• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Yaa sizin adınıza çok sevindim sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah miniğinizi😍 🤍bizlere de dua edin lütfen 🙏🏻 kaçıncı günde pozitifi öğrendiniz peki birde belirti var mıydı
Ben 13uncu günde öğrendim canım normal adet sancısı vardı ve boşluklarım çok agriyordu

Ya kızlar ben de 10 şubatta ilk aşılamamı yaptırdım doktor ayın 24’üne gel kan testi yapalım dedi ama ben dayanamadım bugün evde kaset test yaptım negatif çıktı çok mu erken acaba pozitife dönme ihtimali var mıdır
Canım çok erken ben 1 hafta sonra yapmıştım negatif cikmisti

Kızlar günaydın, kan testine 2 günüm var, erken gebelik testi yaptım bugün, hafif silik çıktı, eşime de gösterdim, o da gördü ama silik dedi, sizce pozitif midir, adetime 4 gün var

Bence direk kan ver canim
Cumartesi vereceğim kan, doktor 24 ü demişti aslında kan testine ama iş günüm olduğu için 22 si cumartesi geleyim dedim, o zaman daha erken gelme demişti.. Foto atıyorum bi sen de bakar mısın zahmet vermezsem

Eklentiler

• 1000066698.jpg
    1000066698.jpg
    119 KB · Görüntüleme: 19
Cumartesi vereceğim kan, doktor 24 ü demişti aslında kan testine ama iş günüm olduğu için 22 si cumartesi geleyim dedim, o zaman daha erken gelme demişti.. Foto atıyorum bi sen de bakar mısın zahmet vermezsem
Bence var canım çünkü hafif silik cikmis banada adet olmazsan 1 hafta sonra gel dedi ben acile gittim ve kan tahlili verdim ben 1 hafta öncesi test yapmıştım negatif cikmisti kaçında aşılama oldun

Selam kızlar 12 şubatı 13 şubata bağlayan gece 00:30 da çatlama iğnesi yapıldı ve 14 şubattada aşılama yapıldı bugün yaptığım testte çok çok silik bir çizgi vardı sanırım iğne etkisini kaybediyor 2 gün sonra tekrar yapacağım eğer koyulaşma varsa gidip kan vermeyi düşünüyorum sizce çıkarmı

Selam kızlar 12 şubatı 13 şubata bağlayan gece 00:30 da çatlama iğnesi yapıldı ve 14 şubattada aşılama yapıldı bugün yaptığım testte çok çok silik bir çizgi vardı sanırım iğne etkisini kaybediyor 2 gün sonra tekrar yapacağım eğer koyulaşma varsa gidip kan vermeyi düşünüyorum sizce çıkarmı
İğnenin etkisi o kadar yanıltıcı ki, bugün 6. Günün aşılamadan itibaren, iğneden 8. Günün, bence evde de kanda da baktırmak için iğneden 12.günü bekle en erken, 2 gün sonra evde yapacağın test de yanıltıcı olabilir, pozitif çıksa iğneden mi diye düşündürür, negatif çıksa erken mi yaptım acaba diye. O yüzden benim tavsiyem en erken 12.günde test yapman

Back