• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Evet canım aslında bulundurmak lazımmış. Bende bi bakayım internetten. Senle aynı gün olmuştuk sanırım. Senin belirtilerin var mı
Evet hem iğnemiz hem aşılamamız aynı gün seninle, bende kasık ve bel ağrısı hafifledi ama tam geçmedi henüz, göğüs uçlarımda hafif acı var, bi de yumurta akı gibi akıntım var, ama bunlar iğneden de olabilir diyip sakinleştiriyorum kendimi 😂😂

Al bendende o kadar. Bide azarlayınca falan üzülüyor niye bana böyle davranıyorsun diye. Bende diyorum hormon iğnelerinden 🙈🤷‍♀️
Bence bizi yeterince anlamıyorlar . Normal şartlarda bile hormonel değişimlerimiz çok yıpratıcı, üstüne sentetik hormon alıyoruz. Göbeğimize iğne yapıyoruz ya. Benim kocamın iğneyi görmeye tahammülü yok, ben kendime yapıyorum. Erkekler çok şımarık ay gıcık oldum yine 😂😂😂

Kızlar selam. Bugün ilk aşılamamı oldum beklediğimden kolay geçti. 1 yumurtam gelişmişti bakalım tutacak mı🥰
Zor bir işlem değil zaten bazı arkadaşlar zorlanmış ama genelde kolay geçiyor. İnşallah tutar 🫶🏻 avokado incir badem ceviz falan ye bol bol

Evet hem iğnemiz hem aşılamamız aynı gün seninle, bende kasık ve bel ağrısı hafifledi ama tam geçmedi henüz, göğüs uçlarımda hafif acı var, bi de yumurta akı gibi akıntım var, ama bunlar iğneden de olabilir diyip sakinleştiriyorum kendimi 😂😂
Progestan fitil kullanıyor musun? O baya akıyor

Sürekli girip bakıyorum pozitif haberi yazan var mı diye. Sizler için de kendim kadar heyecanlıyım. Bugün aşılamadan sonraki 3. Gün sağ tarafımda ağrı var sürekli okudukça herkeste aynı belirtileri görüp sizde normalleştiriyorum sürecimi

Sürekli girip bakıyorum pozitif haberi yazan var mı diye. Sizler için de kendim kadar heyecanlıyım. Bugün aşılamadan sonraki 3. Gün sağ tarafımda ağrı var sürekli okudukça herkeste aynı belirtileri görüp sizde normalleştiriyorum sürecimi
Normal kasık ağrısı falan. Bir hafta içinde hafifleyip geçiyor

Benimde göğüslerde elleyince acı vardı. Bende kendini dinleme dedim şuan o belirtide gitti 🤣 benim akıntım bembeyaz oda fitilden kaynaklanıyor diye belirtiden saymıyorum. Sadece baş dönmem ve halsizliğim var. Sanırım grip tarzı bişey olacağım bende 😵‍💫

Bence bizi yeterince anlamıyorlar . Normal şartlarda bile hormonel değişimlerimiz çok yıpratıcı, üstüne sentetik hormon alıyoruz. Göbeğimize iğne yapıyoruz ya. Benim kocamın iğneyi görmeye tahammülü yok, ben kendime yapıyorum. Erkekler çok şımarık ay gıcık oldum yine 😂😂😂
Ya şimdi hakkını yemiyeyim. Ben ilk iğnemde çok ağlamıştım nasıl yapıcam diye. Ben yaparım demişti ben ona güvenemediğim için kendim yaptım 🤣🤣

Kızlar benım 2.aşılamada negatif sonuc aldım. Sizce 3.aşılamayı bu ay denimmi yoksa ara mı verim
Eğer iğne ile yaptırdıysan doktor bir ay dinlendiriyor şuan bana bir ay dinlenme verdi iğneli olduğu için ama hap ile olduyda hiç bekleme olmuyor diye biliyorum

Eğer iğne ile yaptırdıysan doktor bir ay dinlendiriyor şuan bana bir ay dinlenme verdi iğneli olduğu için ama hap ile olduyda hiç bekleme olmuyor diye biliyorum
Ben kendı ıstegımle ara verdım femara ıle yapılmıstı.ramazan araya gırdıgı ıcın yapmak ıstemedım bu ay ovulasyon takıbı yapıcam olmazsa 3.aşılamaya gıdıcem

Ben kendı ıstegımle ara verdım femara ıle yapılmıstı.ramazan araya gırdıgı ıcın yapmak ıstemedım bu ay ovulasyon takıbı yapıcam olmazsa 3.aşılamaya gıdıcem
İyi düşünmüşsün canım hem vücudumuz hem psikolojimiz bi nebze düzelir. Hem ilacın etkisi de bu ay etkili olacak ben de dikkat edeceğim ilişki sıklığına falan

kızlar bişey sorucam ben 3ünde aşılama oldum 13.günü kan verdim 0 ama hala regl olmadım 3.günü gecikmenin aşılama sonrası gecikme yaşayan var mı yoksa gebelik olabilir mı

Back