• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Bide benim test verip akşamına regl olma gibi durumlarım oldu şaka gibi 😂 hep böyle denk geldi bende küstüm teste artık 😂

Kan testi sonucum çıktı, 5.11 çıktı,gittiğim hastanede referans değeri 1.2 imiş. doktor bugün 11.günün olduğu içün beklenen bi değer ve pozitif ama pazar günü tekrar kan ver yükselişe bakalım öyle kesin hamilesin diyebilirim dedi 🥰🥰🥰
Yaaa tebrik ederiiiimmmmm🥹🥹🥹 inş pazar da yüksek sonuç alırsın testte belliydi zaten

Bence 6 gün sonra falan yap kuzum hamile olduğu halde bazı insanlarda geç yükseliyorya 11. Günde yapıp negatif çıkarsa moralin bozulmasın boştan yere 🤍 ben mesela hiç yapmıyorum test falan Regl gelene kadar bekliyorum 😂 regl i görünce moralim bozulmuyor ama negatif sonuç görünce psikolojik olarak çok etkiliyor. 6 aydır yapmıyorum test 😂 inşallah gelir bebişler 😍

İnşallah bizimle olurlar canım 🌸🌸 ben yaklaşık 2 yıldır testlerde negatif gördüğüm için artık alıştım sanırım birazda o yüzden erkenden ne olacaksa olsun kafasındayım
Varsa var yoksada hemen önümüzdeki aya kendimi hazırlayayım diye

Evet sabah akşam 1er fitil kullanıyorum. 10 dk falan yatıp yarım saat yürümek gerekiyormuş.

Bildiğim kadarıyla progestan regli olmanı engelliyor ancak bıraktıktan sonra regli olabiliyormuşsun
O yüzden inşallah bebiş tutunuyordur ondan öyle hissediyorsundur 🌸🌸🌸

Bildiğim kadarıyla progestan regli olmanı engelliyor ancak bıraktıktan sonra regli olabiliyormuşsun
O yüzden inşallah bebiş tutunuyordur ondan öyle hissediyorsundur 🌸🌸🌸
Sanmıyorum, ilk aşılamada kullandım ve regl oldum😅🤣 adet olunsa bile ilaca devam demişler bana verilen kağıtta. İlaç progestandır diye düşünüyorum 😅 inşallah, tüpten korkuyorum çünkü 🥲

Progestan nasil onerdi size?Bende amh 10.
Pcos var. Rahmimde kalp seklinde.Progestani 5 gun kullan birak.Gebe kalirsan kullanmaya devam et dedi doktor.
Amh 4.02 pcos şüpheli bende. Devlet hastanesine gidiyorum, birebir tavsiye falan hiç vermiyorlar zaten. Bir kağıt veriyorlar, o kağıtta adet olunsa bile ilaca devam edilmesi gerektiği yazıyor. Bahsedilen ilaç progestándır diye düşünüyorum. Adet görürsem zaten hastaneyi arayıp haber vermem gerekiyor.

Bende 10 subatt asilama oldum
Yarin kan testi gunum
2 gun once erken regli oluyorum dedim
Tum belirtilerini yasadim
Ertesi gun belirtiler gitti
Sadece bas agrim kaldi
Kasiklarimdaki hafif sancili agri ve akinti da devam ediyor
Hakkimizda hayirlisi insallah

Back