- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Çok sıvı almadiysan yap kuzum, fazla sıvı aldıysan o silik çizgiyi etkileyebilir yeni ya daha. Ay alda biraz bekle 1 2 saat yap bariiYa yakında şimdi yapsam çıkar mı doğru sonuç yoksa gidip alcam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sıvı almadiysan yap kuzum, fazla sıvı aldıysan o silik çizgiyi etkileyebilir yeni ya daha. Ay alda biraz bekle 1 2 saat yap bariiYa yakında şimdi yapsam çıkar mı doğru sonuç yoksa gidip alcam![]()
Ay evet ya öyle yapayım yeni yaptım ovülasyon testinide şimdi 1 2 saat beklerim 12 gibi yaparımÇok sıvı almadiysan yap kuzum, fazla sıvı aldıysan o silik çizgiyi etkileyebilir yeni ya daha. Ay alda biraz bekle 1 2 saat yap barii![]()
Ay hadi kız al testi de etiketle beni seni beklicem bu geceAy evet ya öyle yapayım yeni yaptım ovülasyon testinide şimdi 1 2 saat beklerim 12 gibi yaparım![]()
8 hafta imkanı yok ki :) 12 ocak son adet günüm . Ayrıca daha 2 aylık bile evli değilim:) haftaya 8 ay olacak evliliğim :)8 haftalık olmuş annesi![]()
Aşkım eşim alcak şimdi onun halısaha maçı var dönüşte testi alıp gelcek 12 gibi bende zaten çok sıvı almayacağım 1 2 saat geçmiş olcak herhalde belli olur umarımAy hadi kız al testi de etiketle beni seni beklicem bu gece![]()
Benim ılık ılık adet ağrıları başladı sanki sizde nasıl durumlar
Tamam o zaman kuzum zaten daha iyi olur sıvı almadan beklersen hadi hayırlı haberlerle gel insallahhhAşkım eşim alcak şimdi onun halısaha maçı var dönüşte testi alıp gelcek 12 gibi bende zaten çok sıvı almayacağım 1 2 saat geçmiş olcak herhalde belli olur umarım![]()
Bende geçen ya kimyasal geçirdim cabim aynen benimde silik çizgiydi. Inşallah bu sefer sağlıklı bi gebelik olur ikimizinde benim bata daha bi hafta varBugun veremedim ya yarin vercem nasipse. Allah isteyen herkese nasip etsinben gecen ay kimyasal gecirdim hayalet çizgiydi ama bu oyle değil gibi inşaallah
![]()
Ayyyy çok heyecanlı şu anda belirtilerin nelerAşkım eşim alcak şimdi onun halısaha maçı var dönüşte testi alıp gelcek 12 gibi bende zaten çok sıvı almayacağım 1 2 saat geçmiş olcak herhalde belli olur umarım![]()
Bende de aynı her adet olacakmışım gibiBenim ılık ılık adet ağrıları başladı sanki sizde nasıl durumlar![]()
Gecen ayki kimyasal gebelikte de ayniydi adet agrisi gibiydi belli olmaz canim bekleyip gorcez insallah hayirli sonuclar alirizBende de aynı her adet olacakmışım gibi
Umarım yoksa çok yakında hunileri takıp gezicem her şeyi ona bağlıyorum size nefes almak hamilelik belirtisi mi diye sorarsam şaşırmayınGecen ayki kimyasal gebelikte de ayniydi adet agrisi gibiydi belli olmaz canim bekleyip gorcez insallah hayirli sonuclar aliriz![]()
İnsallah amiiiiin amiiiiinTamam o zaman kuzum zaten daha iyi olur sıvı almadan beklersen hadi hayırlı haberlerle gel insallahhh![]()
Maalesef eşim askeri personel göreve gitti. Temmuz ya da Ağustos’tan önce gelmezÜzüldüm ya sağlık olsun ama kendine çok dikkat et bu reglinde bir sonrakine hazırlanan yumurta biliyorsun şimdiden yer ediyor sağlıkla güzel şeyler olsun öyle mi
Bende bendeUmarım yoksa çok yakında hunileri takıp gezicem her şeyi ona bağlıyorum size nefes almak hamilelik belirtisi mi diye sorarsam şaşırmayın![]()
AminnnnnBende bendeBian önce geçsin şu bi hafta ve birbirimize güzel haberler verelim inşallah
![]()
Canım şuan çok bir belirtim yok sadece ara ara batmalı kasık ağrılarım oluyo regl ağrısı gibi ağrıda giriyor ve gaz sancısı çok var ama hamilemiyim emin değilim ya bu ay ben umudumu yitirmiştim açıkcasıAyyyy çok heyecanlı şu anda belirtilerin neler![]()
Hayirli haberlerini bekliyorumBende geçen ya kimyasal geçirdim cabim aynen benimde silik çizgiydi. Inşallah bu sefer sağlıklı bi gebelik olur ikimizinde benim bata daha bi hafta var![]()