen ve çatlatma iğnesi ile olmuştu şimdi kardeş için başladık