• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓ŞUBAT 2025 KLOMEN KULLANANLAR TOPLAŞALIM 💓

Canım başka bi doktora gittim gideceğime gittiğime pişman oldum 19 mm olmuş iğneyi vuruldum bakalım hayırlısı ama benim için kötü bi süreç oldu ya inşallah bebişimin gelmesiyle güzelleşir

Canım başka bi doktora gittim gideceğime gittiğime pişman oldum 19 mm olmuş iğneyi vuruldum bakalım hayırlısı ama benim için kötü bi süreç oldu ya inşallah bebişimin gelmesiyle güzelleşir
İyi değilmi canım ne dedi doktor

Yarın adetimin başlaması gerekiyor bel ağrım göğüs ağrım var ara ara kasık ağrım başlamasaydı pazartesi kan vereceğim bu kadar bekledim bekliyorum hala çok umudum da yok ☹️
Sendi durumlar nasıl
Sen test yapmadan nasıl durdun yapsaydın birtane belırtılerındd varmı adetin bunlar ile benım çocuğum hastalandı onla uğraşıyorum ben

Sen test yapmadan nasıl durdun yapsaydın birtane belırtılerındd varmı adetin bunlar ile benım çocuğum hastalandı onla uğraşıyorum ben
Bel ağrım var kuzum gögüslerim felaket sivilcelendim 🤭 bekliyorum merakla yarın bir davete gideceğim inşallah başlamaz da test yapabilirim artık😂😂

Belim ağrır hep göğsüm bazen sivilce bazen ama bugün bel ağrım azaldı ya hiç emin değilim biliyormusun başlasa da şaşırmam başlamasada test yapmicam bu kadar bekledim artık pazartesiye kadar da beklerim 😂🤭
Hayırlısı canım ben senden ümitliyim ama bu test yapmaman beni sinir ediyor 😂yani bi test nihayetınde yap erken bil sonucu mu hamile olursa. Havalara ucarsn değilsen de zaten hasta olduğunda da üzüleceksin niye bukadar kendıme eziyet

Hayırlısı canım ben senden ümitliyim ama bu test yapmaman beni sinir ediyor 😂yani bi test nihayetınde yap erken bil sonucu mu hamile olursa. Havalara ucarsn değilsen de zaten hasta olduğunda da üzüleceksin niye bukadar kendıme eziyet
Dimii çok haklısın vallaha ovulasyon testi tüm hevesimi kırdın yoksa ben 2 senedir her ay regliden 2 gün önce test yapardım bu ay ilk kez yapmadım 🥲

Dimii çok haklısın vallaha ovulasyon testi tüm hevesimi kırdın yoksa ben 2 senedir her ay regliden 2 gün önce test yapardım bu ay ilk kez yapmadım 🥲
Ovulasyon testine bakma dedim ben sana ikisi kıp kırmızı olur hasta olanda çok sen onu yapacağına test yapsaydın yaaaa sonu mutluluk olacak belki hüsran ama erken öğreneceksin hasta olursan da üzüleceksin zaten ama testı yarın yap ilk pozitifi başlattttt

Ovulasyon testine bakma dedim ben sana ikisi kıp kırmızı olur hasta olanda çok sen onu yapacağına test yapsaydın yaaaa sonu mutluluk olacak belki hüsran ama erken öğreneceksin hasta olursan da üzüleceksin zaten ama testı yarın yap ilk pozitifi başlattttt
Yarın başlazsa yapayım tamam

Şubat ayı hepimize uğurlu gelmesi dileğiyle ikinci aydayım klomenle bugün başladım adetimin 3 günü 🥰 şana ve uğur getirelim birbirimize ilk gebeliğimde Klomen ve çatlatma iğnesi ile olmuştu şimdi kardeş için başladık
Bende kullandım bacımmm :)) bu ay olsun inşallah yaaa... Aylardır deniyoruz, rahim filmi çekildim ocakta. 13 Şubat yani 5. Gün başladım klomene ama yollar kapandı doktora gidemedim, akıntım var sanırım yumurtlama oluyor 🥹🥹

Back