• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacaklar toplaşalım

Selam kızlar bende Mart ayında tüp bebeğe başlayacağım geçen ay aşılama yaptırmıştım tutmadı. Bahçelievler memorial’a karar verdim arzu hanıma. Sizce nasıl daha önce yaptırdınız mı veya araştırma yaparken denk geldiniz mi?

Bende aynı durumdayım ya ramazanın heba olmasına kıyamıyorum ama sonraki adetim gene ramazanın ortasına geliyor
Ben pazartesi bir anlık kararla başladım transferim martın 2.haftasina denk geliyo bir hafta falan tutucam orucumu kalanini daha sonra kaza olarak tutucam mart ayinda baslasam bu defa transfer bayrama gelicekti devlette yaptirdigim icin sorun olur diye dusundum hem olsun bitsin istiyorum cok kafaya takiyorum cunku

Bizimkiler genel anestezi kaldırmışlar üç yıldır lokal anestezi altında yapıyorlar anestezinin yumurtalık üstünde yan etkilerini olduğunu söylediler onun için lokal anestezi yapıyorlar damar yolu da açılıyor oradan sana bir ilaç veriyor doktor sadece yorgun hissediyorsun kendini ama ben çok hissettim bu son Opuda 🙊

Bizimkiler genel anestezi kaldırmışlar üç yıldır lokal anestezi altında yapıyorlar anestezinin yumurtalık üstünde yan etkilerini olduğunu söylediler onun için lokal anestezi yapıyorlar damar yolu da açılıyor oradan sana bir ilaç veriyor doktor sadece yorgun hissediyorsun kendini ama ben çok hissettim bu son Opuda 🙊
Şaşırdım doğrusu

Ben pazartesi bir anlık kararla başladım transferim martın 2.haftasina denk geliyo bir hafta falan tutucam orucumu kalanini daha sonra kaza olarak tutucam mart ayinda baslasam bu defa transfer bayrama gelicekti devlette yaptirdigim icin sorun olur diye dusundum hem olsun bitsin istiyorum cok kafaya takiyorum cunku
Benimde bir adetim ramazan ayının başına geliyor diğeri sonuna gelecek eğer bir aksilik olmazsa son adette başlamak istiyorum zaten oruç bitiyor benim adet bitene kadar zaten tutamıyacagım son hafta en azından tedavimi yapmak istiyorum bakalım nasip kısmet inşallah hakkımızda hayırlısı olsun dilerim güzel sonuçlar alırız Altın embriyolarımız olsun inşallah 🤲🥰

Benimde bir adetim ramazan ayının başına geliyor diğeri sonuna gelecek eğer bir aksilik olmazsa son adette başlamak istiyorum zaten oruç bitiyor benim adet bitene kadar zaten tutamıyacagım son hafta en azından tedavimi yapmak istiyorum bakalım nasip kısmet inşallah hakkımızda hayırlısı olsun dilerim güzel sonuçlar alırız Altın embriyolarımız olsun inşallah 🤲🥰
Amiinn insallah hakkımızda hayirlısı olsun ben çok umutluyum sanki kesin tutacakmiş bayramı mutlu gecirecekmisim gibi hissediyorum nedense 😀

Genetik test sadece özellerde mi yapılabiliyor acaba?
Embriyoya yapılan genetikten mi bahsediyorsunuz, eğer onu diyorsanız evet özel hastanelerde yapılıyor.

Eşli genetik test kromozom testi ve pıhtılaşma testini diyorsanız devlet hastanesinin tıbbi genetik bölümüne gidip ücretsiz yaptırabilirsiniz

Hayırlısı olsun canım şimdi adetin 2. Günü başlanıyor dimi tedaviye tahminen transfer adet döngüsünün kaçıncı günlerine denk geliyor

Hayırlısı olsun canım şimdi adetin 2. Günü başlanıyor dimi tedaviye tahminen transfer adet döngüsünün kaçıncı günlerine denk geliyor
Evet canım 2.yada 3.günü baslaniyo bi önceki transferim adetin 25.günü olmustu benim yumurtam geç çatlıyor yumurta çatladıktan 5 gün sonra olmustu transferim kişiye göre değisiyor daha erken transfer olanlar var

Merhaba, ne kadar ödeme yapıyorsunuz acaba?
Merhabalar
2 ay önce prp ve eksozom için 88000 verdik
İlaçlar 100000’i buldu
Bülent Tıraş’ın özel hastası olduğum için 200000 doktor ücreti
Microchip 15500
Piezo 25000
Daha pgt güncel fiyatı ne kadar, dondurma çözdürme ne kadar öğrenmedim. Bir de onlar eklenirse baya tutacak canım. Rabbim hepimize yardımcı olsun. Yarın yumurta toplama yapılacak heyecanlıyım

Merhabalar
2 ay önce prp ve eksozom için 88000 verdik
İlaçlar 100000’i buldu
Bülent Tıraş’ın özel hastası olduğum için 200000 doktor ücreti
Microchip 15500
Piezo 25000
Daha pgt güncel fiyatı ne kadar, dondurma çözdürme ne kadar öğrenmedim. Bir de onlar eklenirse baya tutacak canım. Rabbim hepimize yardımcı olsun. Yarın yumurta toplama yapılacak heyecanlıyım
İnşallah olumlu sonuçlanır, hem emeğinizin hem masrafınızın karşılığınızı alırsınız inşallah

Back