Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet. O görevi veriyorlar ya sanaBir de illa Olması gerekince insanın sevişesi gelmio di mi dkfkfkfk
Ya bi de hormonlardan mı ne kocama gıcık olıyorum rkfkfkfkEvet. O görevi veriyorlar ya sanaheves olmuyor
![]()
Okuyorum valla canım hergun meryem sureside okuyorum ınsAllah ramazanda nasip olurKesinlikle öyle ve aşılama olurken o esnada sürekli ayetel kürsi okuyun
Amin canım inşaAllah inşaAllahOkuyorum valla canım hergun meryem sureside okuyorum ınsAllah ramazanda nasip olur![]()
Al bendende o kadar. Bide azarlayınca falan üzülüyor niye bana böyle davranıyorsun diye. Bende diyorum hormon iğnelerindenYa bi de hormonlardan mı ne kocama gıcık olıyorum rkfkfkfk
Çok çok üzüldüm rabbim şifa versin inşaallah canımmBenim gebelik sonlandırılıyor dış gebelik yine keseyi göremediksağ 2 sene önce almışlardı şimdi sol tüpümü de alacaklar hastane yatırıldım çok üzgünüm.
Aşılama öncesi çatlatma iğnesi yaptın mı canım? Yaptıysan sonucu yalancı pozitif çıkabilir, henüz vücuttan atılmamış olabilir iğneKızlar ya baş dönmem var aşılama olduğumdan beri. Acaba aşılama yaptığım hastanenin Kadın doğum aciline gitsem tahlil falan bişey yaparlar mı sizce? Ayın 10unda aşılama oldum bugün 8. Günüm
Evet canım ayın 8i gecesinde yaptım.Aşılama öncesi çatlatma iğnesi yaptın mı canım? Yaptıysan sonucu yalancı pozitif çıkabilir, henüz vücuttan atılmamış olabilir iğne
O da olabilir, tansiyonun ya da şekerin de düşmüş olabilir, ama bunlar için acil değil de dahiliyete git diyebilirlerEvet canım ayın 8i gecesinde yaptım.
Ne bileyim bi vitamin bişey galan mı eksik acaba ona falan bakarlarmı ki acaba
Bende derim siz aşılama yapana kadar yoktu böyle bir sıkıntım diyeO da olabilir, tansiyonun ya da şekerin de düşmüş olabilir, ama bunlar için acil değil de dahiliyete git diyebilirler
Ahahahah dinlen bol bol :) varsa tansiyon cihazı tansiyonuna bak derim benBende derim siz aşılama yapana kadar yoktu böyle bir sıkıntım diyebide uzak biraz gözüm hiç kesmiyor. Normal acile gitsem gebelik riskim var desem bakmazlar kesin. Demesem verdikleri ilaçları zaten içemem
neyse ben 5 gün daha yatayım en iyisi
![]()
Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah tutarKızlar selam. Bugün ilk aşılamamı oldum beklediğimden kolay geçti. 1 yumurtam gelişmişti bakalım tutacak mı![]()
Ah canım güya genciz yaaAhahahah dinlen bol bol :) varsa tansiyon cihazı tansiyonuna bak derim ben
Selam canım. Hadi hayırlısı olsun inşallahKızlar selam. Bugün ilk aşılamamı oldum beklediğimden kolay geçti. 1 yumurtam gelişmişti bakalım tutacak mı![]()
Ben şahsen aile büyükleri için bi tane bulunduruyorum evde, nolur nolmazAh canım güya genciz yaaöyle evde tansiyon aleti falan yok
demek almak lazımmış
Evet canım aslında bulundurmak lazımmış. Bende bi bakayım internetten. Senle aynı gün olmuştuk sanırım. Senin belirtilerin var mıBen şahsen aile büyükleri için bi tane bulunduruyorum evde, nolur nolmaz
Hastalık da gence yaşlıya bakmıyo valla ya, haksızlık etme kendine
Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin tez zamanda. Rabbim can sağlığı versin inşallahBenim gebelik sonlandırılıyor dış gebelik yine keseyi göremediksağ 2 sene önce almışlardı şimdi sol tüpümü de alacaklar hastane yatırıldım çok üzgünüm.