- 1 Şubat 2024
- 526
- 183
- 23
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa tebrik ederiiiimmmmmKan testi sonucum çıktı, 5.11 çıktı,gittiğim hastanede referans değeri 1.2 imiş. doktor bugün 11.günün olduğu içün beklenen bi değer ve pozitif ama pazar günü tekrar kan ver yükselişe bakalım öyle kesin hamilesin diyebilirim dedi![]()
Aynen, zaten regl günüm test günümden önce. Bekleyeceğim bakalım..Bende regl belirtisi sadece gogus agrisi olur.O da var.O nedenle test vs yapmayi dusunmuyorum.Kan testi en net test.Hayalkirikligi yasamak istemiyrm
Evet sabah akşam 1er fitil kullanıyorum. 10 dk falan yatıp yarım saat yürümek gerekiyormuş.Olmazsın inşallah senin doktorun progestan vermemiş miydi
Bence 6 gün sonra falan yap kuzum hamile olduğu halde bazı insanlarda geç yükseliyorya 11. Günde yapıp negatif çıkarsa moralin bozulmasın boştan yereben mesela hiç yapmıyorum test falan Regl gelene kadar bekliyorum
regl i görünce moralim bozulmuyor ama negatif sonuç görünce psikolojik olarak çok etkiliyor. 6 aydır yapmıyorum test
inşallah gelir bebişler
![]()
Teşekkür ederim canımmm:) İnşallaahhYaaa tebrik ederiiiimmmmminş pazar da yüksek sonuç alırsın testte belliydi zaten
Evet sabah akşam 1er fitil kullanıyorum. 10 dk falan yatıp yarım saat yürümek gerekiyormuş.
Teşekkür ederim canımmm:) İnşallaahh
Ben de testte görünce dayanamadım yoksa hep yarını beklicem diyordum![]()
Progestan nasil onerdi size?Bende amh 10.Aynen, zaten regl günüm test günümden önce. Bekleyeceğim bakalım..
Test aşılamanın kaçıncı günü net sonuç veriyor acaba?Teşekkür ederim canımmm:) İnşallaahh
Ben de testte görünce dayanamadım yoksa hep yarını beklicem diyordum![]()
Sanmıyorum, ilk aşılamada kullandım ve regl oldumBildiğim kadarıyla progestan regli olmanı engelliyor ancak bıraktıktan sonra regli olabiliyormuşsun
O yüzden inşallah bebiş tutunuyordur ondan öyle hissediyorsundur![]()
Amh 4.02 pcos şüpheli bende. Devlet hastanesine gidiyorum, birebir tavsiye falan hiç vermiyorlar zaten. Bir kağıt veriyorlar, o kağıtta adet olunsa bile ilaca devam edilmesi gerektiği yazıyor. Bahsedilen ilaç progestándır diye düşünüyorum. Adet görürsem zaten hastaneyi arayıp haber vermem gerekiyor.Progestan nasil onerdi size?Bende amh 10.
Pcos var. Rahmimde kalp seklinde.Progestani 5 gun kullan birak.Gebe kalirsan kullanmaya devam et dedi doktor.
Aşılamadan 11,çatlatma iğnesinden 13 canımTam olarak kaçıncı gününüzdü 11 miydi
Bugün doktor 13. 14. Günü görmek isterim ben dedi, o yüzden 2 gün sonra tekrar kan vericem, sonuca göre kesinleşecekTest aşılamanın kaçıncı günü net sonuç veriyor acaba?
Çok heyecanlıBugün doktor 13. 14. Günü görmek isterim ben dedi, o yüzden 2 gün sonra tekrar kan vericem, sonuca göre kesinleşecek
Aynen öyle, hastaneden sonucu aldım bugün bayılıyordum az dahaÇok heyecanlı![]()
Hahahah ayyy rabbim devamını getirsin inşallah. İsteyen herkese nasip olsunAynen öyle, hastaneden sonucu aldım bugün bayılıyordum az daha![]()
Bende onu yasadim tam da 8.gundeHanımlar, benim de kasıklarımda ve belimde çok şiddetli ağrım var, gece zar zor uyudum, iğneyi yapalı bugün 8.gün. Aşılama da 10 unda yapıldı. İğneden midir bu ağrı ya