• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Kızlar ya baş dönmem var aşılama olduğumdan beri. Acaba aşılama yaptığım hastanenin Kadın doğum aciline gitsem tahlil falan bişey yaparlar mı sizce? Ayın 10unda aşılama oldum bugün 8. Günüm

Kızlar ya baş dönmem var aşılama olduğumdan beri. Acaba aşılama yaptığım hastanenin Kadın doğum aciline gitsem tahlil falan bişey yaparlar mı sizce? Ayın 10unda aşılama oldum bugün 8. Günüm
Aşılama öncesi çatlatma iğnesi yaptın mı canım? Yaptıysan sonucu yalancı pozitif çıkabilir, henüz vücuttan atılmamış olabilir iğne

Aşılama öncesi çatlatma iğnesi yaptın mı canım? Yaptıysan sonucu yalancı pozitif çıkabilir, henüz vücuttan atılmamış olabilir iğne
Evet canım ayın 8i gecesinde yaptım.
Ne bileyim bi vitamin bişey galan mı eksik acaba ona falan bakarlarmı ki acaba

O da olabilir, tansiyonun ya da şekerin de düşmüş olabilir, ama bunlar için acil değil de dahiliyete git diyebilirler
Bende derim siz aşılama yapana kadar yoktu böyle bir sıkıntım diye 🤣 bide uzak biraz gözüm hiç kesmiyor. Normal acile gitsem gebelik riskim var desem bakmazlar kesin. Demesem verdikleri ilaçları zaten içemem 😵‍💫 neyse ben 5 gün daha yatayım en iyisi 🥴

Bende derim siz aşılama yapana kadar yoktu böyle bir sıkıntım diye 🤣 bide uzak biraz gözüm hiç kesmiyor. Normal acile gitsem gebelik riskim var desem bakmazlar kesin. Demesem verdikleri ilaçları zaten içemem 😵‍💫 neyse ben 5 gün daha yatayım en iyisi 🥴
Ahahahah dinlen bol bol :) varsa tansiyon cihazı tansiyonuna bak derim ben

Ben şahsen aile büyükleri için bi tane bulunduruyorum evde, nolur nolmaz
Hastalık da gence yaşlıya bakmıyo valla ya, haksızlık etme kendine
Evet canım aslında bulundurmak lazımmış. Bende bi bakayım internetten. Senle aynı gün olmuştuk sanırım. Senin belirtilerin var mı

Back